Räjähdysmäisesti trendaava tukkavillitys: Hair dazzlet

NUDE

Aloin kirjoittaa tätä postausta jo kuukausi sitten, mutta Instagramia selatessani huomasin, etten millään löydä tarpeeksi kuvia aiheesta. Mutta nyt, kuukautta myöhemmin kuvien määrä hashtagin hairdazzle ja hairtinsel alla on räjähtänyt! Nyt voi siis varmuudella sanoa, että käsillä on uusi tukkatrendi, jee!

Tässä kohtaa tarvitaan vähän teidän suomennusapua, sillä hair dazzleille ei taida olla vielä mitään suomenkielistä vastinetta. Hiuskimalteet? Kimallenauhat? No joka tapauksessa nämä hiusten tyveen kiinnitettävät kimaltavat langat ovat nyt supertrendaava tuote ja eräässäkin nettikaupassa monen sävyn kohdalla lukee out of stock.

Meikäläinenkin on nyt aika pakkomielteinen ja tilaus on varmaan pakko laittaa heti vetämään kun sopiva kauppa löytyy. Ennustan, että näistä tulee pikkujoulujen ja vähintäänkin ensi kesän kovin tukkavillitys! You heard it here first ;)

Kuvat Instagramista: @modhairbeauty, @sparkuphairtinsel, @vshairdazzle, @hairdazzle_by_kk, @sheargenius.hair03

Kommentit

tp (Ei varmistettu)

Vinkkinä tulin vaan kertomaan, että näitä hiuskimalteita löytyy ainakin ebay:sta hakusanalla hair tinsel eikä hinnatkaan päätä huimanneet :)

Erika Naakka
NUDE

UU joo Ebayhin olinkin seuraavaksi menossa näitä metsästämään, kiitos hakuvinkistä! :)

PiiaMarina
aaltoliikkeitä

Huh, todellakin heard it here first. Tuli mieleen ala-asteen naamiaisbileiden ne sellaiset kiiltävät sekoiluperuukit. Mutta nämä on kyllä upeita. Voisin kokeilla! :)

Erika Naakka
NUDE

Hahha no niinpä! :D

Justinna (Ei varmistettu)

Moikka, nää on ihania!!! Mä tilasin jo 2016 keväällä justiinsa ebaystä näitä! Tuli aikast makee vapputukka! :) Pitääkin ottaa uudelleen käyttöön, kiitos vinkistä!

Erika Naakka
NUDE

Uuuu no sä oot kyllä ollu oikea edelläkävijä! :)

Tinsel (Ei varmistettu)

Nämä ovat ihania! Mulla oli näitä päässä pitkin kesää - herättivät kyllä ihastusta! Kiinnitettiin ripsienpidennysliimalla ja sitten myöhemmin nanoringeillä. Tilasin ison rullan eBaysta, halvalla sai ja riittää kyllä koko elämäksi, sen verran paksu rulla tuli! Kutsutaan näitä itse kampaajan kanssa tinseleiksi. ;)

Erika Naakka
NUDE

Whaaaaat ripsipidennysliimalla! :D Eikö joku solmujuttu onnistuisi? Ja tinseli: approved! :D

elisa_annamari

Näyttääpä kivalta vaikka en ehkä itse tule näistä käyttämään. Asiasta kukkaruukkuun, käytätkö kuvatessa ringlightia tai softboxia? Olen itse ajatellut investoida blogiin hieman rahaa, omat kamerat ovat hyviä mutta töiden takia kuvausajat keskittyvät iltoihin ja viikonloppuihin. Mietin, että kannattaako näihin lisälaitteisiin kauneusbloggaajan investoida? Kiitos vastauksesta :)

Erika Naakka
NUDE

No mä saan ehdottomasti parhaat kuvat luonnonvalossa ja 97% kuvista on otettu ilman mitään valoja. Omistan kyllä softboxit (jotkut ihan halpikset eBaysta) ja ringlightin Verkkokauppa.comista, mutta ei ne luonnonvaloa voita. Tosin ehkä astetta ammattimaisemmilla vehkeillä voisi toimiakin eli jos ostat, osta kerralla kunnolliset. Toisin ku mä! :D

elisa_annamari

no hyvä tietää ettei näitä ole pakko hommata.. enkä tosiaan tiedä, haluanko laittaa paljon rahaa näihin lisälaitteisiin :D Jatkan varmaan vanhoilla, nyt kun hommasin Lightroomin niin kuvien työstäminen on helpottunut todella paljon :)

PilviCloud
Pilvi Daily

Aika vapputukka tosiaan, mutta mikä ettei :) Ainakin herättää huomiota!

Minianna (Ei varmistettu)

Olen ostanut jo ajat sitten kimaltavia nauhoja motonetista, perhokalastus osastolta :D tarkoituksena käyttää niitä geelikynsien koristelussa, mutta jäivät käyttämättä. Mutta nyt! Jos kokeilisi irtoripsiliimalla seuraaviin bileisiin

Erika Naakka
NUDE

Hahaha mitähh! :D Hei mäki haluun perhokalastusnaruja :D

Minianna (Ei varmistettu)

:D yllättävistä paikoista löytyy yllättäviä asioita. Rakastan kehitellä naamiaisasuja ja useimmiten tarvikkeet löytyvät jostain aivan muualta kuin aluksi olettaisi. Perhojen tekoon tarkoitetusta materiaalista löytyy myös valtava määrä erilaisia sulkia ja höyheniä

Betty84 (Ei varmistettu)

Wish on täynnä näitä. Saa vain postimaksun hinnalla monista paikoista ;)

Kommentoi