Pinnit oikein päin

NUDE

Kyllähän te kaikki tän jo tiesitte? ;)

Lisää aiheeseen liittyvää juttua löytyy täältä ja täältä.

Kommentit

Mia (Ei varmistettu)

Mitäh?!? :D Aina oon laittanu pinnin toisin päin! En itseasiassa tiedä et miksi, mutta oon luullu et niin se kuuluu olla... Mihinkäs tämä juttu perustuu? Pysyykö paremmin päässä vai mitä?

Olivia (Ei varmistettu)

Oon laittanu aina ite just toisin päin ;)

Katja (Ei varmistettu)

MITÄ? Voi ei! Oon väärinkäyttäny noita pinnejä siis koko elämäni...

Sofia (Ei varmistettu) http://forestnails.blogspot.com

Mitä ihmettä??? Kamala, vähän niin kuin se mäkkärin ketsuppipurkkihomma!!! :o

Diana (Ei varmistettu)

Haha, ite oon AINA laittanu just toisinpäin ton pinnin... :D

Tiia (Ei varmistettu) http://www.lillivoitto.blogspot.com

aina voi oppia jotain uuttaa:D

Meeri (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/palsta/id-rather-hair-you-now

Hei mitä ohjelmaa käytät noiden kuvien ja kuvakollaasien tekemiseen/kokoamiseen?

Erika Naakka
NUDE

photoshopia :)

Soukaina Ferdoudi (Ei varmistettu)

Juuu, siis tottakai... XD Ainaki tästä lähtien... :))

Juuls (Ei varmistettu)

miks ne pinnit pitää noin päin laittaa?

Jerkku (Ei varmistettu)

Mitä? En ole koskaan kuullutkaan tästä, mutta nyt kun sen tuossa näkee, niin onhan se paljon järkevämpää. En ole koskaan kuullut, enkä ennen tätä ikinä ajatellut... :D

Mutta tästä eteenpäin käytän pinnejäni oikeinpäin. Kiitos! :)

Emma (Ei varmistettu)

Tiesin, mutta en oo toteuttanu. Koska miksi ne pinnit on sitten siinä paketissa väärinpäin?? Ei käy järkeen :-D

Erika Naakka
NUDE

kyllä mun ostamat pinnit on aina ollut sileä puoli ylöspäin :)

Elli (Ei varmistettu)

Hih mä oon pari vuotta sitten alkanut käyttää pinnejä noin päin kun kuvassa eli mikä nyt sitten on oikein - mutta luulin siis käyttäväni niitä "väärin" päin! Pidin hyvänäkin kikkana, kun keksin, että toimii silleenkin ;)

Nuorempana aina käytin just niin päin kun mitä monet näköjään luulee kanssa, ja vitsi mustakin tuntuu et se hämää miten päin ne tulee pakkauksessa!

Heidi (Ei varmistettu)

Mut nehän on usein vähän kaarevia siltä siksakittomalta puolelta, niinku päänmyötäisesti...?

Laura (Ei varmistettu)

Itse olen toisinpäin käyttänyt, koska mielestäni tuo pinni kartuu toisin päin... Ja pysyy paremmin ainakin omassa päässä. Mihinkäs tämä sitten perustuu? :D

Heija (Ei varmistettu)

Itse käytän pinnejä niin, että tuo sileä puoli on alaspäin. Näin kampaajat ovat minua neuvoneet.

Mihin perustat oman mielipiteesi asiasta? Lähinnä tarkoitan, että pysyykö pinnit esim. paremmin päässä kun pinni on noin päin?

Erika Naakka
NUDE

no esimerkiksi kauneuslehti Allure teki tästä jutun: http://www.allure.com/beauty-trends/blogs/daily-beauty-reporter/2012/08/do-you-really-know-how-to-use.html

monista muistakin paikoista olen saman ohjeen lukenut :)

ja kuten Alluren jutussakin kerrotaan, näin päin asetettuna pinni pitää hiukset paremmin paikoillaan.

mutta tietty kaikki saa pitää pinninsä ihan miten päin haluavat :D itse pidän aina sileä puoli ylöspäin, muuten aaltoilevan puolen ulospäin taivutettu pää jää näkyviin. mutta kukin tehköön tavallaan ;)

:D (Ei varmistettu)

MITÄÄÄ! :DDD haha eikä! Miten voi ihminen käyttää koko elämänsä jotain noin pientä ihan väärinpäin :D Kiva tietää edes nyt miten niitä käytetään :D

Sonia (Ei varmistettu) http://girlwithoutapearlearring.blogspot.com

Mä käytän yleensä niitä sellaisia, mitkä ovat molemmin päin samanlaisia, kun niitä saa taivutettua helpommin.

