Ruis

NUDE

...leipä. No ei kun rock!

Viikonloppu vierähti nopeammin kuin pitkään aikaan. Reissasimme poikaystäväni kanssa vanhaan kotikaupunkiimme Turkuun ja krebailimme ystäviemme kanssa koko lauantain ja sunnuntain maan isoimmilla festareilla.

Olen käynyt Ruisrockissa viimeksi ehkä vuonna 2010 ja sitä ennen teinivuosina useampanakin vuonna. Silloin nuooorena matkaan lähti myös teltta ja yövyimme muiden hc-rokkaajien kanssa Ruissalon Campingissa. Mietin, että mahdanko päästä festaritunnelmaan ollenkaan ilman telttamajoitusta, mutta kyllä Ruissi on niin hyvin järjestetty, että varmasti jokainen saa kesän parhaan bailut sieltä.

Artisteista odotin eniten Rudimentalia, Major Lazeria, Lihamyrskyä ja Years & Yearsia. Tässä kohtaa tulikin se pahin pettymys. Rudimentalin ollessa myöhässä aikataulusta, sen esitys oli menossa päällekkäin Years & Yearsin kanssa. Piti siis valita vain toinen ja koska näin Y&Y:n Flowssa viime vuonna, pidemmän korren veti Rudimental, jota olen fanittanut jo vuosia.

Yläkuvan paita on Asokselta, hame Vero Modasta, sandaalit H&M:stä ja laukku on ostettu Bosnia ja Hertsegovinasta. In case you're wondering ;)

Rudimentalin myöhästyminen ei kuitenkaan jäänyt ainoaksi kommervenkiksi. Bändi myös lopetti keikkansa ainakin 20 minuuttia liian aikaisin teknisten ongelmien vuoksi. Koko keikka kuulosti aika ajoin oudolta, kun osa taustarummuista puuttui ja rytmi oli sekaisin. Ymmärrän siis, että Rudimental ei halunnut jatkaa kummalliselta kuulostavaa keikkaansa, mutta ai että kun sieppasi! Olin siis menettänyt nyt sekä Rudimentalin, että Years & Yearsin. Hyvä jos pääsen tästä yli edes tämän kesän aikana.

Muuten koko kaksipäiväinen meni aivan loistavasti. Järjestelyt olivat todella hyvät; ruokaa oli joka lähtöön kohtuuhintaisena, alueella oli todella paljon erilaisia aktiviteetteja ja tietysti musiikkia löytyi melkein joka lähtöön. Ja hei, bajamajoista ei ollut edes illan viimeisten kappaleiden aikana loppunut vessapapru, what!!

Ja musiikista vielä sen verran, että sunnuntain pääesiintyjänä nähty duo Macklemore & Ryan Lewis vei sydämeni ihan totaalisesti. Myönnettäköön, ettei parin musiikki tai esitys juurikaan kiinnostanut ennen Ruissiin menemistä, mutta nyt en todellakaan ihmettele heidän suosiotaan. Macklemore on äärettömän hauska ja karismaattinen tyyppi ja veti kyllä festarikansasta ihan viimeisetkin energian rippeet! Myös meikäläisestä, joka keräilee itseään vielä tänään tiistainakin...

Kiitos Ruisrock <3

Kommentoi