RIP

NUDE

Hyvästi jää, rakas ystäväin! Niin monet vuodet olet kulkenut mukanani kaupungista toiseen ja urhoollisesti hoitanut tehtäväsi niin suoristajana, kuin kihartimenakin. Mutta nyt, niin yhtäkkiä, päätit lähteä ja jättää vain suuren ikävän. Oh, kuinka sinua jo kaipaankaan. Niisk..

No siis suoristusrautani nyt sitten otti ja kosahti. Mutta kyllä se on eläkepäivänsä jo ansainnutkin, onhan ostohetkestä vähintäänkin kuusi vuotta! Ja käyttökertoja on kyllä riittänyt. Eli propsit BaBylissille tästä hyvin kestäneestä laitteesta.

Nyt olisi siis hakusessa joku mahti suoristusrauta. Ehdotuksia ja suosituksia otetaan mieluusti vastaan! :) Onko kellään kokemuksia esimerkiksi Cloud Ninen suoristusraudoista? Remingtonin Keratin Therapy -rauta mulla jo onkin, mutta onnistun aina saamaan hiukseni sen keraamisen raudan ja suoristusraudan muoviosan väliin, jolloin hiuksia katkeilee ja irtoaa. Muuten se on todella hyvä, mutta tuo hiusten repiminen häiritsee aika pahasti.

Mitenköhän mä ikinä opin tekemään suoristusrautakiharat uudella laitteella..

Kommentit

Sandels (Ei varmistettu)

Mulla on Cloud Nine ollut vuoden verran, kun ostohetkellä sen sai todella edullisesti Verkkokaupasta. Oon kyllä tyytyväinen, vaikka mulla ei ole kokemusta kuin yhdestä 18 euron raudasta ennen tuota ja sekin oli oikein hyvä lämpötilasäätöineen. Cloud Ninessa ainakin hyvää on todella nopea lämpiäminen ja uskoisin, että levyt ovat kestävät.

Fiiu (Ei varmistettu)

Itse en parturi-kampaajana voi kun suositella Ghd-rautoja! Meillä liiketyössä ei voi olla kun parhaat raudat, kun käyttöä tulee niin paljo. Myös "amatöörille" erittäin helppo tehdä suoristukset, laineet ja kiharat. Kaikki mun asiakkaat, jotka on Ghd-raudan ostaneet sanoo, ettei kyllä tajua miten on ennen eläny ilman ;D Ja plussana viellä Ghd- perusraudan (Gold) hinta on pudonnun reilusti alemmas, ja esimerkiksi meidän liikkestä sen saa 149 euron hintaan.

Emmi L. (Ei varmistettu) http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Mulla on Cloud Nine, ja se on ihan huippuhyvä! Paras rauta mitä oon koskaan kokeillut, sekä suoristamiseen, että kihartamiseen.

Kisu (Ei varmistettu)

Itelläni on ollu jo parisen vuotta käytössä Remingtonin sleek & curl rauta ja oon ollu toosi tyytyväinen! se ei tosiaan revi hiuksia ja sillä saa pyöreän muodon takia helposti tehtyä kivat kiharatkin(: Ja monella kaverillanikin on samanlainen rauta ja ovat tykänneet kovasti!

iina (Ei varmistettu) http://bbisous.blogspot.fi/

itse voisin myös suositella lämpimästi GHD:n rautaa!:-) ihan huippu laite, en ole hetkeäkään katunut siihen sijoittamista, vaikka hinta vähän kirpaisikin. ei GHD ihan syyttä ole ansainnut kaikkea ylistystä ja ammattilaisten suosiota! mulla on todella kuivat ja luonnonkiharat hiukset, mutta parin minuutin suoristuksella niistä tulee täydellisen sileät. ja GHD lämpenee huippuunsa ihan parissa sekunnissa! pure love<3

Heidi H. (Ei varmistettu)

