Ripsitupsujen kiinnitys

NUDE

Tässä postauksessa kerron, miten päästään tuosta yläkuvasta alempaan, eli miten ripsitupsujen käyttö ja kiinnitys onnistuvat :) Ripsitupsut antavat mielestäni hieman luonnollisemman lopputuloksen, kuin kokonainen ripsinauha ja lisäksi nämä saattavat joidenkin mielestä olla helpompi kiinnittää. Plussaa myös siitä, ettei näitä tunne silmissä ollenkaan! Itsekin meinasinkin unohtaa ottaa nämä uuden vuoden juhlien jälkeen pois.

Käytin tässä vähän aikaa sitten Sokoksesta ostamiani iEnvy by Kiss Classic Flare Combo -ripsitupsuja, pinsettejä ja ripsien mukana tullutta liimaa. Paketissa on 70 tupsua kolmessa eri pituudessa, joista mä käytin lyhyimpiä ja mediumeja. Pitkät ovat vähän liian pitkät mun makuun, mutta onneksi paketissa riittää reilusti noita lyhyempiäkin.

1. Laita ripsiliimaa jollekin alustalle. Mä käytin pakkauksen mukana tulevaa muovialustaa, mutta esimerkiksi foliokin käy. Liima kuivuu nopeasti, joten kannattaa laittaa sitä alustalle reilusti. 2. Irrota ripsitupsu varovasti paketista. Asettele se hyvin pinsettien päähän, varmista että tupsu on oikein päin pinseteissä. 3. Dippaa ripsitupsun solmukohta liimaan. Pidä pinsetit tiukasti kiinni, ettei tupsu pääse tippumaan. 4. Kiinnitä ripsitupsu sitten aivan omien ripsiesi tyveen kiinni, noin 1-2 millimetrin päähän toisistaan. Kinkkisintä on saada ripsitupsu oikeassa asennossa kiinnitettyä eli varmista, ettei tupsut osoita sivuille tai liian ylös. Sormia voi käyttää apuna ripsien asetteluun oikeaan suuntaan. Sopiva määrä olisi ehkä noin 5-7 tupsua per silmä. Lisää lopuksi ripsiväriä, jotta omat ripset ja tupsut eivät erotu toisistaan :)

Heleppoo ku heinän teko ;) Vai onko joku ehkä eri mieltä?

Kommentit

Halla (Ei varmistettu)

No nyt on pakko lähteä jo toistamiseen ostoksille! Kaverit on todennu tupsut vaikeiksi, mutta näyttää niin helpolta kun sä teet! Pakko todistaa että kaveri on väärässä ;) Lisäks noi Cailapin sudit edellisessä postauksessa on niin nättejä että!

Erika Naakka
NUDE

suosittelen kokeilemaan! mun kaveri taas sanoi, että nää on paljon helpommat kuin kokonainen nauha :)

julia (Ei varmistettu)

kiiitos tästä postauksesta, tule niin tarpeeseen vanhojentanssi meikkiä ajatellen !

Elli (Ei varmistettu)

Ripsetkin, mut vitsi sun kulmat on hyvät näissä kuvissa! Mä en omalla paikkakunnalla oikein uskalla mennä kosmetologille nypityttään, kun tähän mennessä ne on nyrhitty sellasiksi ysärikulmiksi vaikka oon sanonut, että hajakarvat vaan pois ja muotoa ja symmetrisyyttä. Täytyy vaan vissiin itse yrittää jatkaa kehittymistä näiden kanssa, symmetria on vaikeinta ja toosi tummissa kulmissa näkyy heti fibat..

Erika Naakka
NUDE

mäkin oon antanut kampaajan nyppiä omani ehkä kaksi kertaa joskus aikoja sitten ja molemmilla kerroilla tuli liian ohuet. eli luotan vain omaan käteen :) kulmakarvatutorial on tulossa lähiaikoina!

Petra (Ei varmistettu)

Mä laitan omiin ripsiin eka ripsaria, kun on niin helpompi ja tulee nätimmät, ainakin mulla :) Lopuksi vain vielä kiinnitän tupsut ja omat ripset yhteen, kun laitan ihan vähän ripsaria.. Onkohan sillä miten paljon väliä milloin laittaa ripsarin?

