Sally Hansenin uudet keratiinilakat + arvonta!

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Sally Hansen

Olen aina pitänyt Sally Hansenia astetta ammattimaisempana kynsilakkamerkkinä. Käytin joskus paljon merkin kynsitarroja, joiden lähes kaksiviikkoista kestävyyttä hehkutin silloin blogissakin. Siksi olenkin iloinen, että minua pyydettiin mukaan Sally Hansenin kampanjaan uusia sävyjä ja lakkojen hoitavia ominaisuuksia esittelemään.

Sally Hansenin suosittu Complete Salon Manicure -kynsilakat ovat nyt uudistuneet. Lakkojen uudistunut koostumus sisältää nyt keratiiniyhdistettä. Keratiiniyhdiste vahvistaa kynnen rakennetta, edistää kynnen kasvua ja ehkäisee liuskoittumista, joka on ainakin pitkään jo ollut minulla ongelmana. 

Rakastuin tämän syksyn sävyvalikoimaan ja hullua kyllä, mutta voisin käyttää kyllä ihan kaikkia näistä 18 sävystä! Mikä on todella harvinaista, koska olen aina ollut jotenkin todella tarkka kynsilakkojeni sävyistä. Syksyisin menen meikin kuin kynsilakankin kanssa aina tummempia ja murretumpia sävyjä kohti ja tällaisia lakkoja Sally Hansenin valikoimasta löytyy ihanan paljon. 

Seuraavaksi esittelen kaikki Sally Hansenin uuden valikoiman sävyistä hauskoine nimineen. Ensimmäisenä kauniit nudet vasemmalta oikealle ja ylhäältä alaspäin: kirkas 110 Clear'd for Takeoff, kylmän vaalea 160 Shell We Dance?, hieman lämpimämpi 175 Arm Candy, punertavan toffee 260 So Much Fawn, neutraali nude 220 Café Au Lait (toisessa kuvassa) ja vaalea malva 374 Mauve Along.

Sitten violettiin taittavat: lähes harmaa 370 Commander in Chic, luumuinen malva 360 Plum's the Word (toisessa kuvassa), helmiäislila 320 Raisin the Bar, violetti 414 Cherry Cherry Bang Bang, vaaleanpunainen 510 I Pink I Can ja kylmempi pinkki 523 Aflorable.

Ja klassiset punaiset ja oranssit: persikkainen 547 Peach of Cake, punaoranssi 560 Kook A Mango, kirkas punainen 554 New Flame ja sitä hieman tummempi 570 Right Said Red, viininpunainen 610 Red Zin (toisessa kuvassa) ja helmiäinen syvä viininpunainen 620 Wine Not.

Omiksi suosikeiksini ovat nousseet kaunis nudelakka 220 Café Au Lait ja punaiseen taittava 260 So Much Fawn, trendikkään malvansävyiset 274 Mauve Along ja 360 Plum's the Word sekä upea viininpunainen 610 Red Zin ja klassinen paloautonpunainen 554 New Flame.

Kaikkien Sally Hansenin lakkojen suositushinta on 9,90 euroa, mutta 20.11. asti lakat ovat Sokoksissa ja Sokos Emotioneissa saatavissa alennettuun hintaan 7,90e. Lisäksi jos ostat Sokoksen verkkokaupasta Complete Salon Manicure -lakan, saat kaupan päälle 9,90e arvoisen Sally Hansen 18K Gold Hardener -kynnenvahvistajan!

ARVONTA!

