Rakkautta ensi levityksellä - Guerlain Météorites Baby Glow

NUDE

Sain jokin aikaa sitten valita Feelunique.comista itselleni muutaman tuotteen ja koska en halunnut käyttää mahtavaa tilaisuutta ilman kunnollista harkintaa, konsultoin suomalaisia kauneusbloggaajia Facebook-ryhmässämme. Olin ollut jo jonkin aikaa kiinnostunut Guerlainin suositusta ja ylellisestä Météorites-sarjasta, joten kysyin kanssabloggaajiltani hyviä tuotesuosituksia. Ja ainakin mm. Kissis hehkutti sarjan Baby Glow -meikkivoidetta, jonka sitten päätin ottaa mukaan tarkoin valikoituun tuotejoukkoon.

Enkä olisi voinut parempaa valintaa tehdä. Guerlainin Météorites Baby Glow -meikkivoide on täydellisyyttä vaaleanpunaiseen pumpputuubiin pakattuna. Jo ensimmäisestä kokeilukerrasta tiesin, että meistä tulee todella pitkäikäiset ystävät. Ja nyt noin kuukauden meikkivoidetta käyttäneenä tuntemukseni eivät todellakaan ole muuttuneet. Sävyni on 3 Medium ja kuvista näette ennen- ja jälkeen-tilanteet.

Kuten tuubin kyljessä lukee, Baby Glow on "light-revealing sheer makeup". Eli kyseessä ei ole se kaiken peittävä tahna, jota levitetään kasvoille pahimman hormoniaknen aikaan tai jonka kanssa lähtisi koko päivän ja yön kestäville kesäfestareille. Mutta Baby Glow on ystäväsi arkipäivinä, kun haluat näyttää luonnolliselta itseltäsi. Vähän vain parempana versiona ;)

Voide antaa siis hyvin kevyen peiton ja tuntuu kasvoilla lähinnä kosteusvoiteelta, jos siltäkään. Lopputulos on pienellä blurrilla varustettu kuulas hipiä, mutta ei rasvaisen kiiltävä. Käytän tätä peitevoiteen ja T-alueen puuteroinnin tukemana, jolloin saan voiteesta kaiken hyödyn irti. Ai niin, ja se kuuluisa tuoksu on myöskin pala taivasta - se on sama kaikissa Météorites-sarjan tuotteissa.

Ihastuin kaikkiin Feeluniquelta valitsemiini tuotteisiin, mutta tätä tuubia kohtaan tunnen jotain paljon suurempaa rakkautta! Enkä todellakaan tiedä mitä teen, kun ensimmäinen loppuu. Maksaahan tämä Feeluniquella noin 50 euroa. Sarjan hehkupallerot ovat olleet todella suosittuja ja niistä on tehty kourallinen eri versioitakin. Taidankin syntymäpäivälahjana itselleni täydentää syntynyttä meteoriittikokoelmaani niillä ;)

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + BLOGIT.FI

// I can't even describe my feelings towards Guerlain Météorites Baby Glow foundation that I got from Feelunique.com a while ago. It is so amazing that I'm willing to pay 50 euros for it for the rest of my life. It gives you a sheer and glowy finish and is just the perfect every day makeup. And the scent.. It's a piece of heaven. I think I might go and buy the Météorites Pearls and Perfecting Primer and be one big glowy Météorites fan for life <3

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä ihosi näyttää kauniimman kuulaalta ilman meikkiä :o

Essi W (Ei varmistettu) http://essi-bltn.blogspot.fi

Vau mikä lopputulos! :) Vaikuttaa tosi ihanalta tuotteelta, vaikka tuo hinta vähän kirpaiseekin...

<a href="http://essi-bltn.blogspot.fi/" rel="nofollow">essi-bltn.blogspot.fi</a>

Natalie Nailz Craze (Ei varmistettu) http://www.nailzcraze.com/

It looks great on you! I'm actually really excited to try this one too!

Kommentoi