Sääret kesäkuntoon!

NUDE

Olen ollut jo vähän aikaa kiinnostunut säärien ehostamisesta ja mähän joskus alkuvuodesta huutelinkin Sally Hansenin säärille tarkoitetun rusketussuihkeen perään. Harmikseni sain kuitenkin tietää, ettei tuotetta saa Suomesta. Onneksi sain IsaDoralta heidän versionsa tästä säärien (ja muidenkin kropan osien) kaunistajasta ja innostuin siitä toden teolla. Mutta kun sain Clarinsilta kimmeltävän vartaloöljyn ja KICKSiltä Bronzing oilin, niin sittenhän vasta potti räjähtikin! Nää pelasti mun kesän!

Alla olevista kuvista vasemmanpuoleisessa näkyy siis hyvin ennen- ja jälkeen-tilanteet. Ehkä voitte arvatakin, kumpi on kumpi ;) Suihkutin jalkaani ensin IsaDoran Spray-On Bronzeria. Tätä levittäessa saa olla tarkkana, alla kannattaa pitää ainakin muovipussia, koska suihke ruskettaa myös vessan lattian :D Aine on todella kätsy, sillä se tuntuu heti kuivalta, eikä siitä jää vaatteisiin jälkiä. Mutta levittäminen on haastavaa, suihke tekee helposti tummempia läikkiä ihoon, ellei purkkia liikuta nopeasti ja pidä sitä tarpeeksi kaukana ihosta.

Päälle levitin vielä KICKSin Bronzer Oilia aka "kuivaa kultaöljyä". Se, ja Clarinsin Shimmer Body Oil, sisältävät paljon kultaisia hiukkasia, jotka saavat sääret tosissaan säihkymään! KICKSin tuote lisää iholle vielä kaiken kukkuraksi rusketuksen, joten alle ei välttämättä edes tarvitsisi tuota IsaDoran suihketta. Öljyt kuitenkin tahraavat vaatteet, joten aionkin käyttää näitä vain shortseihin pukeutuneena. Mutta miksipäs muuten näillä edes sääriään ehostaisi, ellei niitä esittelisi ;)

Ja tässä lopputulos! Ei tarvitse kauaa miettiä kumman valitsen, mustelmaiset kalkkunajalat vai kuultavat hunajasääret ;)

Huomasin juuri, että Bronzing Oilia voi purkin mukaan levittää myös kasvoille ja hiuksiin. Hmm.. Ja öljyjä kannattaa muuten ravistaa reippaasti ennen käyttöä, tai kaikki glitteri on pohjalla ja levität säärillesi vain sitä öljyä. Mutta ihania kesätuotteita kaikki kolme, suosittelen kokeilemaan :)

Ehostaako kukaan teistä koskaan muutakin kuin kasvoja?

Kommentit

Henna (Ei varmistettu)

Apua, pakko saada toi isadoran spray! lähteekö se helposti pesemällä pois jos vahingossa ruiskuttelee kaakeleihin? :)

Erika Naakka
NUDE

Kyllä siihen jotain saippuaa tarvitaan mut kyllä se lähtee ;)

Irene (Ei varmistettu) http://mademoisellepigalle.indiedays.com

siis oooämgeee mä haluun tota!!!!!!!!!! http://mademoisellepigalle.indiedays.com

Tytti (Ei varmistettu)

Kuinka nopeesti noi lähtee iholta pois? Eli jos esim. hikoilee paljon tai käy vaikka uimassa, niin katoaako hohde ja väri heti?

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Itse vannon Nuxen nimiin tässäkin asiassa!

Ida (Ei varmistettu)

Mistähän näitä tuotteita voisi mahdollisesti saada? :) Pakko päästä kokeilemaan!

Erika Naakka
NUDE

No sieltä missä nyt Clarinsia ja IsaDoraa myydään, eli varmaan ainakin Sokoksista ja Stockmanneilta. Ja KICKSejä ja tietty KICKSeistä ;)

Jenni (Ei varmistettu)

Kyllähän nuo sääret paljon kauniimmilta noilla tuotteilla näyttää (ja mullakin on tällä hetkellä massiivinen mustelma, joka paranee niiiiin hitaasti ja tarvisi peittoa..) mutta silti uskoisin tuntevani oloni epämukavaksi ulkona, koska en voisi täysin luottaa pysyykö aine ja kaunis sävy mukana koko päivän/illanvieton ajan vai aiheuttaako esim. hikoilu auringossa, juomapullon roiskeet, sadepisarat, ym. epätasaisia läikkiä, joten en tiedä voisinko kunnolla rentoutua. :D Lisäksi kaipaisin ehkä hitusen vaaleampaa (mutta tasaista) lopputulosta, koska tuollaiset pronssiset jalat kyllä huomataan ja onhan se vähän noloa kertoa kaveripiirissä, että en toki ole näin ruskea oikeasti, vaan käytin vähän huijauskeinoja. :D Kaipaisin siis ehkä enemmän sellaista "BB-voide jaloille"-tyyppistä ratkaisua, joka tasoittaisi ihon epätasaista väriä ja toisi säihkyä, muuttamatta liian radikaalisti omaa ihonväriä. :)

kaisla (Ei varmistettu)

Itse ostin huomisiin ylppäreihini lumenen "heleyttävän vartalovoiteen", koska tällä kertaa sukkahousut eivät tule kuuloonkaan. Alle hieman itseruskettavaa ja aamulla voide jalkoihin ja käsiin niin eiköhän vähän näytä elollisemmalta nuo kalpeat koivet.

pretty classy (Ei varmistettu) http://prettyclassyblog.blogspot.fi/

Selvä ero ja upea lopputulos kyllä :) Itse olen käyttänyt Lumenen heleyttävää vartalovoidetta ja sekin on jotenkuten ajanut asiansa. Myös St. Tropezin poispestävästä ruskettavasta olen pitänyt. Värin lähteminen epätasaisesti kyllä aina hieman pelottaa :D

Jenny H (Ei varmistettu)

Minkä hintasia kyseiset tuotteet on...noin suuruusluokkaa?

Kommentoi