Poskipunan ja huulipunan sävyjen yhdistäminen

NUDE

Huulipunan ja poskipunan sävyjen mätsääminen on tärkeä osa hyvää ja tasapainoisen näköistä meikkiä, vaikka moni ei sitä varmasti tule edes ajatelleeksi. Ylilyöntejä meikissä on helppo välttää, kun muistaa muutaman sävyihin liittyvän säännön :)

Hyvä nyrkkisääntö on pysyä huulipunan ja poskipunan kanssa samassa sävymaailmassa: kylmä sävy kylmän kanssa ja lämmin lämpimän. Ja jos käytät voimakkaansävyistä huulipunaa, jätä poskipunan sutiminen vähemmälle, ettei kokonaisuudesta tule liian räikeä. Yhdistä siis esimerkiksi vaaleanpunaisen ja nude-sävyisen huulipunan kanssa kirkas pinkki poskipuna ja kirkkaiden korallinsävyisten huulten kanssa kevyt persikansävyinen poskipuna.

Jos meikkivarastosi ovat poskipunien osalta onnettomat, eikä oikeata sävyä tunnu löytyvän, kokeile käyttää huulipunaa voidemaisena poskipunana! Suosittua kikka-kolmosta on käytetty catwalkeilla saakka ja se onnistuu helposti ottamalla punaa sormien väliin, lämmittämällä sitä hieromalla sormia yhteen ja levittämällä puna poskille. Jos ihosi on kuiva ja puna tuntuu tarttuvan liian jämäkästi, kokeile sekoitaa huulipunaa tavalliseen kosteusvoiteeseen ja levittämällä seosta vasta sitten poskille. Lopputuloksesta tulee luonnollisen kuulas ja pintakuiva iho kiittää :)

Ensi viikolla voisin vähän avata sitä, miten ja mihin kohtiin sitä poskipunaa sitten oikein kuuluu laittaa. Mutta nyt, hauskaa viikonloppua ja ihanaa ystävänpäivää! <3

Kommentit

meow (Ei varmistettu)

Tässä oli mielestäni aika lyhyesti kerrottu sopivasta huulipunien ja poskipunien yhdistämisestä, mutta todella hyvä, että otit tämän esiin. Musta tuntuu, ettei kovin moni hirveästi mieti niiden yhdistämistä ja itsellänikin se on aika hakusessa. Tämä toi vähän selvyyttä :)

Sale (Ei varmistettu)

Millaista poskipunaa tulisi käyttää viininpunaisen/luumuisen huulipunan kanssa? Olen usein jättänyt poskipunan pois koska sävyn löytäminen tuntuu hankalalta ja rusehtavat poskipunat tuntuvat jotenkin vanhahtavilta.

Erika Naakka
NUDE

Samaa sävyä olevaa poskipunaa, mutta tosi tosi vähän :) Eli joku tosi luonnollinen ja vaaleahko. Miranda näyttää mallia: http://www.modelcocosmetics.com/wp-content/uploads/2013/06/WineLip_MK.jpg :)

Sale (Ei varmistettu)

Kappas, eihän se näytä ollenkaan hölmöltä! Violettiset sävyt kannattanee jättää kuitenkin poskilta... Kiitos!

Kommentoi