Rihannan Met-gaala meikki-inspis

NUDE

Erilaisia gaaloja ja juhlia on kivaa seurata, koska julkkiksilta saa imettyä inspiraatiota niin juhlapukeutumiseen kuin meikkeihin ja kampauksiinkin. Tämän meikin inspis tuli Rihannalta Met-gaalasta. Taupe-sävy luomissa sopii ihanasti Rihannan ihonväriin, omastani en ole niin varma :D Ja ysärihuulet jätin suosiolla laulajattaren kannettavaksi. Mitä mieltä te olette? Niin ja saisko olla tutorial? ;)

Seuraa blogiani Facebookissa, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa.

Kommentit

Essi (Ei varmistettu)

tutorial ois tosi kiva! tää näyttää just sellaselta meikiltä mitä voisin kuvitella tekeväni itelle tän kevään omiin ylioppilasjuhliiin :-)

Erika Naakka
NUDE

Jee joku ees kaipaa tutoa! Hyvä, koska se tulee huomenna :)

Riika (Ei varmistettu)

Toivon, että tehty Matte Chocolatesilla :)

Erika Naakka
NUDE

Noooouh ei ihan, mutta onnistuu varmasti hyvin silläkin! Esimerkiksi sekoittamalla sitä keskimmäistä ja sitten vähän sitä tumminta sävyä :)

nannanna (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida, että vitsit mikä inspiraation lähde tää sun blogisi on! Löysin tän vasta hetkin sitten ja en saa tarpeekseni, oon selaillut kaikki vanhat postaukset läpi ja tekee mieli koko ajan kokeilla kaikkea mitä täältä löytyy. t.liukuvärjäyskynnet ja muutamat luomiväritutorialit jo läpikäyty. Ihan mahtavaa, jatka samaan malliin :))

Erika Naakka
NUDE

Voi vitsi kiitos! Pelastit mun päivän :) Ihanaa, että oot saanut täältä käyttökelpoisia ohjeita :) Muista myös osallistua arvontoihin, esim nyt on käynnissa Biotherm-arvonta täällä: http://nude.costume.fi/2014/05/06/biotherm-aquasource-kilpailu/

Ihanaa alkavaa kesää sulle nannanna :) <3

Kommentoi