Pika-apu juurikasvun fiksaukseen - Biozell Sävyttävät tyvisprayt

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Varmaan viimeiset 5 vuotta olen ollut blondi tummemmalla tyvellä (paitsi silloin, kun minulla oli vuoden hairahdus brunetteen tukkaan). Halusin aina todella tumman, kylmän tyven, mutta jo kolmen viikon päästä tyvestä alkoi puskea omaa, hieman vaaleampaa hiusta. Onneksi pari vuotta sitten alkoi värillisten tyvispray-suihkeiden aikakausi ja saatoin suihkia vaaleamman tyveni pois parissa sekunnissa.

Yksi ensimmäisistä tyvisuihkeista, joita kokeilin oli Biozellin ja itseasiassa kirjoitinkin silloin aiheesta blogiini. Tässä postauksessa muistuttelenkin teille vielä näistä ihan mahtavista pika-avuista kampaamoaikojen välisiin joskus aika tuskaisiinkin hetkiin.

Biozellin Color Mask Savyttävät tyvisprayt ovat siis pigmenttipitoisia kuivashampoon tapaisia suihkeita. Ne antavat värin lisäksi vähän rakennetta ja raikkautta. Ne eivät tee hiuksista likaisemman tai tahmaisen tuntuisia, vaan poistavat rasvaa ja jättävät hiukset mukavan pöyheiksi.

Suihketta käytetään siis aivan, kuten vaikkapa kuivashampoota. Sitä suihkutetaan ravistelun jälkeen hiusten tyveen 10-15 cm etäisyydeltä, annetaan kuivua ja lopuksi hiukset vielä harjataan läpi. Suihketta voi laittaa hiuksiin useampaan jakaukseen tai kiirreessä voi riittää vain se yksi, joka on näkyvillä. Tuotesivuilta löytyy myös video, jossa näytetään jännän liukuvärin tekeminen näillä Biozellin suihkeilla.

Suihketta voi joutua iholle esimerkiksi kädelle kasvoja suojatessa, mutta se lähtee helposti pois pesemällä. Myös vaatteista ja hiuksista väri lähtee kertapesulla. Tosin vaatteisiin tätä ei leviä, ellei sitä niitä kohti varsinaisesti suihki.

Sävyjä sarjaan on tullut tuon edellisen postaukseni jälkeen lisää ja nyt niitä on jo viisi: Dark Brown, Light Brown, Black, Light Blonde ja Intensive Red. Aiemmin, kun tyvenikin oli tummempi, tykkäsin todella paljon tummanruskeasta Dark Brown -sävystä, mutta tällä kertaa kokeilin hiuksiini vaaleampaa Light Brownia. Olen aina tykännyt vähän tummemmasta tyvestä ja nytkin sain hiuksiin kivasti syvyyttä eli uusia idiksiä seuraavalle kampaamokerralle taisi jo vaivihkaa syttyä! Ja vaikka tyvikasvu ei erityisesti häiritsisikään, saa näillä muutenkin mukavaa väliaikaista vaihtelua omaan väriin :)

Kommentit

Kristalli_ (Ei varmistettu)

Mulla tää tuote ei toiminut sitten ollekaan, saattaa johtua siitä että tukka on rastoilla, niin en voinut harjata väriä hiuksiin. Väri tarttui vaatteisiin, lakanoihin ja joka paikkaan mihin hiukset vain koskivat, ja jos hikoili tai satoi, väri valui pitkin kasvoja. Onneksi en maksanut purkistani mitään, kun pääsin koeryhmään testaamaan näitä, muuten olis kyllä harmittanut vietävästi. Eli ainakin takkupäät, kiertäkää tää tuote kaukaa!

HelenO. (Ei varmistettu)

Hei Erika,

Sulla on upea blogi ja upeat meikit :) Todella inspiroivaa.

Osaatko neuvoa Maybelline New York Age Rewind Concealer tuotteesta oikeaa sävyä? Todennäköisesti joko light tai neutralizer. Tarviten silmien alle jotain, mutta olen meikkiasioissa aloittelija. Kuvien perusteella meillä on sama ihosävy.

Kiitos etukäteen!

Kommentoi