Saan ilokseni arpoa teille Sally Hansen -kynsienhoitopaketteja! Palkintoja lähtee kolme kappaletta: yksi 100 euron arvoinen ja kaksi 50 euron arvoista pakettia. Kommentoi tähän postaukseen, miten sinä pidät kyntesi vahvoina ja mikä näistä sävyistä on oma suosikkisi. Osallistumisaikaa on ensi viikon torstaihin 17.11. klo 23 asti :)

Kommentit

Monanen (Ei varmistettu)

Pyrin vahvistamaan kynsiäni syömällä ajoittain biotiinikuurin, huolehtimalla kalsiuminsaannista ja lakkaavani niitä, jolloin kynnet tuntuvat vahvemmilta :)

Katja (Ei varmistettu)

Kynnet pysyy kunnossa lakkailemalla, öljyllä ja syömällä ravitsevaa ruokaa.
Lempisävyjä on monia, mutta kuitenkin joku kaunis nuden sävy.

MissP (Ei varmistettu)

Kun kaikki erilaiset kalkkikuurit on kokeiltu, eikä pelkistä kovettavista lakoistakaan ole apua, olen päätynyt syömään rikkivalmisteita. Ensimmäistä kertaa ikinä kynnet eivät liuskoitu!
370 Commander in Chief on ihan täydellinen alkutalveen ennen kuin juhlien glitterisävyt alkavat taas miellyttää...

Matilde (Ei varmistettu)

Nudelakka 220 on ihana minustakin. En erityisemmin hoida kynsiäni.

Thinsku (Ei varmistettu)

Hoidan kynsiä huonosti.. itseasiassa postaus kynsien hoitorutiineista vois olla paikallaan! :)

Annika C. L. (Ei varmistettu)

Rakastan kynsilakkojen monia ihania sävyjä, kesällä lilaa ja pinkin punaisia ja nyt talventullen tummempia ja pehmeämpiä sävyjä kuten tuo viininpunainen. Kynsien hoito voisi olla hieman ssäännöllisempää nykyiseen tilanteeseeni verrattuna :D

tintsh (Ei varmistettu)

En ole suoraan sanottuna jaksanut viime aikoina tehdä kynsieni eteen yhtään mitään, ja se näkyy... :-/ Tykkään kaikista noista nudesävyistä!

Hanna H (Ei varmistettu)

Plums the World olisi minun lakkani! En ole ollut erityisen kiinnostunut Sally Hansenista, Käytän enimmäkseen huippulaatuisia indie-lakkoja, joissa on muitakin vaihtoehtoja kuin Creme-sävyt, joita myös toki tarvitsee. Nyt kun kuulin että Sallyissä on keratiinia, kiinnostus heräsi. Onkohan niillä keratiinipitoista aluslakkaa? En voi pitää lakkaa töissä ja arkena Käytän kahdesti päivässä CND:n Rescue Rxx:ä. Se on keratiinia sisältävä öljy ja on auttanut hurjasti entisten geelikynsien vaurioiden kasvattamisessa pois. Kynnet olivat myös ohuet ja heikot, joille Tämä tuote oli täydellinen pelastus. Jos pidän lakkoja viikon, yhden poiston teen illalla ja hoidan janoisia kynsiä useasti Rescue Rxx:llä sekä itse sekoittamalla kynsinauhaöljyllä. Sitä Käytän päivittäin muutenkin ja myös kynsien alle. Sisäisesti huolehdi ottamalla päivittäin 5000 ug biotiinia ja MSM:ää. Sekä tietysti monivitamuineja. Lasiviila ainoastaan kynsien lyhentämiseen tai muotoiluun. Eli teen kaiken kynsien eteen, mitä olen keksinyt :) Harrastukseni on kynsien koristelu ja pienimuotoisen blogin pitäminen.

Sarppu (Ei varmistettu)

En häpeäkseni juurikaan hoida kynsiäni vaikka liuskottuminen on itselläkin ongelma. Lähinnä yritän jaksaa aina lakata kynnet jotta ne saisi siitä vahvistusta. 260 So much fawn on kyllä ihana!

*Kirsikka* (Ei varmistettu)

Valitettavasti todella huonosti - muistaessa öljyten ja kynsinauhoja siistien

Liisanen (Ei varmistettu)

Huonosti hoidan, joskus öljyän kynsinauhoja, käytän lasiviilaa.