Mulla on ollu käytössä Cloud Nine joulusta saakka ja se on loistava! Lämpenee erittäin nopeesti ja suoristus tai kiharat pysyvät tosi hyvin. Iso plussa säädettävästä lämpötilasta. Vertailin kovasti GHD:ta ja Cloud Ninea ennen ostopäätöstä ja Cloud Nine vei pidemmän korren :) Jotain puhetta oli blogeissa GHD:n laadun laskusta viime vuosina.. Cloud Ninehan on alkuperäisten GHD:n luojien tuote, vaan pidemmälle kehitelty :) Suosittelen täysin!! <3

Anni (Ei varmistettu) http://www.loihtimokuju.fi/blogi

Itse kampaajana suosittelen joko Cloud Ninea tai GHD:tä. Ehkä toi Cloud Nine kiilaa kuitenkin edelle, koska siinä on lämpötilansäätö, jota taas GHD:ssa ei ole. Muutoin raudat ovat täysin vastaavia... Sunkaan hiukset ei näytä niin karkeilta ja kiharilta, että tarvitsis aina käyttää sitä 200 asteen lämpötilaa, mitä GHD käyttää. Matalampi lämpötila riittää aivan hyvin hennomman hiuksen käsittelyyn, eikä rasita niin paljon. Hintahan noilla nyt ei oo ihan parinkympin luokkaa, mutta jokaisen euron on ainakin mun raudat maksaneet jo takas, kun ovat näinkin kovassa käytössä kestäneet uudenveroisina useamman vuoden. :-)

Jutta (Ei varmistettu)

Joku mainitsikin jo Remingtonin Sleek & Curl suoristusraudan ja voin samaistua! Suoristaa ja kihartaakin tosi hyvin pyöreän muodon takia! Ja toiminut moitteettomasti minulla jo lähes 5 vuotta! Eli hintaansa nähden laatu on erittäin hyvä!

Tiitu (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Ostin itse vähän aikaa sitten leveän GHD Goldin, se on kyllä hyvä rauta suoristukseen. Mutta mutta, haluaisin ostaa vanhan normaalilevyisen GHD:n tilalle Cloud Ninen. Sehän on GHD:n toisen keksijän kehittäjä uusi ja useimpien mielestä vielä GHD:täkin paljon parempi rauta. Eli jos uuden raudan hankkii, niin eiköhän se ole tuo Cloud Nine, mikä kantsii hankkia. Itseäni vähän harmittaa, että luin siitä vasta hetki sen jälkeen, kun olin hankkinut uuden GHD:n. Ei sillä että GHD:ssä mitään vikaa olisi. Verkkokauppa.comista tuon Cloud Ninen kai saisi helpoiten ja edullisimmin.

Heidi (Ei varmistettu) http://smilebyheidi.blogspot.com

kannattaa kokeilla remingtonin pearl-muotoilurautaa, siinä ne kuumenevat osat ovat tavallisia rautoja pitemmät ja ei hiukset jää mihinkään väliin. Itsellä ollut kohta kaksi vuotta aktiivisessa käytössä ja toimii kuin uusi! Myös kiharoitten tekeminen on helppoa :)

miijamarya (Ei varmistettu) http://helsinkitoday.blogspot.fi/

varmaan alan ihmisenä tiedätkin jo ne cloud ninen plussat ghd:hen verrattuna, joten en siitä ryhdy paasaamaan. Oon käyttänyt sekä ghd:tä että coud ninea, ja jälkimmäistä suosittelen koko sydämestäni :) ja vinkkinä, ainakin vielä hetki sitte niitä sai verkkokauppa.comista melko edullisesti.

