Pysyvän huulipunan resepti

NUDE

En ole koskaan sen kummemmin pohjustanut huuliani ennen huulipunan levittämistä ja oikeastaan kevyt meikkivoidevoide onkin ollut ainoa takertumisaine punalle. Mattapunien kanssa ongelmaksi on muodostunut huulten paha kuivuminen illan aikana ja siihen ongelmaan yritin keksiä ratkaisua viime lauantain blogigaalaa varten.

Olen muutaman kerran testannut Feeluniquelta saamaani Benefit Realness of Concealness Mini "Fake-It" -kitin Lip Plump -huulipunaprimeria. Se tekee huulista ihanan sileät ja huulipuna liukuu paikoilleen kuin unelma! Lisäksi se selvästi parantaa punan pysyvyyttä ja ehkäisee kuivuuden tunnetta, tosin vain hieman. Sen väitetään myös pullistavan huulia, mutta mitään sellaista en ole huomannut.

Päätin blogigaalaan kokeilla laittaa LipPlumpin alle Laveran Nude-huulirasvaa. Tällä kombolla ajattelin saavani pysyvän, mutta toisaalta kosteutta pitävän pohjan punalleni. Ja löytyihän se täydellinen resepti! Puna pysyi erittäin hyvin ja lisäsin sitä koko illan aikana ihan vain muutaman kerran. Huulet eivät myöskään tuntuneet yhtään kuivilta, vaikka tuo Make Up Storen sävy Dare on erittäin mattainen ja pelkiltään tuntuu tekevän huulista ihan rusinat! Tässä siis vielä täydellisesti pysyvän punauksen resepti:

1. Levitä huulille ohut kerros huulirasvaa ja anna sen imeytyä hetken aikaa. 2. Levitä päälle Lip Plump. Tässä voisi toimia myös paksuhko meikkivoidekerros, jos tätä primeria ei itseltä löydy. Not sure.. 3. Rajaa huulet rajauskynällä ja levitä lopuksi huulipuna!

Millaisilla vippaskonsteilla te parannatte punan pysyvyyttä? :)

Kommentit

Charkku (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/charlotan-silmin

Kerrostamalla punaa. Puuteroin välissä ja lisään toisen kerroksen ;)

Sara (Ei varmistettu)

Kestääkö tämä huulimeikki myös rajummankin menon? Poikaystävä ei arvosta, jos hänkin omaa punahuulet suukon, parin jälkeen (;

Erika Naakka
NUDE

Haha no niin pitkälle en päässyt testaamaan :D

Sari (Ei varmistettu)

Väritän huulet kokonaan huultenrajauskynällä ja sen jälkeen laitan punaa. :)

Kommentoi