Mutta kappas, en ollut tullut ajatelleeksikaan, että niitä voisi käyttää noin päinkin. Mulla on joskus ollut pinnejäkin, missä on joku koristely tuolla siksak-puolella, eli tämän perusteella olisivat sitten jo alunperin väärin suunniteltuja. :D

Suvi (Ei varmistettu)

Mullakin on sellasesia pinnejä joissa on joku kukka tms. ja sekin on ollut sillä siksak-puolella..

Teemu Bling (Ei varmistettu) http://www.thingforthebling.com

Oot guru, Erika! :P

Suzy (Ei varmistettu) http://suzyberryx.blogspot.fi/

Oon elänyt koko elämäni valheessa:O

Anne (Ei varmistettu)

Hahahha mun sisko käyttää niitä just noin päin, eli sileä puoli ylöspäin. Oon vaikka kuinka monesti kommentoinut sitä hänen pinninsä käyttöä mm.sanoen "kuka sä oikein luulet olevas" :D Hahaa ja mä oon itse ollut väärässä 20 vuotta!

Kuinka vaan :) (Ei varmistettu)

Itse tukka-alaa käyneenä voisin sitten sanoa, että on tainnut jokainen opettaja väärässä olla :) Yleensä kun tehdään kampausta, pinnit laitetaan sileä puoli alaspäin. Eri asia jos pinnien pitää näkyvillä olla, voi sileä puoli ylös päin olla. Mutta on tainnut sit ammatti-ihmisistäki moni väärässä olla :)

Irene (Ei varmistettu) http://mademoisellepigalle.indiedays.com

ööö ja miks et oo kertonut tätä mulle??!

Erika Naakka
NUDE

no eks SÄÄKÄ muka tiänny?! :D

Varpu (Ei varmistettu)

Hahhaha, hauska juttu, pitää laittaa ens kerral noin päin ja katsoa, pysyykö paremmin! Ainaski näyttää minimalistisemmalta ilman poimuja ;)

Essi (Ei varmistettu) http://www.essi-ka.blogspot.com

MITÄ! Tämä oli yhtä suuri yllätys kuin se, että ne paperiset ketsuppipurkit voi levittää, jotta niihin maihtuis enemmän :-D Koko elämäni oon eläny valheessa siis! :-D

Elisa (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.blogspot.com

Samanlainen valaistuminen, kuin ketsuppipurkki! Samoin tiesittekös, että auton mittaristossa bensatankin kuva on sillä puolella millä puolella autoa tankki oikeastikin on. Jos näin ei kuitenkaan ole, on bensatankin alla nuoli joka osoittaa tankin puolen ;) Ja tätäkään ei kerrottu autokoulussa.

Erika Naakka
NUDE

hei mä en tod tiennyt tota!! kiitos! :D pelastit mut ainaiselta bensa-asemalla pyörimiseltä. "millä puolella se nyt oli, no nyt mä oon väärinpäin.. eiku se oliki tuolla.."

jennie (Ei varmistettu)

Meidän autossa bensatankin kuva on vasemmalla puolella, mutta ainakin bensatankin korkki on oikealla puolella. Eikä siellä mitään nuolia kyllä ole. Sitä en sitten taas tiedäkkään missä kohden autoa itse tankki on. Joten tarkoititko korkin paikkaa vai ihan tankin paikkaa?

ellu (Ei varmistettu)

Minkäköhän takia sitten parturikampaamokoulussa jo ekalla luokalla opetetaan että taipuisa puoli ylöspäin -.-

jenni (Ei varmistettu) http://carpefukindiem.blogspot.co.uk/

tää mullisti mun elämän......... mun on pakko kokeilla tätä huomenna! A-P-U-A miten oon eläny näin kauan tässä kauhessa tietämättömyydessä:-D

xx, Carpe fucking Diem

hennahoo (Ei varmistettu) http://hennahuuskonen.blogspot.fi/

oho !! :D kaikkee sit oppiiki.

Emmi (Ei varmistettu)

Tota.. meille on opetettu koulussa juurikin toisinpäin, ja oon parturi-kampaajaopiskelija... :o Oon ite käyttäny aina juurikin noin päin mutta koulussa vaihdoin. Kääk.

mamma16012012 (Ei varmistettu)

jaahas täs on pieni elämä käytetty pinnejä väärinpäin, nytkin kaksi pinniä pitämässä etutukan kurissa ja väärinpäin.

