Pikavinkki vappuun - Glitterin hiusliitu

NUDE

Värillinen jakaus taisi vilahtaa muutamassa muotinäytöksessä jo viime vuonna ja julkimoista esimerkiksi Rita Ora kokeili kerran kultaista jakausta ja sairaan hyvältähän se näytti! Kultaisen tilalla itse päätin testata Glitterin uusia tussimaisia hiusliituja, jotka alkoivat kutkutella mielenkiintoani jo muutama kuukausi sitten.

Sain nämä kolme sävyä Glitteriltä tällä viikolla ja teki mieli kokeilla kaikkia sävyjä kerralla! Kyseiset puikot ovat siis vahamaisia ja helpossa kynämäisessä muodossa olevia super-intensiivisiä hiusliituja, joilla voi taiteilla vaikka minkälaisia väriläiskiä ja viivoja ja jotka kuitenkin lähtevät helposti pesussa pois.

Muihin hiusliituihin verrattuna nämä ovat, kuten sanoinkin, vahamaisia, mikä tarkoittaa sitä, että ne levittyvät ja tarttuvat hiuksiin paljon paremmin kuin kuivat kollegansa. Väri ei myöskään lähde varisemaan esimerkiksi paidalle päivän mittaan, vaan pysyy kuuliaisena juuri siellä mihin se on laitettukin.

Halusin vinkata näistä vielä tänään, sillä ne ovat vielä tämän ja huomisen päivän ajan kaksi yhden hinnalla -tarjouksessa Glittereissä! Saat siis kympillä kaverille kans ;)

Hauskaa vappua! <3

Kommentit

Rouseliini (Ei varmistettu)

Ostin niitä Glitterin vahavärejä. Niitä pitkä on sellaisessa luomivärimäisessä paketissa ja sit ne vedetään hiukseen. Oon tosi pettynyt. Okei tarttuu hiukseen, mutta hiuksista tulee ihan sähköiset ja sitä väriä tarttuu joka paikkaan naamasta vaatteisiin. :(

Nella / Neiti Minttukihara (Ei varmistettu) http://neitiminttukihara.blogspot.fi

Onpas hauskan näköinen tuo jakaus! Harmi etten huomannut tätä tuotetta mistään aiemmin, olisin voinut tuollaisen vapuksi ottaa kokeiluun. :)

Kommentoi