Purppurahuulet

NUDE

Kerroinkin juuri tässä postauksessa siitä, kuinka syksy ja vähän tummemmat huulipunat kuuluvat aina yhteen. Ostinkin vähän aikaa sitten Pretty.fi:stä itselleni uuden huulilakan, jota pääsin nyt vihdoin koittamaan, kun olin saanut alkusyksystä rohtuneet huuleni pelastettua.

Väritin ensin huuleni kokonaan IsaDoran Perfect Liplinerilla (sävy 42 Plum) ja levitin sen päälle The Body Shopin siveltimellä ostamaani Sleekin Pout Paint -huulilakkaa (sävy 159 Port). Huulilakan sävy olisi saanut olla vähän tummempi, mutta vieläkin tummempaa huulipunaa alle levittämällä tämä tuo ihanan kiillon ja värisävyn siihen päälle. Mitäs te tästä yhdistelmästä tykkäätte? :)

Follow / Seuraa:  Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

hannamaria (Ei varmistettu) http://hannamariav.blogspot.fi

Sopii todella hyvin noin minimaalisen silmämeikin kanssa! :) Täytyy itsekin kokeilla, sillä kokoelmista löytyy melkein täysi vastaava huulipunan sävy.

hannamaria
http://hannamariav.blogspot.fi

Piritta (Ei varmistettu)

Voi että kun oot kaunis!

Erika Naakka
NUDE

no kiiitos :)

Josu (Ei varmistettu)

Hei! Voisitko tehdä postauksen miten vältytään siitä että huulipunaa/kiiltoa tulee hampaisiin? Uusimmassa Hollywood fruar sarjassa yksi naisista kommentoi viime viikolla, että toisella naisella on aina huulipunat hampaissa ja että hän ei ymmärrä miten vielä nykypäivänä onnistuu siinä. Että se on niin kasaria yms. Eli kerrotko, kun minulla käy aina välillä niinkuin Gunillalla, että miten vuonna 2013 voidaan varmistua siitä ettei sitä tapahdu? Kiitos :)

Kommentoi