Punkkariletti kokeilussa

NUDE

Julkkisten omaksuma punkkariletti oli kokeilussa eilen. Kivaltahan se näytti, mutta ai että kun oli kädet ja sormet ristissä sitä tehdessä. Nyt alkaakin kova harjoittelu, että osaan väkertää letin itselleni ensi viikon opiskelijabailuihin! ;)

Smokey eye -meikki on peräisin IsaDoralta saamastani uudesta luomiväripaletista, jonka esittelen teille vielä tällä viikolla :) Kivaa tiistaita!

Follow / Seuraa:  Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

ida (Ei varmistettu)

Ootpas upea!

Erika Naakka
NUDE

Heh no kiitos :)

Mari (Ei varmistettu)

Aivan upee meikki! En malta odottaa tutorialia! :)

E (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Ihana letti ja varsin kaunis silmämeikki.

Itseäni jää kuitenkin tämän kampauksen kanssa aina mietityttämään miltä se näyttää edestä, takaa ja toiselta sivulta kuvattuna? Tuleeko olo, että kappas, no on nyt sitten yksi ranskanletti päätetty laittaa ja toinen puoli unohtunut.... :)

Olis kivaa jos jaksaisit kuvata muistakin kulmista! Ja vielä kaipaisin tietoa, että miten kiinnität nuo kuvassakin näkyvät huitulat, jotka lähtevät takaraivon 'pyörrekohdasta' sekä niskahiukset. Tämä kampaus ei ihan aukea itselleni, mutta olis halua kokeilla! :)

Erika Naakka
NUDE

pari kuvaa tulossa vielä tällä viikolla! :) kiinnitin letin kumilenkillä ja pinnillä taakse.

L (Ei varmistettu)

Vau! Oot ihan mielettömän näköinen :) sulle sopii todella hyvin tuo pienimuotoinen punk-tyyli!

Netta (Ei varmistettu)

En oo vielä kertaakaan aikaisemmin innostunut smokey eye- silmämeikistä ennen kuin nyt! Tosi hyvältä näyttää:)

Karo (Ei varmistettu)

Omasta mielestäni näyttää vielä paremmalta, kun letin aloittaa ns. aivan korvan yläpuolelta, jatkaen sitä siten suoraan kohti takaraivoa. Tällöin matka jakaukseen on pidempi, ja lookistakin tulee vielä sliipatumpi! Itse olen myös todennut, että tätä tehdessä ei kannata yrittääkkään muutta käsien asentoa etupuolelta pään taakse kesken letityksen - solmuun meneminen taattu - vaan letittää kokoajan sieltä 'takaapäin', käsienpuutumisen uhallakin :D. Ja vieläkun korvan ohitsetultua kääntää letin kulkemaan pystysuoraan alaspäin, jää letin ulkopuolelle enemmän hiuksia, jolloin se kiinityskohta sinne taakse on helpompi saada pysymään piilossa :) Mutta näyttääpäs upealta myös tumman meikin kaverina!

Marianne (Ei varmistettu)

Jaaa tutorialia kiitos :D ! Meikki sopii muuten aivan loistavasti tuohon lettii :)

Taru (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.blogspot.com

Kampausta olen katsellut joka puolella vähän empien, ehkä mä innostun tästä sit, kun mania jo laantuu... ;) Mutta smokey on UPEA. :)

Suvii (Ei varmistettu) http://suvismia.blogspot.com

Tosi hyvälle näyttää!

Hansu (Ei varmistettu)

Koitin tätä kampausta jo sen jälkeen, kun ensimmäisen kerran täällä oli kuvaa siitä. Kiharsin vielä lisäksi auki jäävät hiukset. Tykkäsin kovasti, vaikka letitys vaatiikin vielä harjottelua. Lettikampaus toimi todella hyvin lämpimässä ilmastossa, jos haluaa jättää hiuksia auki, mutta täysin auki olisivat liian hiostavat (täällä missä asun on siis vielä n.30C).

Reetta (Ei varmistettu) http://reetta-s.blogspot.fi

Näyttääpä tuo kampaus kovin kivalta! :)

Kommentoi