Real Techniques -siveltimet

NUDE

Koska olen aina tykännyt Real Techniquesin siveltimistä, enkä usko, että nämä ovat kaikille teistä ihan tuttuja, halusin omistaa yhden postauksen kokonaan näille ihanuuksille!

Real Techniques -siveltimet ovat Youtube-sensaation, Pixiwoon toisen osapuolen, Samantha Chapmanin, suunnittelemia. Siveltimet ovat olleet jo vuosia etenkin meikkibloggaajien suosiossa ja kuluttajia ilostuttaa etenkin se, että merkin siveltimissä hinta- ja laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan!

Kuvan siveltimet: 1. Blush Brush -poskipunasivellin* 2. Expert Face Brush -meikkivoidesivellin* 3. Retractable Kabuki Brush puuteri-, aurinkopuuteri ja poskipunasivellin* 4. Setting Brush puuteri-, poskipuna- ja korostuvärisivellin 5. Deluxe Crease Brush -luomivärisivellin 6. Base Shadow Brush-luomivärisivellin 7. Retractable Lip Brush -huulipunasivellin* ja 8. Lash-brow Groomer ripsi- ja kulmaharja*. (*Saatu blogin kautta)

Merkin siveltimiä on näkynyt täällä blogissakin vähän väliä. Olen itse ostanut ensimmäiset Real Techniquesin siveltimet viime vuonna juurikin bloggaajien lukemattomien ylistyssanojen rohkaisemana. Ensimmäiseksi ostin tämän sivellinsetin Pretty.fistä ja sen jälkeen olen täyttänyt suht pieniä sivellinkokoelmiani erilaisilla yksittäisillä siveltimillä. Ja nyt, kun sain tilaisuuden saada muutaman siveltimen blogin kautta, innostuin tietysti tosi paljon :)

Sarjan poskipunasivellin on täydellisen kokoinen, mutta omaan makuuni hieman liian pehmeä. Tai sitten poskipunani ovat liian kovia näin hennon siveltimen käyttöön :D Setting Brushia (kuvassa neljäs vasemmalta) olen käyttänyt paljon korostusvärien levitykseen sekä varjostusten tekemiseen esimerkiksi nenänpieliin. Luomivärisiveltimistä olen tykännyt tosi paljon. Etenkin nuo kaksi kuvassa näkyvää ovat olleet ostopäivästä lähtien lähes päivittäisessä käytössä. Jättimäisellä Deluxe Crease -siveltimellä luomivärin häivytys onnistuu satavarmasti!

Osassa siveltimistä on kyllä ihan nerokas suojamekanismi! Sivellin pysyy puhtaana ja karvat ehjänä, kun siveltimen pään saa näppärästi piiloon korkin alle :) Meikkipussikin pysyy puhtaana, kun esimerkiksi huulipunasivellin ei suttaa paikkoja.

Omaa suosikkia on vaikeaa näistä valita, mutta ainakin luomivärisiveltimien ohella tämä meikkivoidesivellin on ansainnut paikkansa jokapäiväisissä meikkirutiineissa ja siitä on ehdottomasti tullut yksi suosikeistani. Karvat ovat lyhyet ja jämäkät, jolloin meikkivoiteen tai hohtovoiteen saa kunnolla työstettyä ihoon. Sivellin sopii hyvin sekä voidemaisten meikkivoiteiden (kuvassa Make-Up Studion Face It Cream Foundation) että nestemäisten meikkivoiteiden levitykseen. Karvat ovat synteettistä kuitua, joten ne eivät ime itseensä meikkivoidetta ja tuntumakin on pehmeämpi, kuin aitokarvaisissa.

Suomessa Real Techniques on vasta ottamassa jalansijaa muiden sivellinmerkkien rinnalla, mutta jo nyt merkin tuotteita löytyy Pretty.fi-nettikaupasta, Jyväskylästä Kauneuskeskus Eleganssista, Ähtäristä Pienestä Kauneussalongista ja Tampereelta Meikkistudio ElinaK:sta. Nyt toivonkin, että siveltimet löytäisivät pian paikkansa esimerkiksi Sokoksen ja Stockan hyllyiltä! Sitä odotellessa.

Löytyykö teidän meikkipusseistanne Real Techniquesin siveltimiä? Ja jos löytyy, mikä on suosikkinne? :)

Kommentit

ellak (Ei varmistettu)

Itseasiassa Sam ja Nic molemmat suunnittelevat sudit nykyään, taisi jo viime vuoden puolella Nic liittyä real techniquesiin :)

Erika Naakka
NUDE

Aijaa! Kiva tietää :)

Julia (Ei varmistettu)

2. Löytyy omasta meikkipussista ja on kovassa käytössä! Erinomainen väline myös kasvojen korostukseen :)

Erika Naakka
NUDE

voi ei :/ ei siis ollut tämä sama meikkivoidesivellin? toivottavasti se oli vain yksi tapaus!

Markka (Ei varmistettu)

Neidit ovat lanseeranneet nyt myös pari meikkipalettia! Ostin itse jo nudemman, pidän kovasti. Postikulut firman omilta sivuilta oli tosi pienet ja yllärinä sai mukaan rajaussiveltimen.

Irkku81 (Ei varmistettu) http://irkku81.blogspot.fi

Mulla on se stibling brush, eli toisen mallinen meikkivoidesivellin kuin sulla kuvissa. Tykkään, kun sillä saa tosi pienen määrän tasaisesti iholle. Meikkivoiteina käytän joko Lumenen CC-voidetta tai Dermablendiä tai joskus sekoitettuna

Aurora (Ei varmistettu)

Ei löydy, mutta ovat kyllä niin ihanan näköisiä, että melkein tarvis prettystä muutama tilata kokeeksi :)

nailHai (Ei varmistettu) http://nailhai.blogspot.fi/

Mä sitten taas oon pettynyt sarjaan, kun ostin tasapäisen meikkivoidesiveltimen. Siitä lähti karvaa heti alussa ihan älyttömästi. Ja lähtee vieläkin. :/ Oliskohan ollut maanantaikappale?

Kommentoi