Pikkujoulukauden söpö pelastaja

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Veet

Joko se pikkujoulukausi on käsillä? No on! Ah, glitter-paitojen, -meikkien ja pitsimekkojen aika on taas täällä ja meikäläinen on enemmäin kuin valmis. Ja yksi tärkeimmistä meikkini kulmakivistä on tietysti ne siistit ja erotellut kulmakarvat.

Itse olen aina käyttänyt kulmieni ehostamiseen muutakin kuin vain perinteisiä pinsettejä. Erilaiset sakset, pienet trimmerit ja harjat ovat kuuluneet kulmienmuotoiluuni niiden pinsettien rinnalle ja kesällä mukaan astui oikea monitoimikone, jolla hoitelee kulmien lisäksi niin sääret, bikinirajat kuin kainalotkin!

Puhun siis tietysti Veetin Sensitive Precision Beauty Stylerista, jota esittelin tarkemmin tuossa kesällä ja jonka käytöstä tein videonkin (aiempi postaus). Lyhyesti tämä Veetin Styleri on kätevä trimmeri, jolla sheivaat sääret, kainalot ja bikinirajan, mutta jolla siis onnistuu myös kulmien muotoilu. Itse käytän tätä eniten juuri tuohon viimeiseen, sillä haluan muutakin kuin vain nyppiä pois hajakarvat.

Kulmien ehostamiseen käytän aina trimmerin mukana tulevaa muotoilupäätä ja ohjauskampaa, joilla ensin lyhennän kaikki karvat samanmittaisiksi. Seuraavaksi käytän muotoilupäätä yksinään ja käyn läpi kulmien ulkoreunat ja poistan hajakarvat ja myös näkymättömät haituvat, joita ei välttämättä itse näe ja saa nypittyä pinseteillä. Ja niiden lähes näkymättömien haituvien poistaminen on muuten järkevää, sillä meikki asettuu kulmien alle paljon kauniimmin, kun iho on sileä. Tuossa edellisen postauksen videolla näkyy koko homma ihan elävänä kuvana :)

Veet Sensitive Precision Beauty Styler sopii aika täydellisesti myös joululahjaksi! Paketin mukana tulee kaksipuolinen muotoilupää ja toinen isompi ajelupää, ohjauskampa, suojus, suojapussi, paristo, puhdistusharja ja pinkin Precision Beauty Stylerin erikoisuutena kolme hauskaa muottia bikinirajan muotoiluun. Hintaa söpöllä pinkillä laitteella on noin 30 e ja se on saatavana mm. Sokoksilla. Hauskoja pikkujouluiluja kaikille!

Kommentit

ninaA (Ei varmistettu)

Superihana meikki!

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos <3

AnnieS (Ei varmistettu)

Ei nyt liity postauksen aiheeseen, vaan ekan kuvan tarteist-palettiin. Mitä mieltä? :) Tai jos oot postannut siitä, on mennyt ohi. Sain sen itse hetki sitten ja osa koostumuksista oli kyllä pettymyksiä abh-fanina - olis mielenkiintosta kuulla sun fiilikset. :)

Erika Naakka
NUDE

Siis what mä taas oon ihan rakastunut! :D Postausta en oo tainnut tehdä, pitäisi kyllä. Ja musta nää on jopa paremman tuntuisia kuin ABH:n yksittäiset napit. Miten tuo Tarte on mielestäsi huonompi?

Kommentoi