Pikaisesti: kaksi syyssuosikkia

NUDE

Huomenna julkaiset tänään Instagramissa nähdyn meikin tutorialin ja pohjustaakseni sitä, esittelen nopeasti meikin kaksi pääroolia: H&M Beauty Glitter Dust ja Creamy Lip Colour.

Viime vuonna pikkujoulukauden aikaan etsin kuumeisesti kunnon irtoglittereitä. Jopa Tukholmasta asti! Käteen jäi kuitenkin vain Sephoran glitter-liima ja joku Chanelin vähän-sinne-päin-luomiväri. Kolusin kaikki hyllyt MACista Urban Decayhin, mutta mistään ei löytynyt sitä vanhaa kunnon kimalletta.

Ennen kuin nyt, kun H&M lanseerasi uuden kosmetiikkasarjansa H&M Beauty (postaus). Kyllä, valikoimassa on myös se täydellinen glitterjauhe! Ensimmäinen ostamani sävy on Shooting Star, mutta eiköhän näitä nähdä vielä meikäläisen meikkipussissa lisää. Sephoran liimakin pääsi vuoden kaapissa lekottelun jälkeen hommiin.

Toinen tämän syksyn suurin suosikkini on H&M:n ihana ja täydellisen sävyinen ruskea huulipunasävy 008 So Cocoa. Ei voi kun laittaa miljoona sydäntä näille kahdelle: <3 * 1 000 000. Siis huomiseen!

// My two this fall's favourite products comes both from H&M Beauty. I tried to find a perfect glitter dust last year but all I got was Sephora's glitter glue. But this year H&M launched the new beauty collection including this lovely Glitter Dust <3  Another fall favourite is this perfect brown Creamy Lip Colour in the shade 008 So Cocoa. Loving! <3 Tutorial starring these two is coming up tomorrow.

Kommentoi