Pikkujoulumeikkejä

NUDE

Ajattelin nyt laittaa tällaisen kunnon pläjäyksen meikeistä, jotka mua tällä hetkellä inspiroi. Tummat huulipunat, pronssiset sumusilmät, kissamaiset rajaukset ja tumma riikinkukkomeikki - siinä tulevien pikkujoulujen luottomeikit!

Kommentit

Venla A. (Ei varmistettu)

toi viimeisen rivin oikeanpuoleinen on ihana! tutorial? :)

Erika Naakka
NUDE

ehkäpä ;)

Elina (Ei varmistettu)

Ihania ovat, ihastuin ylimmän rivin oikeanpuoleiseen... Voisitko tehdä samanlaisen kollaasin pikkujoulukampauksista? ;)

Erika Naakka
NUDE

voisin! toisaalta, tein kyllä sellaisen jo olivian, divaanin ja evitan mukana tulleeseen Talven juhlat -lehteen :)

M.E.R (Ei varmistettu)

hei tosta pikkujoulu kaudesta puhdeen ollen tiedäkkö mitään simppelii neuvoa miten sais koti konstein tehtyä raidalliset kynnet? ois aikas jees jos sais jotain jelppii :) vika kuva ja vasen looove <3

Erika Naakka
NUDE

Teipeillä saa hyvin tehtyä raitoja:

Elli (Ei varmistettu)

Vitsi toi eka kuva toi mieleen ehkä orastavan ilmiön jonka oon nähnyt jo parissa paikassa, onko näkyvät huulten rajaukset tulossa?? En tiedä oonko valmis o.O

Jos nyt unohdetaan rajaukset, mä mietin kaikkein eniten tummien punien kanssa, että miten välttää sen, että hampaat näyttää keltaisilta.. Valkaisut edessä vasta kun opiskelijaelämä on takanapäin.

Erika Naakka
NUDE

Enpä tiedä, toisaalta ysärimeikki on kyllä tehnyt tuloaan jo vähän aikaa. Never say never ;)

Kokeile sitten kylmiä, lilaan taittavia sävyjä. Se on ehdottomasti paras kikka saada hampaat näyttämään valkoisemmilta. Oranssiin taittavat punat vaatii kaverikseen jo Hollywoodin-valkoiset hampaat!

Veera (Ei varmistettu)

Oot tosi hyvä tekemään näitä kollaaseja ja meikki tutoriaaleja, joten ois tosi kiva jos ois mahdollista tehdä joku prom/wanhojentanssi - meikkitutorial nyt kun wanhatkin on pian ja monet nuoret kaipaaavat vinkkejä :-)

Kommentoi