Erika Naakka
NUDE

en usko, että on. kumpi vaan toimii itsellä paremmin :) mutta jos ripsiväri ehtii kuivua välissä, voi toinen kerros tehdä ripsistä kokkareiset. mutta jos sulla ei niin käy niin siittä vaan :)

Riikka (Ei varmistettu)

minkä hintaset noi ripsitupsut sitten on? montako kertaa niitä voi käyttää? miten ne otetaan pois/miten pitkään ne pysyy? onko helpompi itse laittaa vai esim.että kaveri laittaa?

hirveesti kysymyksiä mulla taas kerran :D

Erika Naakka
NUDE

taisivat olla noin 8 euroa ja kyllä niitä voi tosi monta kertaa käyttää. kunhan niistä ottaa vanhat liimat ja ripsivärit välillä pois. ja kyllä ne koko illan pysyy hyvin silmissä ja ihan vetämällä lähtevät, niinkuin muutekin irtoripset. ehkä kannattaa kokeilla itse laittaa ensin, en osaa kaikkien puolesta vastata tuohon vikaan kysymykseen. henk koht tykkään laittaa kaikki itse :)

Alicja (Ei varmistettu) http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

Fabulous effect, you look stunning with those lashes, xoxo

www.kameliaandpearls.blogspot.com

riikka2 (Ei varmistettu)

Moikka

Koska vanhojentanssit yms alkaa pikkuhiljaa lähestymään, voisitko tehdä muutaman meikkitutorialin niihin liittyen? :).. Vaikka esim jotain klassista ja jotain erilaista? :)

Heidi Tuominen (Ei varmistettu) http://searchingforLBD.blogspot.fi

Mä tutustuin noihin ripsitupsuihin keskiviikkona eräissä kuvauksissa, ja ne antoi mun silmilla va va voom-efektin. Näytät muuten tosi kauniilta noissa kuvissa! :) xx

Erika Naakka
NUDE

nonni! sit vaan käyttämään näitä joka bileissä ;) ja kiiitos!

Hanna (Ei varmistettu)

Mullakin on tässä pitkään ollut työn alla ostaa ripsitupsuja ja testailla niitä mut se aina vähän kauppareissuilla sitten kuitenkin unohtuu.. :D

Kaveri suositteli Iberon ripsitupsuja koska niissä tulee mukana musta liima, kuulemma asettuu huomaamattomammin sinne ripsien tyveen ja luo vähän vaikutelmaa rajauksesta :) Oli tosi hyvännäköiset, luulin ensin hyvintehdyiksi ripsienpidennyksiksi. Noilla on muistaakseni esim. Citymarketissa hintaa jotain 8-9 euroa että ei paha ollenkaan. Mua kiinnostaa noissa erityisesti toi liima-asia, onkohan millään muilla merkeillä valmiina paketissa mukana musta liima vai onko ne yleensä sitä läpinäkyvää..?

Erika Naakka
NUDE

hmm en osaa mitään tiettyjä merkkejä sanoa, mutta tuota liimaa voi ostaa ihan omina tuubeinaankin ainakin sokoksesta! mä itse tykkään eniten valkoisesta liimasta, se pysyy parhaiten ja muuttuu läpinäkyväksi kun se kuivuu. musta tuntuu, että musta liima suttaa, jos sitä menee väärään paikkaan.

Hanna (Ei varmistettu)

aa joo totta, ehkä kokeilut ois parempi aloittaa tolla läpinäkyvällä liimalla että kehtaa sitten vielä lähteäkin jonnekin :D

Stiia (Ei varmistettu)

Jos tupsujen kiinnittämistä haluaa helpottaa, niin kannattaa "panostaa" (eli käyttää kerran se 10e. ja sitten onkin kunnon liima vuosiksi eteenpäin) kunnon ripsiliimaa. Esim. Duo:n olen todennut parhaaksi (saa mm. punanaamiosta).

Tuossa kunnon liimassa on vielä sellainen kikka, että sen pitää antaa "ilmaantua" n. 20s. dippauksen jälkeen, jolloin siitä tulee sopivan tahmea, että se tarttuu kiinni ripsen tyveen niin, että sitä voi vielä tarvittaessa liikutella. :) :)

Jude (Ei varmistettu)

vou, sulla on ihan mielettömän nätisti laitetut kulmat :) voisitko kenties tehdä niistä jossain vaiheessa postauksen? Kiitos! Sun blogia on ilo lukea.

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos paljon :)) Moni onkin pyytänyt multa tuota ja jos vaikka ensi viikolla saisin aikaseksi kulmakarvatutorialin! Pistetään kalenteriin :)

Anni (Ei varmistettu)

Moikka, taivutitko omat ripsesi ennen käyttöä? Olen miettinyt että mitenköhän tekisin vanhojentanssimeikin kun jossain sanotaan että silmämeikki tehdään valmiiksi kokonaan ja jossain taas sanotaan, että ei saisi olla mitään meikkiä pohjalla.

Erika Naakka
NUDE

kyllä mä aina vähän niitä taivuta. teen itse silmämeikin valmiiksi ripsiväriä lukuunottamatta. ripsarin laitan sitten irtoripsien kiinnityksen jälkeen :)

Kommentoi