Erika Naakka
NUDE

Huh, kuinka paljon kommentteja! Älkää ahdistuko, pinnejä saa käyttää juuri niin kuin haluaa! Täällä on samaisesta aiheesta hyvä juttu: http://prettygossip.com/2012/09/07/is-there-a-right-way-to-use-a-bobby-pin/

Mutta ihan alunperin pinnit on ilmeisesti suunniteltu käytettäväki sileä puoli ylöspäin. Mutta tämä seikka on jäänyt johonkin unholaan, koska pinni tosiaan pysyy myös toisin päin päässä. Ja tietysti niitä pinnejä, joissa on koristeita, käytetään tietenkin koristeet ylöspäin :)

Mutta aion pitää pientä gallupia aina, kun tapaan kampaajia tai muita alan ammattilaisia. Katsotaan, millaisia kommentteja sieltä saadaan :)

Erika Naakka
NUDE

http://www.whowhatwear.com/beauty/full-article/get-pinned-the-brighter-the-better/

Ainakin näillä julkkiksilla on kaikilla sileä puoli ylöspäin. Just saying ;)

Annika (Ei varmistettu)

no onneks oon ees käyttäny oikeaan tarkotukseen jos ei oo ihan oikein päin ollu =D

hieno paljastus (Ei varmistettu)

tjaah... koomista kun ihmiset on täällä ihan OMG, voishan sitä omaaki järkee käyttää? :D koska ainakin niillä pinneillä mitä mulla on, toi olisi ehdottomasti idioottimaisempi tapa, sillä pinnit on kaarevia siten, että jos ne laittaisi sileä puoli ylöspäin niin ne päät osoittaisi kohti taivaita :D noi mitä linkkaamassasi jutussa on näköjään suoria, ehkä niihin sit on järkevää käyttää sitä toisin päin :) mutta itse en ole missään edes törmännyt noin suoriin pinneihin saati moisia omistanut! lisäksi jokaisessa kampaajalla tehdyssä kampauksessani se röpelpuoli on ollut ylöspäin, ja ne on juuri olleet niitä kaarevia. vaikee uskoo että lukuisat kampaajat olis väärässä tässä asiassa :D haha, toivottavasti joku reppana ei ala tän jutun takia laittaa niitä kaarevia väärinpäin, vaikee tajuta miten se muka olis parempi!

Hanna (Ei varmistettu)

Tais osua arkaan paikkaan :) Ei se haittaa vaikka oletkin käyttänyt pinnejä ehkä väärin :) Onhan lähes kaikki opettajatkin jakaneet väärää tietoa ja jopa pinnien valmistajat ovat tehneet ne väärin päin kaareviksi. Suurin osa minulla olevista oli suht suoria ja jotku vanhemmat olivat enemmän kaarevia sillälailla että niitä olisi järkevää käyttää "nurinpäin" Mutta hyvä on olla OMG kyllä ootte tyhmiä, käyttäkää järkeä: mulla pinnit aina oikeinpäin asenteella liikkeellä.

Kuten sanoin lähes kaikki minulla olevat satunnaisista paikoista ostamani pinnit olivat suht suoria ja kyllä ne pysyivät huomattavasti paremmin noin. Elikkä OMG olen käyttänyt pinnejä väärinpäin ja OMG en koe itseäni sen takia tyhmäksi :) Ei sinunkaan kannata.

Anni (Ei varmistettu) http://annisuvisuo.blogspot.fi/

Siis joo anna kun kerron. Sain tietää tästä asiasta jonkun YouTube videon kautta ja heti rupesin vänkäämään vastaan, et miten se muka toimii noin päin? No sit kerran olin yksin kotona ja päätin kokeilla asiaa. Ikävästi jouduin myöntämään et kyllä ne pinnit pysyy paremmpi päässä noin päin!

Erika Naakka
NUDE

NONNI! sitähän mä yritin sanoa, ne oikeasti pysyy paremmin kiinni näin päin! kiitos tunnustuksesta ;)

Hanna (Ei varmistettu)

Testasin ja tosiaankin pysyvät paremmin juuri noin "väärinpäin" :)

Alisa (Ei varmistettu)

Mä oon aina käyttänyt pinnejäni sileäpuoli ylöspäin.. ei ois tullu mieleenkään käyttää toisinpäin :D

Erika Naakka
NUDE

mä oon kyllä huomannut, että monet käyttää, Saara Sarvaksen sanoin, ”vohveli-puoli” ylöspäin. itse en ole kuitenkaan iiiikinä käyttänyt niin.

kaisu (Ei varmistettu) http://h

Lol. En tienny et joku käyttäis niitä ees väärinpäin :D oon aina laittanu sileä puoli ylöspäin. Näyttääkin paljon luonnollisemmalta niin.

susannae (Ei varmistettu)

tolleen ne on väärin päin.. :D
terveisin, parturi-kampaaja opiskelija

Hanna (Ei varmistettu)

Sitähän tässä just ihmetellään että kun teillekkin opetetaan väärin :)

Pages

Kommentoi