Red Carpet Legs

NUDE

Olen aina kadehtinut julkkisten täydellisiä ruskettuneita, sileitä ja kiiltäviä sääriä, mutten ole ajatellut, että nehän  on ihan meikatut! Löysinkinkin videon, jossa julkkismeikkaaja Mathias Alan kertoo kolme parasta tuotetta säärien ehostamiseen ja mä aloinkin jo tosissani etsimään jotain hyvää tuotetta omiin koipiini :)

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

Ei tuntunut tällaisia tuotteita löytyvän Suomen markkinoilta, mutta esimerkiksi sephora.comista vartalon ihon heleyttäjiä ja tasoittajia löytyi läjäpäin! Tässä vain osa niistä plus nuo videolla nähdyt tuotteet.

  1. Make Up For Ever Uplight Face Luminizer Gel  (videolla)
  2. Too Faced Royal Oil Coconut Oil Body Bronzer
  3. St. Tropez Self Tan Perfect Legs Spray
  4. Clinique Self Sun Body Airbrush Spray
  5. Michael Kors Leg Shine
  6. St. Tropez One Night Only Instant Glow Body Lotion
  7. Sally Hansen Airbrush Legs (videolla)
  8. Make Up For Ever Face & Body Liquid Make Up (videolla)

Mites teihin iskee tuo vartalon meikkaus? :)

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Oon käyttänyt vain Lumenen heleyttävää (hitusen rusketusta antavaa) vartalovoidetta ja kivasti hohdetta sillä saakin, mutta sääriin vois kyllä toimia paremmin tuollainen hitusen tuhdimpi tuote. :)

merikukka (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/16694088391894098578

Onpas jännää, ettei Suomesta löydy tallaisia tuotteita. Täällähän niille vasta olisi tarvetta, varsinkin tällaisena sateisena kesänä.

Kissaämmä! (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/01834691711800724435

No ei oikein iske. Sen jälkeen pitää olla niin varovainen: jos ristii sääret ja se aiheuttaa hieman hikoilua niin heti saa olla huolehtimassa miltä koivet nyt näyttääkään...Lisäksi pelottaa että väriä tarttuu vaatteisiin. Ja muutenkin noista jää iholle inhottavan nihkeä fiilis. :(

Anonymous (Ei varmistettu)

Ensimmäinen ajatus oli "ei v***u EN JAKSA". :D Ihan ku ei olis tarpeeks vaivaa kasvojen meikkaamisessa ja ihonhoidossa, kulmien nyppimisessä, kynsien hoitamisessa, hiusten hoidossa, laittamisessa ja värjäämisessä, sheivaamisessa, kuorimisessa, rasvaamisessa ja kropan treenaamisessa. Että pitäs vielä vartaloaki alkaa meikkaamaan.

No, vitsillähän minä, kieltämättä juhliin mennessä on käyny mielessä että millä nämä mustelmaiset ja vitivalkoiset koivet nyt saa näteiksi, mutta toistaiseksi oon tyytynyt ihan vaan sukkahousuihin. :)

meow (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/11705973345850204135

Joo onhan se totta, ettei ainakaan mun valkeat koivet kovin viehättäviä ole. Välillä olen tykännyt käyttää sellaista vartalolle tarkoitettua Lumenen heleyttäjää, joka antaa mukavaa hehkua. Enempää en taida jaksaa panostaa, kun semmoset meikkitahrat eivät olisi kovin kivat.

Anonymous (Ei varmistettu)

Naurattaa tossa videossa kun ton mallin jalkaterät jäi ihan valkoisiksi =D

henna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/16365829595207552723

Moikka Erika! Tää ei nyt kyllä liity tähän postaukseen mitenkään, mutta ajattelin kysellä sun opiskeluista, kun itseäkin tuo biologia kiinnostaa :)
Mihinkä biologian alaan siis olet erikoistunut ja mihinkä ammatteihin koulutuksesi antaa valmiudet? Olen myös lukenut, ettei työllisyystilanne alalla ole kovinkaan hyvä, mitä mieltä olet?
Ensi keväänä pitäisi alkaa tietää jo, että minne tästä lukion jälkeen suuntaa :)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Mäkin mietin sitä, että mitä jos tuote alkaa valua tms. kuuman kesäpäivän aikana. Ei kai auta muuta kuin kokeilla, mutta uskon, että se on otettu huomioon kun valmistajat ovat noita tuotteita tehneet :)

Mäkin olen sekoittanut Lumenen heleyttävää primeria kosteusvoiteen seassa, mutta ei sillä ole hirveesti saanut huomattavaa eroa aikaan :/

Hei toi Golden Legs vaikuttaa myös aika hyvältä!

henna, no meillä on Turun Yliopistossa siis kaksi linjaa, tutkijalinja ja opettajalinja ja mä olen siis sillä tutkijalinjalla. Sillä linjalla sitten taas on kaksi suuntausta, joista täytyy valita toinen, joko ekologia tai fysiologia ja genetiikka ja mä olen siis "fygellä". Itsekin tässä mietin tuota maisterivaiheen erikoistumislinjaani, mutta ainakin solubiologia on tosi kiinnostavaa ja mun biokemian sivuaineopinnot myös tukisi sitä. Mutta pidemmälle en ole vielä erikoistumistani valinnut, saa nähdä millaisia kursseja syksyllä tulee eteen :) Ajattelin myös mennä jossain vaiheessa Helsinkiin lukemaan mikrobiologiaa. Niin moni juttu olis kiinnostava!

No yliopistossahan ei valmistuta mihinkään yhteen ammattiin ja se mihin sun opinnot antaa valmiudet riippuu aika paljon varmaan kursseista mitä valitset. Vaihtoehtoja on siis iiihan hulluna, esimerkiksi lääkekehityksessä, sairaaloissa solu- ja mikrobiologina sekä geneetikkona jne. Ja bioalan yrityksiä on myös tosi paljon Suomessa. Mä ajattelinkin mennä opistolle vähän juttelemaan noista uravaihtoehdoista, kun en itsekään niistä ihan hirveästi vielä tiedä.

Työllisyystilanne nyt on huono joka ikisellä alalla (paitsi ehkä lääkäreillä), joten sitä ei hirveesti kannata miettiä kun alaa valitsee. Kannattaa opiskella ja tehdä sellaista työtä mikä kiinnostaa :) Kyllä niitä töitä aina jostain löytyy, niin mä uskon.

Kommentoi