Ripsipidennyksistä

NUDE

Käytiin siskon kanssa Porissa Kauneuskeskus Kolibrissa ja Irene kävi siellä Maaritin laitettavana. Hän tarjosi Irenelle ripsipidennyksen ja kynsiin Minimanicin. Mä siis vaan istuin vieressä ja kuvasin :D

Ripsien liimaamisen lomassa keskustelimme siitä, voiko halvalla saada hyvää ja onko kaikki ripsiteknikot yhtä luotettavia. Tulin siihen tulokseen, että kannattaa tosissaan miettiä, missä ripsensä käy laitattamassa. Hinnan mukana tulee usein myös laatu ja silloin pidennyksiä voi laitattaa putkeen vaikka kuinka kauan.

Tässä näkyy vähän eri ripsivaihtoehtoja. En edes tiennyt, että värillisiäkin ripsiä käytetään! Maarit sanoi, että violetti vivahde ripsissä on tosi nätti, en tiedä uskaltaisinko silti itse edes kokeilla :D Ripsiä on siis eri pituisia, eri paksuisia ja kaarevuuksia. Ammattitaitoinen ripsimuotoilija kysyy aina, millaiset ripset haluat. Jos omasi ei sitä tee, kannattaa harkita paikalta poistumista. Silloin et nimittäin luultavasti ole ammattimaisen käsissä ja tuloksena saattaa syntyä ikävät liimaklippiripset, jotka voivat myös vaurioittaa omia ripsiäsi. Esimerkiksi jos yhteen liimasidokseen tulee monta omaa ripseä, voi ripsiä pois otettaessa omaan ripsirivistöön tulla koloja.


Aluksi ripset puhdistettiin ja Maarit lisäsi vielä ripsiä ns. karhentavaa ainetta liimauksen helpottamiseksi. Pidennykset siis liimataan omiin luonnollisiin ripsiin kiinni (jännän näköisellä mustalla liimalla) yksitellen. Ripsiä liimataan käytännössä niin paljon, kuin omia ripsiä löytyy. Elikkäs näin nopeesti laskettuna yli sata, huh huh! Tulee rannekramppi jo ajatellessa sitä hommaa. Maaritilta pidennysten teko näytti sujuvan aika rutiinilla ja huomasi, että nyt oli kunnon ammattilainen työssä. Tuollaiset laput ovat kuulemma silmien alla ehdottomat, teipit sattuvat ikävästi pois otettaessa.

Tässä jo melkein valmiit ripset :) Irenelle lisätyt ripset olivat kolmea eri pituutta ja pisin niistä on kuulemma suosituin etenkin nuorten keskuudessa. Aikaa tähän kaikkeen meni about kaksi tuntia ja ripset kestävät kulutuksesta riippuen 2-5 viikkoa, jolloin ne käydään huoltamassa. Huollon kesto vaihtelee 45 minuutista 1,5 tuntii. Hinta vaihtelee 50 eurosta ylöspäin, jopa useisiin satoihin (auts).


Eiks oo hienot! Pidennykset helpottavat muuten aamurutiineja huomattavasti kun silmien puunaamiseen ei mene aikaa juuri lainkaan ;) Ja itseasiassa mitä vähemmän silmämeikkiä käyttää pidennysten aikana, sitä parempi.

Pari juttua tulee muistaa, kun ripsipidennykset on laitettu:

  • Yritä olla kastelematta ripsiä noin vuorokauteen pidennysten laitosta.
  • Hanki ripsien harjaamista varten harja (vanha ripsiväriharja käy vallan mainiosti). Ripset saattavat mennä aikamoisille takuille, vaikkei uskoisi.
  • Pidennykset eivät tykkää saunomisesta tai muutenkaan mistään hullusta kosteudesta, se saattaa lyhentää ripsien käyttöikää.
  • Ripsiväriä voi käyttää, mutta kannattaa hankkia pidennyksille erityisesti tarkoitettu väri.
  • Älä käytä öljypohjaisia puhdistusaineita, sillä öljy voi liuottaa liimasidosta.
  • Yritä olla hieromatta silmiä ja jos mahdollista, nuku selälläsi (niin kuin toi nyt olis mahdollista nukkuessaan päättää..)
  • Myös rasvainen iho voi aiheuttaa pidennysten irtoamisen, joten joskus on turha syyttää ripsiteknikkoa huonosta liimaamisesta.
  • Ja ennen kuin tallustat kauneushoitolaan, kysele kavereilta tai vaikka bloggaajilta hyviä ja luotettavia ripsiteknikkoja :) Eli porilaiset, nyt huomio: Kauneuskeskus Kolibri! Mene sinne!

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

hyvä erektio! nää jaksaa aina lukea, ei turhaa shaissee! BESOSSsss.

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Haha no hyvä :D Pittää pittää jutut tynkinä!

Anonymous (Ei varmistettu)

Moikka. Ajattelin kysellä, kun itse asun Porissa ja olen kulkenut kyseisen paikan ohi jossa noita ripsiä laitetaan jne, niin kuinka paljon siskollasi meni rahaa noiden laittoon nyt vai oliko hän ripsihuollossa?:O kiitos jos osaat auttaa! itse olen miettinyt ripsipidennyksiä jo pidemmän aikaa, mutta en ole raaskinut niitä ottaa. hyvä että teit tämän postauksen!:)
ps. mikä on henk.koht mielipiteesi ripsistä? :)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

No siskolla ei mennyt rahaa ollenkaan, Hanna halusi tarjota nää sille :) Mut uudet ripset siellä maksaa 95 € ja huollot 40-60 €.

No itse pidän ehkä aavistuksen verran lyhyemmistä pidennyksistä, mut on noi kyllä näyttävät! Ja ammattilaisella niistä saa jopa luonnollisen näköiset. Mulla ei oo ikinä ollut ripsipidennyksiä, mutta toivon että tulevaisuudessa tulis mahdollisuus ottaa :) Kyllähän ne ainakin helpottaa elämää aamuisin! :)

Kannatan siis kokeilemista, jos budjetti antaa periksi. Mut hei kiitos sulle palautteesta :)

Maria (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/09435590792853928856

Onko kenelläkään kokemuksia turkulaisista ripsiteknikoista? Tekisi mieli kokeilla, mutta ei viitsisi mennä sokkona mihin tahansa, tarjontaa tuntuu olevan paljon, mutta tekijöiden laadusta ei ole tietoa :)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Hyvä kysymys, muakin kyllä kiinnostais toi. Voisin yrittää muistaa laittaa seuraavaan postaukseen tän kysymyksen, katotaan jos joku vastaisi :)

Kommentoi