Rihanna's We Found Love hair tutorial

NUDE

Upeista ja alati vaihtuvista hiustyyleistään tunnettu Rihanna tuo Diamonds World Tour -kiertueensa Helsinkiin lauantaina 20. heinäkuuta ja lipunmyynti alkaa tänään! Lippujen oston yhteydessä voitte osallistua myös Rihannan tukkahypetykseen lähettämällä supertähdestä inpiroituneita kampauskuvianne Costumen sivuille. Mahdollisuutena on voittaa Unapologetic-levy ja keikkajuliste!

Mä suorastaan fanitan Rihannaa ja olinkin iloinen, kuin sain tehdä yhteistyössä Live Nation Finlandin kanssa teille kampaustutorialin. Se on peräisin Rihannan We Found Love -biisin videolta, jossa laulajattarella on fiftarityylinen kampaus kiharoineen ja bandana-huiveineen. Toivottavasti innostutte ja rohkenette lähettää luomuksistanne myös kuvia, odottelen niitä innolla! :)

Aloita kihartamalla hiukset suoristusrauhalla tai kiharruspuikolla. Mä käytin tässä Remingtonilta saamaani Keratin Therapy Pro Curl -kiharrinta. Alla on tietysti lämpösuojaa ja kiharruksen jälkeen kannattaa hiuksiin suihkauttaa lakkaa ja kuivashampoota pitoa ja rakennetta antamaan.

Seuraavaksi kieputetaan hiuksia ja kiinnitetään ne isoilla pinneillä päälaelle. Pinnejä saattaa tarvita reilusti, joten varaa niitä kampausta varten ainakin kymmenen. Latvat saavat jäädä vapaina otsalle, jolloin kampauksesta tulee irokeesimainen.

Nyt pöyhi ja tupeeraa kevyesti päälaelle nostettuja kiharoita ja kiinnitä pinneillä väärään suntaan sojottavat suortuvat oikeille paikoilleen. Mitä pöyhkeämpi kiharapilvi, sitä rockimpi kampaus ;) Lopuksi otetaan esiin bandana-huivi ja sidotaan se pään ympäri niin, että solmu tulee kiharoiden päälle. Näin Rihanna-kampaus on valmis! Eiks ollukki helppo? ;)

Mukavaa maanantaita kaikille, meikä häippäsee Roomaan! :)

Yhteistyössä Live Nationin kanssa.

Kommentit

wtd-kantis (Ei varmistettu)

Oot niin kaunis! Sulle sopii toi ihan mielettömän hyvin :)

emmery (Ei varmistettu)

Vautsi! Tätä kokeilen! Pitää vaan löytää jostain bandana...

Piu (Ei varmistettu) http://ffuckyeahhappy.blogspot.fi/

Oi että! Todella kiva kampaus! Tää menee ehdottomasti miun must test-listalle :) ! Piristi kivasti tämä postaus maanantaitani, joka ei kyl ees oo ollut kehno :)

Erika Naakka
NUDE

No kiva! Ihanaa jos pääsen piristämään jonkun päivää bloggailullani :) Se onkin se koko homman idea!

Laura (Ei varmistettu)

Ere! Oot kuuma :::)

Erika Naakka
NUDE

hah :D no en!

fdfs (Ei varmistettu)

sun tutoriaalit on ihan parhaita! :)

Tanja (Ei varmistettu) http://rintessa.blogspot.fi/

Oon ehkä vähän tylsä, mutta mun mielestä tässä kampauksessa menee kauniit kiharat ihan hukkaan :D Jos näkisin noin ison vaivan hiuksien kihartamisessa, niin en haluais että niistä jää näkyviin vain pieni tupsu :)

Erika Naakka
NUDE

Ei se ollut iso vaiva ;)

Anna (Ei varmistettu)

Aivan ihana kampaus! Pitääkin kokeilla :)

Elli (Ei varmistettu)

Toosi makee lookki ja stailaus myös! Olisi ollut kiva nähdä myös, miten ne pinnit näkyy tuolla takana vai näkyykö.. Hauskaa Rooman-reissua, kelpais :)

Erika Naakka
NUDE

Ei ne näy, kun ne asettelee oikein :) Eli ihan sinne banaaninutturan saumakohtaan.

Ida (Ei varmistettu)

Oli pakko kokeilla heti tätä myös, vaikka lopputuloksesta ei tullut kyllä samanlaista mutta suunta on ainakin melkein sama ;) Sopii sulle tosi hyvin! :)
http://fannymau.blogspot.fi/2012/11/luen-nude-jota-pitaa-erika-tuolla.html
Tuolla mun versio kampauksesta :)

Erika Naakka
NUDE

Nonni, hyvältä näyttää! Jee! :)

Enni (Ei varmistettu) http://enninkengissa.blogspot.fi/

Vau hieno! Mitenhän tuo onnistuu pidemmillä hiuksilla...? ;D

Erika Naakka
NUDE

Onnistuu, jos käyttää vaan vähän enemmän pinnejä. Pidemmällä tukalla tää vois näyttää hienommalta!

heartbeat (Ei varmistettu)

Hei! Hiukan offtopic, mutta en päässyt jostain syystä katsomaan tuota "irtoripsien kiinnitys" -videota, vaikka painoin tuosta reunasta. Menee kyllä Iltalehden sivuille, mutta sieltä kun painaa "katso video",niin menee vaan yleiseen videoarkistoon. Ei varmaan ole tarkoitus lähteä sieltä etsimään videota?

Erika Naakka
NUDE

Ähhhh, mikäköhän sählinki siihen nyt on tullut :( No, mä löysin itseltäni oikean linkin: http://www.iltalehti.fi/iltvmuotijakauneus/2012021502225495_v7.shtml Toivottavasti saat toimimaan!

Noora (Ei varmistettu)

vitsi miten hieno!! tän kampausidiksen taidan kyl varastaa ;)

Jasmin (Ei varmistettu) http://jasminsmemoirs.blogspot.fi/

AAhh tää on aivan ihana! Kampaus jonka mäkin ehkä osaisin tehä :D Kampausten kanssa oon aina niin hukassa. Kiitos tästä, löytyi uusi helppo superkaunis kampaus <3

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.blogspot.com

Ai että, oispa omat hiukset tarpeeksi pitkät tän toteuttamiseen. Näyttää hyvältä!

Anna (Ei varmistettu) http://savsansov.blogspot.fi/

NEROKASTA! Oon haaveillu pörröotsiksesta ja saanutkin väkerrettyä sellaisen. Ongelmaksi on muodostunut kuitenkin muuten pitkä tukka, joka jää orvon näköisesti roikkumaan otsiksen ympärille. Eikä se nyt ponnarillakaan fiksulta näytä.

En ole osannut ajatella, että sitä reuhkaa voisi itse asiassa hyödyntää tälleen etuheitossa ja saada samalla piiloon. Kiitos tästä!

Erika Naakka
NUDE

No niinpä! Takatukastaan voi tehdä tarvittaessa itselleen vaikka etuhiukset ;)

Miia (Ei varmistettu) http://miiansivu.blogspot.fi/

Hyvä idea ja kokeiluun menee! :)

Kommentoi