Piitu52 (Ei varmistettu)

Raisin the Bar, pyrin suojaamaan kynsiäni turhalta rasitukselta.

Allupallu (Ei varmistettu)

Omat kynteni ovat pitkään olleet jo todella huonossa kunnossa, todella liuskottuvat ja ohuet. Olen kuitenkin pyrkinyt kynsinauhoja hoitamaan säännöllisesti. Aloitin myös jokunen viikko sitten syömään sinkkiä, joten katsotaan auttaako!

LauraRiikka (Ei varmistettu)

Sävy 220 näyttää hyvältä, tosin kaikki kelpaisi. Pidän kynnet hyvänä yksinkertaisesti monipuolisesti syömällä. En ole koskaan käyttänyt mitään erityisiä kynsienhoitotuotteita ja ihan hyvinä ovat pysyneet :)

Hnsu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Huh sen kun vain tietäisi miten saisi vahvat kynnet, tuntuu että kaikki keinot on kokeiltu: biotiini, sinkki, erilaiset kovettajat (Sally Hansen ja Essie), öljyäminen, lasiviila... Keratiinipinoinen lakka on sitten varmaan seuraavaksi otettava kokeiluun :D Näistä valitsisin jonkun neutraalin nuden, koska värit eivät näytä hyvältä lyhyissä kynsissä (vaikka muutoin viininpunainen houkuttaisi kyllä!).

SHu (Ei varmistettu)

Commander in Chic olisi minun valintani. Kynsiäni hoidan lähinnä vain lakkaamalla hoitavalla aluslakalla kynnet kynsilakan alle tai ilmankin värillistä lakkaa.

iidaac (Ei varmistettu)

Hoidan kynsiäni säälittävän huonosti. Leikkaan ja viilaan kyllä tarvittaessa, mutta en käytä esim. mitään öljyjä. Täytyisi ryhdistäytyä kynsien hoitamisessa varsinkin näin talviaikaan.

Mira / Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Pyrin hoitamaan kynsiäni säännöllisesti (tämä tosin välillä kiireessä hieman unohtuu), asiasta olen postauksenkin viime kuussa tehnyt: https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/10/kynsihuoltoa.html
Ulkoisen huollon lisäksi myös sisäinen puoli eli ravinto on tärkeässä osassa.

tiia h (Ei varmistettu)

Hoidan kynsiäni lähinnä öljyämällä niitä hyvin kausiluontoisesti. Välillä hoito unohtuu pitkäksikin aikaa... Plum's the Word on ehkä noista sävyistä suosikkini, aivan ihana sävy tähän syksyiseen vuodenaikaan!

Jmt (Ei varmistettu)

Kynnet ovat sellainen asia, jota hoidan hyvin huonosti, kynsinauhoja lukuunottamatta. Ehkä siksi, että kynteni ovat melko vahvat ihan ilman mitään, ja kadvavatkin niin jumalattoman nopeasti. Kalkin saannista pidän kyllä ruokavalion kautta huolta.

Suurin ongelma kynsieni kanssa lienee se, että mikään kokeilemani lakka ei pysy päivää kauempaa lohkeamattomana. En ole vielä keksinyt mistä se johtuu, mutta ärsyttää... :-)

Dora (Ei varmistettu)

Lemppari on 360 Plum's the world, todella ihana sävy! Kynsiä en oikein osaa hoitaa - kynsinauhoja sen sijaan hoidan kookosöljyllä.

Käytän kynsinauhavoidetta talvikaudella iltaisin ja rasvaan kädet lähes joka ilta. Commander in chic 370 on ihastuttava-jostain syystä harmaa innostaa nyt

Emppppu (Ei varmistettu)

Mä pidän kynnet vahvoina monipuolisella ruokavaliolla ja riittämävällä kalsiumin saannilla. Niiiin ihania varsinkin nuo kirkkaan punaiset lakat mutta jos pakko valita niin mun lemppari on sävy 560 Kook a mango! :-)

mses (Ei varmistettu)

Aivan ihanat värit! Kynsieni kunnolle parasta on kunnollinen käsien, kynsien ja kynsinauhojen kosteuttaminen voitein ja öljyin. Lempparisävyni ovat 260 So Much Fawn ja 360 Plum's the Word.

