Sally Hansen Salon Effects -kynsitarrat

NUDE

Sain vähän aikaa sitten testiin uusia Sally Hansen Salon Effects Real Nail Polish -kynsitarroja ja nyt vihdoin raaskin koittaa niitä. And I'm in love! Tarrat olivat pienen alkukankeuden jälkeen helppo kiinnittää ja nyt, kun neljä päivää kiinnittämisestä on kulunut, kynnet näyttävät edelleen juuri lakatuilta. Tuote lupaa 10 päivän pysyvyyden, saas nähdä miten lupaus pitää ;)

Kynsitarrapaketti on söpö! Sen mukana tulee 16 kappaletta kynsitarroja (eli kahteen kertaan ne eivät riitä, harmi), kynsinauhatikun, kynsiviilan ja käyttöohjeen. Suomessa tarravaihtoehtoja on 14 erilaista ja mun kynsissä on noissa kuvissa Lustrous-tarrat ja pakettikuvassa näkyy Frock Star-tarrat. Kynsitarrat kiinnitetään siis painamalla ne tiukasti kynnen pintaan ja viilaamalla ylimääräinen tarra kynnen päästä pois. Super-helppoa! Ne eivät vaadi kuivumisaikaa ja "lakkausjälki" on paljon siistimpi, kuin tavallisella lakalla sutimalla. Tarroissa olevat kuviot ovat hienoja, eikä niitä vapaalla kädellä pystyisi edes tekemään. Kynsitarrat saa pois ihan tavallisella kynsilakanpoistoaineella ja suositushinta on 11,20 €. Meikä suosittelee! :)

Kommentit

Tiitu (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Tosi kiva blogi sinulla! En ole käynnyt ennen blogissasi, siskosi blogia seurasin joitain vuosia sitten.

Tykkään siitä, että blogissa on paljon vinkkejä, tutorialeja ja inspiroivia meikkejä ja asuja. Eikä vaan semmosta, että "vähäks mun elämä on siistii, ku käyn kaikis siisteis paikois ja tapaan kaikkii siistei tyyppei".

Erika Naakka
NUDE

Jee kiitos paljon kivasta kommenteista! Ja hyvä jos oot saanut inspiraatiota täältä, sitä mä yritän lukijoille jaellakin :)

Anni (Ei varmistettu)

mistäs nuita sais? :)

Erika Naakka
NUDE

Ihan kaikkia paikkoja en osaa kertoa, mutta ainakin Anttiloista näitä saa. Uskoisin kylläkin, että esimerkiksi Sokoksista voisi näitä myös löytyä :)

EnceBOO (Ei varmistettu) http://enceboo.blogspot.com

Glitteristä saa noita kynsifolioita 7e hintaan ja niitä on paljon kivoja kuoseja :)

krista (Ei varmistettu)

no joo oli pakko käydä hakemassa samat jotka sulla kynsissä :) niin hienon näköset, toivottavasti pysyy hyvin, mulla kun ei tavallinen lakka pysy ku paripäivää. kerro sit kuinka kävi.

Kommentoi