Sonia (Ei varmistettu) http://girlwithoutapearlearring.blogspot.com

Vastaus on tietysti Cloud Nine tai ghd, mutta sen perusteella mitä yleinen ilmapiiri on, molemmat on ihan yhtä päteviä vehkeitä. Jotkut jakautuu toiseen leiriin, jotkut toiseen. Mä en ole vielä kuullut varmoja perusteluita siitä, mitä tuossa ghd-Cloud Nine-sotkussa kävi, mutta ilmeisesti se parjattu tasoa laskenut malli oli joku aavistuksen aikaisempi. Noitahan on ties mitä 4.1.2-versioita.

Mää uskaltaisin valita kumman vaan ihan suoraan puhtaan ulkonäön perusteella, molemmat on kuitenkin hyviä ja samaa hintaluokkaa. :)

Joo ja mulla on ghd, jonka halusin juuri siinä yhdessä tietyssä limited editionissa. Malliltaan 5.0 (mutta kuuluu IV-sukupolveen). Oli se nyt ihan eri maailmasta kuin edelliseni. Jos tota parempi voi olla, se silloin varmaan jo liikkuu ilmassakin itse. :)

Sonia (Ei varmistettu) http://girlwithoutapearlearring.blogspot.com

Mulla on tuollainen samanlainen rauta ollut käytössä nyt 6 vuotta. Saa nähdä milloin sen aika tulee.. :D Olen ihmetellyt kuinka tämä rauta on kestänyt näin monta vuotta!! Laatutavaraa!!

kata (Ei varmistettu)

Cloud nine, ehdottomasti. Mulla oli kaksi GHD:n rautaa ja molemmat hajosi. Viimeisin niin, että se ylikuumeni niin, että sulatti multa kivan nipun hiuksia ja sen jälkeen itse rauta alkoi sulaa reunoiltaan.... En heti tajunnu tota, mutta kun käry alkoi haista, tuli pikkasen kiire repii johto seinästä.

Eli ei enää mulle GHD:tä. Cloud nine on toiminut moitteetomasti ja toi lämpötilan säätö on hyvä juttu.

Iida (Ei varmistettu)

http://www.rapunzelofsweden.fi/hiustenpidennykset-hoitotuotteet/stylingredskap/suoristusrauta-keraaminen?group=prod_prod_grp-s1%2F1219 Tämä. Rakastan kyseistä rautaa, tekee pitkäkestoiset kiharat ja suoristaa todella hyvin ! Levyt jotka liikkuvat helpottavat näin kihartamista ja kyllä täytyy antaa raudalle täydet pisteet :) melkein jokapäiväisessä käytössä ollut jo jonkin aikaa ja tykkään kyllä kovasti. Suosittelen lämpimästi :D !

fanny (Ei varmistettu)

Moi, suosittelen ehdottomasti ghd n rautaa. On meinaan todella hyvä vehje, enkä ole kertaakaan katunut! hinta kirpaisi mutta olen ollut todella tyytyväinen:)

Erika Naakka
NUDE

VAU! Iso kiitos kaikille kommenteista. Onneksi mun lukijoilta voi kysyä kauneuteen liittyviä suosituksia :)

Jotenkin kyllä veri vetää tuonne Cloud ninen puoleen.. Etenkin tuo Katan kommentti sai mut lopulta luopumaan GHD-ajatuksista :D Siis eikö niissä todella ole lämpötilan säätöä? Enhän mä mitään 200 asteista rautaa tarvitse näiden haituvieni suoristamiseen!

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/16179/dcrgv/Cloud-Nine-The-Cloud-Nine-Iron-muotoilurauta Pitänee alkaa säästää rahaa..

