Pink & turquoise

NUDE

Lähes jokaiseen tukka- ja meikkikuvaan on viimeaikoina päässyt Lushilta saamani pinkki huuliväri. Olenkin käyttänyt sitä koko kesän ajan ahkerasti ja tykästynyt sen sävyn lisäksi myös sen älyttömään kestävyyteen! Sitä ei juurikaan tarvitse lisäillä päivän aikana, koska pigmentit ovat jotenkin taianomaisesti imeytyneet ihoon. Intohimoinen-sävyn violetti kiilto ei kylläkään ole mieleeni, mutta se häipyy, kun väri hieman kuluu.

Lisäksi päätin kokeilla muutamaa uutuusmeikkiäni, jotka kävin Make Up Storen hyllyltä itselleni haalimassa. Säälittävä poskipunavarastoni sai vähän täydennystä, kun ostin päivettyneelle iholle ihanasti sopivan Apricot sorbet -sävyn. Lisäksi mukaan lähti rajauskynä sävyssä Endless Ocean, joka antaa rajaukseen maltillisen häivähdyksen turkoosia.

Nude-blogi Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Johanna (Ei varmistettu)

Wau taas!

Sinäpäs se jaksat olla aina niin kaunis :-D Sulla on ihana silmämeikki noissa kuvissa! Hitto ko osais tehdä ees puolet kampausista ja meikeistä niinku sinä! Nimimerkillä, minäpä kans opettelen :-D

Erika Naakka
NUDE

no voi kiitos!! :) ja reeniä reeniä!

Johanna (Ei varmistettu)

ja lisäksi että: Kiitos sinulle inspiraatiosta!

Hallahalla (Ei varmistettu)

Wau! Näyttää todella hyvältä!!! Pitääkin ite kokeilla samantaipaista lookkia joskus ;) Vitsi että oon haaveillu noista Lush huuliväreistä ikuisuuden....

Erika Naakka
NUDE

joo kannattaa kyllä kokeilla niitä! harmi, että se värivalikoima on melko suppea, mutta toivottavasti niitä tulis joskus lisää :)

Kommentoi