Pidennykset, kestotaivutus vai luomu?

NUDE

Nytton paha! Ja ripsipäätöksiä olisi nyt tehtävä. Ollako siis luomuripsillä, hankkia ensi kuussa Yumi-taivutus I love me -messuilta vai mennäkö tänään Saloon Reetan luokse ripsienpidennykseen.. No oikeastaan olen jo päätökseni tehnyt ja sen kerron teille varmasti pian ;)

Kommentit

zarba (Ei varmistettu)

Veikkaan, että menet ripsiäsi pidentämään, joten en tiedä miksi edes kommentoin...mutta itse olen ehdottomasti luomun kannalla. Koska luomu on luomu, luomua olet sinä itse, ei mikään raskas puska silmän juuressa. :)

Erika Naakka
NUDE

Heh no oikein arvasit ;) Yleensä olen itsekin luomun kannalla, tosin ehkä vain laiskuuden takia. Mutta nyt, kun on tulossa siskon häät sekä etelänmatka, niin ripsenpidennykset ehdottomasti helpottavat laittautumista. Ennen häitä meikkaan siskoni ja teen hänelle kampauksen, joten omalle ehostautumiselle ei juuri jää aikaa. Lisäksi etelän lämmössä en jaksa puunata itseäni, joten on helpompaa, kun ilman meikkiä ei näytä ihan rotalta ;D

Iida (Ei varmistettu)

Mä palasin parin vuoden jälkeen ripsienpidennyksiin vaikka muuten luomun nimeen vannonkin. Tuovat piristystä pimeneviin aamuihin kun ei jaksaisi itseään niin ehostaa töihin vaan käyttää kaikki mahdolliset minuutit torkuttamiseen. ;)

Mivina (Ei varmistettu)

Hei oletko jo arponut pretty.fi arvonnan voittajan vai onko se mennyt minulta aivan ohi?

Erika Naakka
NUDE

Olen arponut, mutten tehnyt erikseen mitään postausta siitä. Voittajiin on jo otettu yhteyttä :)

Jonttu (Ei varmistettu)

Luomu, ehdottomasti. Etkä näytä miltään rotalta omilla ripsilläsikään.

Jamsi (Ei varmistettu)

Toi luomu on kyllä kivoin! :) Mutta myös toi taivutus menee. Inhoon ripsienpidennyksiä, tekevät koko lookista jotenkin "halvan". Ainakin jos ovat liian pitkät ja liian harvaan huolletut. :)

Erika Naakka
NUDE

No mutta mä en ota sellaisia halvannäköisiä ;)

Taru (Ei varmistettu)

Ota volyymiripset. Paaaaljon kivemmat entä perinteiset pidennykset. :)

nn (Ei varmistettu)

Vai että rotan näköiseksi tulee ilman pidennyksiä. Ohoh, kylläpä sua on maailma muokannut. Normaali olet- kuten kuka tahansa muukin, ilman mitään ripsenpidennyksiä. huoh.

Erika Naakka
NUDE

No mä en näe mitään pahaa siinä, että joskus näyttää vähän ehostetummalta kuin luomutilassa. En ehkä ihan tarkoittanut, että olisin jotenkin epänormaali ilman pidennyksiä ;)

Nina (Ei varmistettu)

Kaunis olet joka tapauksessa, oli ripset tai ei! Ripsienpidennykset tuo toki lisää näyttävyyttä.

Itse luovuin ripsienpidennyksistä parin vuoden jälkeen, omat ripset on nyt aika säälittävät nysät. Onneksi kasvavat takaisin. On ihanaa kun saa hieroa silmiä ja kastella ripset suihkussakin. Saa myös leikitellä irtoripsien kanssa meikissä, tosin kyllähän niitä ripsienpidennyksiä tulee ikävä etenkin kiireisinä aamuina.. ;) -N

Ella (Ei varmistettu)

Kyllä ripsienpidennyksiä saa ja pitää kastella ja pestä.. :)

Norra (Ei varmistettu)

Yleensä en lähde ihmisten ulkonäköä netissä kommentoimaan, mutta itsehän pyysit :D

Onpas ihan eri ihminen tuossa viimeisessä kuvassa. Toki muukin meikki (tai sen puute) ja eri ilme vaikuttaa, mutta ehdottomasti eniten omaan makuuni. Pidän siis myös meikatusta, meikkaan itsekin päivittäin, mutta tuo on todella raikkaan, nuoren ja kauniin näköinen lookki.

Vaikka kaunis olet toki aina :)

Kommentoi