Mut lisää kokemuksia ja suosituksia vaan tulemaan. Luen niitä ooooikein mielelläni :)

Erika Naakka
NUDE

Siis anteeks, mut miten on mahdollista, että verkkokaupassa tää on halvempi, ku täällä: http://www.feelunique.com/p/Cloud-Nine-Iron

volyym (Ei varmistettu)

voi mulla on ollut tuo sama babylissin rauta! mut sitten hankin cloud ninen ja se pääs eläkepäiville. Ja sit mä mietin, että miksi mä hankin uuden suoristusraudan kun vanhakin oli niin loistava?! En oikeasti huomannu eroa niissä. Oon niin helppo :--D

Mutta mä oon ihan kyllä tykänny Cloud Ninesta. Se on ollu mulla yli vuoden, tosin ei kovassa käytössä, tarviin ehkä kaks kertaa kuukaudessa. Lämpötilansäätö on kyllä ihan paras! Ja toimii loistavasti. Ainoo huono asia mikä mulla tulee mieleen, on se että alussa mulla jäi aina iho väliin, kun otti sen sinisen suojan pois ja ne levyt pääs aukeemaan. hrrrr. Muuten, suosittelen!

Leena (Ei varmistettu)

Cloud Nine on paras ja tämä vinkki on vuoden hiustaiteilijaksi valitulta kampaajaltani :) Cloud Ninea jälleenmyyvä yritys meni konkkaan ja verkkokauppa.com osti oikeudet tältä konkkaan menneeltä firmalta. Seurauksena raudan hinta tippui puoleen :)

Erika Naakka
NUDE

no siks se on sit niin halpa! kiitos asiantuntevasta tietoiskusta :)

Tiitu (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Muuten vielä lisäys. Aika paljon luin kommentteja liittyen siihen, että kumpi on parempi GHD vai Cloud Nine ja en muista vastaan tulleen yhtään semmosta kommenttia, että GHD olis parempi. Ne jotka hehkutti GHD:ta ei ollut kokeillut Cloud Ninea. Ja ne taas jotka oli kokeillu molempia oli sitä mieltä, että Cloud Nine on parempi. No mä sorruin kanssa nyt tilaa sen... :P

Neela (Ei varmistettu)

Komppaan! Ostin juuri pari viikkoa sitten myös ylistetyn Cloud Ninen juurikin tuolta Verkkokaupasta. Aitoutta ei ole syytä epäillä, sillä siinä on sellainen tarkistuskoodi, jolla autenttisuuden voi netistä varmistaa.
Olen ollut rautaan tosi tyytyväinen! On nopea ja tehokas, hiuksille hellävarainen ja vaikuttaa kestävältä. Mulla oli aiemmin GHD (ostettu joskus vuonna 2005 ehkä, perusmalli) ja vaikka se palveli hyvin ja pitkään, on Cloud Nine vielä huimasti parempi! Lämmönsäätely on tärkeä ominaisuus ja lisäksi tässä on paljon parempi, pyörivä johto (GHD hajosi juuri johonkin johtovikaan ja melkein antoi mulle sähköiskun) ja laadukkaat keraamiset levyt. Good hair day? Even better hair day!

Kiitos ihanasta blogista, Erika :)

Stiia (Ei varmistettu)

Mulla on nyt GHD ja oon niin tyytyväinen siihen, ettei mitään rajaa. En ymmärrä miten oon tullu toimeen mun vanhalla Baby Blissin raudalla.

Se täytyy nyt myöntää, että jos nyt ostaisin suoristusraudan kallistuisin Cloud Nineen, tuon lämmönsäädän takia. Ja se näyttää olevan halvempikin kuin GHD.

Mutta tosiaan, ei mulla ole mitään pahaa sanottavaa GHD:stä ja sitäkin voin varauksetta suositella :)

Saara (Ei varmistettu)

Itse olen käsittänyt, että Ghd:ssä ei ole lämmönsäätelyä sen vuoksi, että rautojen sisällä on jotain ioneja (korjatkaa ihmeessä paremmin tietävät) tms. Jotka 'aistii' hiuksen kunnon ja sen, kuinka paljon hiukset lämpöä vaatii. Eli ghd:n lämpötila vaihtelee tarpeen mukaan eikä siksi ole liian kuuma. Eli jos on erillinen lämmön säätö, tulee helposti suoristettua liian kuumalla. Ghd:llä tämän ei pitäisi olla mahdollista. Itse olen ollut todella tyytyväinen Ghd käyttäjä ehkä juuri sen helppouden takia, kuumenee nopeasti, ei tarvitse pohtia kuinka kuumalla pidän sitä, sammuu itsestään jos unohtuu päälle ja lopputulos on loistava ainakin omassa tukassani. Seuraavaksi mietin myös cloud ninea, jonka olemassaoloa en edes tiennyt. Iloa kevääseen!

