Punkkariletti

NUDE

Trend alert!! Tämä kasaripunkkarin tukkatyyli on spotattu viime aikoina useaan otteeseen eri julkimoiden hiuksissa. Tulevan syksyn trendikampaus kenties? ;) Ja alhaalta löytyy tutorial-video.

Videossa näytetään miten kampaus tehdään ns. hollantilaisella letillä, mutta jos se tuntuu liian hankalalta, kampaus onnistuu myös ranskalaisella letillä, kuten kuvakollaasin Jessica Alballa. Itse olen tykästynyt hollantilaiseen lettiin ja musta on alkanut tuntua myös siltä, että se on ranskista helpompi tehdä!

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

 Nude-blogi Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Mari Skinnari (Ei varmistettu)

Please, listatkaa peruukkeja myyviä liikkeitä etelä-suomen alueella ja/tai listaus nettiosoitteista josta peruukkeja saisi tilattua tai katseltua. Kiva olisi myös pieni juttu siitä, minkä muotoisille kasvoille sopii minkä muotoinen hiustyyli/ leikkaus...

Erika Naakka
NUDE

mä en valitettavasti tiedä näistä asioista mitään. googlettamalla varmaan selviää parhaiten :)

Morgaise (Ei varmistettu)

Heh, mie en ole koskaan oppinut tekemmään normiranskalaista omaan tukkaani, vaan se vääntyy aina hollantilaiseksi. Toiselle taas en osannut vuosiin tehdä hollantilaista, mutta ahkeran harjoittelun ja jälkikasvun melkeinsuosiollisen päänlainauksen ansiosta sekin onnistuu nykyään. Tosin typykkä vaati pari kuukautta sitten hyvin yksiselitteisesti lyhyttyä polkkatukkaa itselleen. Mikä lienee ollut syynä...

Erika Naakka
NUDE

joo mustakin se hollantilainen vaan onnistuu paremmin ja nopsemmin. hehe tyttö taitaa sitten olla aika trenditietoinen, polkkatukkahan on syksyn must-juttu! ;) uskaltaispa vaan itsekin leikata..

Johanna (Ei varmistettu)

Ihana! Mää kiinnitin sen letin niskaan piiloon ponnarilla ja päästin loput letistä vapaaksi. Pysyy paljon paremmin kuin millään pinneillä.

Kommentoi