Pieni päivitys Pin Upissa

NUDE

Myönnetään. Minä värjään hiuksiani kotona (luottokampaajani Johanna saa varmaan parhaillaan sydärin). Mutta pakko se on, kun tummaksi värjätystä tyvestä pukkaa maantienharmaata tukkaa. No tällä kertaa en saanut aikaan mitään katastrofia, mutta onnistuin venyttämään parilla viikolla kampaajalle menoa.

Mutta viime viikolla alkoi tukka näyttää latvasta sen verran kellertävältä ja tyvi noin 1,5 sentin juurikasvulla niin rujolta, että oli pakko pyytää Pin Upin Johannalta aikaa. Onneksi hän löysi minulle raon jo keskiviikolle, joten tukka on onneksi kondiksessa huomenna Ruississa!

Kuten otsikko kertoo, mitään sen suurempaa muutosta ei lähdetty tekemään, pieni freesaus vain. Tyvi värjättiin ihanan tummaksi, minkä olen ajatellut sopivan meikäläisen naamalle parhaiten. Latvaan laitettiin lisää vaaleaa kylmää raitaa, mikä näyttää ihanalta kampauskuvissa. Lisäksi tyvi sävytettiin pois tuosta oranssiin taittavasta sävystä ihanan hiekkaiseksi. Ja kaikki tehtiin tiestysti Olaplexin kanssa!

Vaikka puhuimme Johannan kanssa siitä, kuinka vaivalloista kylmänsävyistä blondia on ylläpitää, ei hopeashampoopesu aika ajoin olisi pahitteeksi bruneillekaan. Siksi päätin ostaa pikimmiten lisää suosikkihopeashampootani, Fudgen Clean Blondea, jolla saa pidettyä epätoivotut kellertävät vivahteet pois tukasta. Lämpimät sävyt kun eivät vain yhtään sovi oman ihoni sävyyn!

Lopuksi vielä blogiani pitkään seuranneille varmasti tuttu virsi: jos etsit hyvää kampaajaa Helsingistä, suosittelen ehdottomasti varaamaan ajan Pin Upin Johannalle. Hänen aiempia töitään meikäläisen kuontalolle löydät näistä postauksista: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Kampaamo sijaitsee Punavuoressa ja on auki sopimuksen mukaan. Varauksen voit tehdä nettiajanvarauksella osoitteesta pinuphair.fi tai soittamalla numeroon 040 963 6557.

Pin Up 
Sepänkatu 9
00150 HELSINKI

Kommentit

Virve Vee Ostolakossa (Ei varmistettu) http://blogit.kauneusjaterveys.fi/ostolakossa/

Tulipa kaunis lopputulos! :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos Virve <3

Ninneri (Ei varmistettu)

Kauniit hiukset! Muistatko miten/millä tuotteilla nuo kiiltävät ja pehmeät laineet tehtiin?

Kommentoi