pa-ka-opiskelija (Ei varmistettu)

Miten se rauta tunnistaa hiuksen kunnon? Entä kun yleensä latvasta saattaa olla hiukset huonompikuntoiset kuin tyveltä tai pituuksista, viileneekö se rauta siinä kun sitä vedetään tyveltä latvaa kohti? :D Mikä jäähdytysjärjestelmä siihen pystyy? Entä minne muualle se lämpö katoaisi kuin hiukseen?

GHD on varmasti todella hyvä rauta, sitä en kiistä, mutta nyt haisee vähän siltä että pikkusen on pistetty Lapin lisää mainospuheisiin..

Noora (Ei varmistettu)

GHD. Toimii. Helppo käyttää ja lämpenee nopeasti. Ja ainakin niissä on takuu.. Tosin en muista kuinka pitkä, koska omani on toiminut jo ainakin 3 vuotta moitteettomasti.

Laura (Ei varmistettu)

Cloud Nine!<3 mulla ei itelläni sitä oo, mutta kaveri sillä aina koulussa mun hiukset suoristi kun hiusmallina sillä olin. Mulla on luonnonkihara tukka ja se on GHD:n lisäks ainoo rauta joka suoristaa mun tukan kunnolla.. Mulla on tällä hetkellä se jo CHI tai vastaava, kyllä sekin pelittää ihan hyvin, mutta kun toi hajoaa (mitä tuskin tulee tapahtumaan hetkeen, koska viime loppu kesästä sen ostin) niin aion ostaa Cloud ninen jos niitä enää sillon on edes olemassa :-D

nemo (Ei varmistettu)

GHD ehdottomasti!:)Maksaakin jonkin verran mutta hyvästä laadusta kannattaakin maksaa...

Maria Morri (Ei varmistettu) http://www.heijastuspinta.fi

Käytin vuosikausia GHD:n rautaa, kunnes se hajosi (kuulemma uudet GHD-raudat hajoavatkin nopeammin kuin nuo vanhat), ja juurikin huhuja ja kehuja kuulleena hankin sitten Cloud Ninen. Olen ollut erittäin tyytyväinen, tekee kaiken minkä GHD + on se lämmönsäätö, joka on tosi kätevä. :) Olen blogissani kirjoitellut puolivuosikatsausta (ja parista suosikkituotteestani) viime syksynä: http://www.heijastuspinta.fi/2012/11/cloud-nine-muotoilurauta-kerastase.html

Melkein vuoden rautoja nyt käyttäneenä olen edelleen siis erittäin tyytyväinen! ^^

Erika Naakka
NUDE

hihi no sieltähän mä sain kimmokkeen ostaa C9:n ;) Seuraavaksi hankin tuon kehumasi Kérastasen!

kampaaja (Ei varmistettu)

Ghd. Keraamiset levyt jotka liukuvat sulavasti hiuksessa. Lämpö on 175-185 astetta. Lämpötila pysyy tasaisena joten raudan jälki on tasaisen hyvää. Ja oikeassa lämmössä käsittely ionisoivan raudan kanssa sulkee hiuksen pintasuomut, tuoden kiiltoa ja kimmoisuutta. Vähentää näinollen myöskin pörröttymistä. Jos käsittelee hiusta liian kovalla kuumuudella, se aiheuttaa vahinkoa hiukselle kuivattaen sitä. G h d. Kiitos. Minullakin on

Kommentoi