Raikkaus ja heleys uudelle tasolle - Testissä Lumenen uusi Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoide

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Kuten te kaikki taidatte tietää, meikäläinen on kuulaiden ja kepeiden meikkivoiteiden ystävä. Arkena tykkään meikata vain vähän ja haluan, että iho näyttää raikkaalta ja heleältä, en mattaiselta ja peitetyltä. Sekoitan meikkivoiteeseeni usein seerumia, vieläkin luonnollisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi ja puuteriakin tulee käytettyä vain se ihan pakollinen määrä.

Lumene toi markkinoille arkeen sopivan kuulauden ja raikkauden uudelle tasolle vievän sävyvoiteen. Ei siis meikkivoidetta vaan sävyvoiteen, jota nyt yhteistyön merkeissä pääsin testailemaan. Ja nyt voin vihdoni unohtaa ihonhoitotuotteiden ja meikkivoiteen sekoittamisen; tämä on tehnyt sen puolestani!

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoiteen peruspilareita ovat 24 tunnin syväkosteutus ja kevyt, kerrostettava peittävyys. Se sisältää Lumenelle tuttuun tapaan pohjoisia tehoainesosia: runsaasti mineraaleja sisältävää koivunmahlaa, pohjoista lähdevettä ihoa kosteuttamaan, vitamiinipitoista ja kirkastavaa lakkaa ja kosteutta sitovaa ja ihon omaa hyaluronihappotuotantoa aktivoivaa punaista haarukkalevää.

Koostumukseltaan Instant Glow Sävyvoide on kuin geelimäistä päivävoidetta. Se on siksi tietysti ihan äärettömän helppo levittää ja sen antama kosteutus tosiaan tuntuu. Omakin ihoni on jo alkanut kärsiä viileydestä, joten ekstra-kosteutus tulee olemaan ensi kesään asti tarpeellista. Tuote sopii siis erityisesti kuivaihoisille, jotka eivät halua käyttää vain pigmenttisiä meikkivoiteita, vaan vain hieman parannusta ja kuulautta omille kasvoille. Toisaalta tämä sopii mielestäni myös rasvoittuvalle iholle, koska kosteus tulee vedestä, ei niinkään öljyistä.

Peittävyyden säätely kyllä toimii tämän kanssa erittäin hyvin. Yhdellä ohuella kerroksella saat heleyttä ja hieman sävyn tasoitusta, kahdella kerroksella jo ihan sellaisen medium-peittävyyden, ilman että iho kuitenkaan tuntuu meikatulta. Näin olen itse tehnyt tässä postauksessa näkyvissä kuvissa.

Suosittuun Invisible Illumination -tuoteperheeseenhän kuului jo yksi kevyt pohjameikkituote: Instant Glow Sävyseerumi. Se eroaa tästä Sävyvoiteesta eniten koostumuksen puolesta. Seerumi on vesimäinen ja jättää iholle erittäin ohuen kerroksen, voiteella taas saa parempaakin peittävyyttä kerrostamisella ja koostumus on enemmän kasvovoidemainen. Voide tuntuu myös pitävän kosteuden iholla pidempään, joten käyttäisin Sävyseerumia kesällä, kun iho ei ole niin kosteusköyhä ja Sävyvoidetta näin talven tullen. Molemmissa on kuitenkin sama nerokas idea; meikki voi myös tehdä hyvää iholle.

Jännää tässä on se, että vaikka Instant Glow on iholla kuin päivävoide, se imeytyy ja asettuu niin hyvin, etten juuri tarvitse puuterointia sen levittämisen jälkeen! Yleensä joudun puuteroimaan kasvojen keskiosat, mutta tämän kanssa kiinnitän vain peiteaineen silmien alle. Lopputulos on todellakin superkuulas, enkä kyllä tähän hätään keksi mitään muuta tuotetta, josta saisi tällaisen hehkun aikaiseksi.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoidetta on saatavana kolmessa eri sävyssä; Universal Light, Universal Medium ja Universal Dark. Hintaa sillä on 34,90 ja löydät tuotteen mm. Lumenen omasta verkkokaupasta! Ja hei, koodilla erika25 saat -25% alennuksen tilauksestasi. Alennus ei koske lahjapakkauksia, eikä joulukalenteria ja se on voimassa kuukauden.

Onko joku jo kenties ehtinyt testata tätä?

Kommentit

Hale (Ei varmistettu)

Tämä on kyllä pakko hankkia! Korvaako tämä siis päivävoiteen? Vai laitoitko tämän alle normaalisti päivävoiteen?

Erika Naakka
NUDE

Mä olen käyttänyt tämän alla vain seerumia :) Joskus, jos iho on yönaamion jälkeen vielä hyvin kosteutettu niin menen pelkästään tällä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvältä! Mulla ongelman on huokoset, joihin kaikki voiteet tuntuu tarttuvan.. iho on muuten oivassa kunnossa, mutta sävyä olisi kiva tasata ilman kovaa pakkelikerrosta

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä uutuus kyllä kiinnostaa, mutta onko voiteessa aurinkosuoja?

Sanni Miettinen (Ei varmistettu) http://www.sanniijuliaa.blogspot.fi

Tästä tuli Trendin välissä näyte ja olihan se pakko testata! Tykkäsin kyllä, iho näytti hyvältä koko päivän rasvoittumisesta huolimatta! :-)

Iiikoo (Ei varmistettu)

Tämä tuli hankittua viime viikolla, ja täytyy sanoa, että rakastan sitä jo kahden kokeilukerran jälkeen. Paras hankinta vuosiin! Teen ulkoduunia lentoasemalla, olen päivisin reilu kymmenen tuntia ulkona satoi tai paistoi. Mun on ihan turha tälläytyä ja meikata töihin, koska viimeistään hiki tai sade vie kaiken naamalta. Haluan mennä töihin siistiytyneenä ja huoliteltuna, en meikattuna. Tämä on se tuote! En näytä meikatulta, mutta tämä saa ihon näyttämään kuulaalta, raikkaalta ja kevyeltä. Eikä tarvitse puuteroida! KIITOS VINKISTÄ! Tätä tuotetta oli kaivannut ihan tavallisiin arkiaamuihin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Valitettavasti antamasi alennuskoodi ei näytä olevan enää voimassa

Tuoksuton? (Ei varmistettu)

Pahoin pelkään että tämä tuoksuu eikä käy mulle.. Minkä tyyppinen tuoksu siis tuotteessa on?

Kommentoi