Rakkautta ensi silmäyksellä - Maybelline Master Strobing Stick

NUDE

Syksyn ensimmäisten uusien tuotelanseerausten joukossa oli heti yksi napakymppi. Sain Maybelline Master Strobing Stick -korostuspuikot testiin muutama viikko sitten ja yllätyksekseni ne ovat olleet käytössä nyt käytännössä päivittäin! 

Ehkä 2/3 uusista kuultotuotteista (joita muuten tulee markkinoille pilvin pimein, koska hei, strobing) on meikäläisen makuun aina liian glitterisiä. Olen puhunut tästä ennenkin, mutta toitotetaan nyt vielä kertaalleen. Haluan hehkutuotteeni mahdollisimman hienojakoisena, ettei ihoni näytä levityksen jälkeen siltä, kuin naamani edessä olisi pöllähtänyt kultakimalteinen luomivärijauhe.

Koska uutuustuotteista noin suuri osa menee meikäläisen mielestä mönkään, yllätyin positiivisesti kun ensimmäisen kerran sipaisin näitä Maybellinen uutuuksia kämmenselälleni. Merkki ei nimittäin ole mennyt sieltä mistä aita on matalin ja pakannut puikot täyteen glitteriä, vaan onnistunut luomaan tuotteen, joka antaa ihan oikean kuulauden iholle.

Puikkoja tulee tässä kuussa kauppojen hyllyille kahdessa eri sävyssä. Toinen on pinkkin taittava 100 Light Iridescent (kämmenessä vasemmalla) ja toinen shampanjansävyinen 200 Medium Nude Glow (oikealla). Näistä jälkimmäinen on ehdottomasti oma suosikkini ja sopii erityisesti näin kesän jälkeiselle päivettyneelle iholle.

Pakko nyt sanoa, että nämä kyllä vetävät vertoja ikisuosikilleni RMS Beautyn Eye Polish -voideluomivärille, jota olen jo muutaman vuoden ajan sivellyt poskipäilleni. Maybellinen Strobing Stickit vetävät kyllä helposti pidemmän korren ainakin hinnan osalta. Yksi puikko kun maksaa vaivaiset 9,90 e, kun RMS:n vastaava lähes 30 euroa. Mutta toisaalta purkkimuoto on kivempi, sillä pidän ehkä enemmän sormin levittämisestä, enkä söhimisestä suoraan puikosta. 

Jos kasvojen korostaminen korostusväreillä eli ns. strobing-tekniikka on vielä hakusessa, tsekkaa tutorialvideoni!

Kommentit

verbeliini
happy flow

toi oikeanpuolimmainen näyttää aivan ihanalle!!

Festivus (Ei varmistettu) http://www.festivus.fi/

No nyt! Toimiva strobing-tuote onkin ollut hakusessa..onko tietoa koska nämä löytyvät kaupan hyllyltä?

Tintsh (Ei varmistettu)

Näitä oon jo jonkun aikaa etsiskellyt aina kun kuljen Maybelline-hyllyn ohi. Tää vaikuttaa tosi hyvältä tuotteelta. Tätä vois varmaan käyttää myös meikkivoiteen alla vielä luonnollisemman hehkun saamiseksi!

Erika Naakka
NUDE

Joo ehdottomasti voi! :)

ShakespeareJen (Ei varmistettu) http://www.shakespeareandsparkle.com/

Kuulostaa aivan täydelliseltä, ja erityisesti tuo Nude Glow sävy näyttää ihanalle. Pitääkin alkaa kyttäämään Maybellinen hyllyjä! xx

elisa_annamari

Kääk, moni yhdysvaltalainen vloggaaja on pyöritellyt näitä Youtube-videoissaan ja mietinkin että onkohan tämä mistään kotoisin.... nyt pitää kyllä käydä kosmetiikkakaupassa ja napata tämä mukaan.

katrin (Ei varmistettu)

Pitää käydä kokeilemassa, kiitos vinkistä! Ootko muuten kokoillut RMS Beautyn Living Illuminazeria, joita monet myös hehkuttaa? Millainen se on tuohon luomiväriin verrattuna?

Erika Naakka
NUDE

En ole kokeillut, mutta oon ymmärtänyt, että se Illuminazer on tuota luomiväriä vielä hehkuvampi. Mutta tekisi kyllä mieli testata! :)

Tuo Living Luminizer on aivan huippu!! Ensimmäinen kuultotuote mitä olen kokeillut voidemaisena ja en enää vaihda! Pysyy ja pysyy, jättää iholle kauniin hennon kuulauden, en uskoisi että kovinkaan paljon eroaa tuosta luomiväristä :) Mutta kyllä kannattaa kokeilla! On nimittäin näin onnettomankin meikkaajan yllättänyt täysin ihanuudellaan! Eikä voi pilata meikkiä, häivyttyy upeasti!

Jessii (Ei varmistettu)

Mitä jos naama kiiltää ja rasvoittuu, niin sopivatko nämä kuultotuotteet sitten? Vai voiko käyttää pelkästään poskiin?

Erika Naakka
NUDE

Voi toki! Puuteroi vain rasvoittuvat alueet hyvin ja levitä sitten kuultotuotetta vain poskipäille :)

Paltsu (Ei varmistettu)

Mitenhän jos käyttää meikkipohjana mineraalimeikkiä, eli jauhemaista, niin toimiikohan tuo puikko sen kanssa? :)

Erika Naakka
NUDE

Kyllä mä uskoisin että toimii! :)

Sanniba (Ei varmistettu)

Ihania! Mistä näitä saa? Pakko käydä kotiuttamassa molemmat. :D

Erika Naakka
NUDE

No ainakin nyt Cittareista, Sokokselta, Stockalta ja melkein mistä vaan missä myydään meikkejä :D

SL (Ei varmistettu)

Näitä saa jo esim. Sokokselta kun kysyy vain myyjältä. Hyllypaikkoja ei ole vielä näille saatu.

Kommentoi