Vierailija (Ei varmistettu)

Pidän kynsistäni huolta mm ravinnon ja biotiinin avulla. Välillä yritän viilata ja laittaa nätiksi. Täydellinen pysyvä nude lakka olisi tällä hetkellä hakusessa!

SV (Ei varmistettu)

Kiva arvonta! Omat kynteni ovat vahvat mutta näin talviaikaan kuivat ja katketa rapsahtavat helposti. Öljyäminen auttaa ja tekee hyvää myös kynsinauhoille. Ihania sävyjä kaikki, mutta lemppari on tuo 360 Plums the word :)

merikukkaa (Ei varmistettu)

Plum the world on suosikkini. Kynsiäni en erityisesti hoida. Hyvinvointia kokonaisuudessa hoidan syömällä terveellisesti ja monipuolisesti.

Roosaos (Ei varmistettu)

Kynsien hoito on jäänyt aivan liian vähäiseksi, ja oikeastaan ainoa tapani pitää kynsiä vahvoina on hyvä ruokavalio. Suosikkisävyni on Mauve Along!

JohannaS82 (Ei varmistettu)

Rasvaan käteni monesti päivässä ja käytän myös kynsinauhavoidetta. Tuhdimman rasvan laitan yöksi.
Lisäksi syön Omega 3 kapseleita. Huomaan heti kynsissäni, mikäli en ole hetkeen sitä syönyt.
Ihania värejä tässä setissä, nuo tummat luumusävyt varsinkin! :)

Ine (Ei varmistettu)

Mulla on syntymälahjana saadut vahvat kynnet :) Ei tarvitse tehdä mitään eritystä niiden eteen, toki maitotuotteita juon ja syön aika rutkasti :D Lemppari näistä ois tuo Raisin the Bar!

Suvikki (Ei varmistettu)

Pidän omat kynteni vahvoina syömällä monipuolisesti ja käyttämällä sinkkiä ja satunnaisesti biotiinia. Käytän myös käsivoidetta ja kynsinauhaöljyä. Näillä olen saanut pidettyä kynnet hyvässä kunnossa ja vahvoina. Suosikkisävyni on viininpunainen 610 Red Zin, täydellinen syksyyn ja myös pikkujoulukauteen :)

Hilavitku (Ei varmistettu)

Olen tosi laiska hoitamaan kynsiä ja siltä ne välillä näyttävätkin! Nude sävyt ovat suosikkejani.

Aline (Ei varmistettu)

En kiinnitä kynsien hoitamiseen mitenkään erityistä huomiota. Kynteni pysyvät lähes itsestään hyvässä kunnossa, kun syön terveellisesti, ja en käytä kynsilakkoja kovin usein. Suosikkini noista kynsilakoista on 374 Mauve Along.

Ronjamiranda (Ei varmistettu)

tuo kylmempi pinkki 523 Aflorable näyttää just semmoselta kylmältä pinkiltä mitä olen yrittänyt etsiä jo kauan! aivan ihana <3 Kynteni pidän kunnossa käyttämällä Trindin nail repairia aina viikon kerrallaan, sen jälkeen n. viikon tauko. Lisäksi tietenkin kynsinauhaöljyt ja käsien rasvaus aina kun muistaa/jaksaa. :)

janitas (Ei varmistettu)

Hoidan kynsiäni rasvaamalla käsiäni öljyillä ja rasvoilla ja käytän lumenen kynsiä kovettavaa aluslakkaa. Suosikkisävyn kynsilakoista on Plum's the Word.

Nou

Sen kun löytäisi, millä kynnet pysyisivät vahvoina! :( Minulla kynnet liuskottuvat ja repeävät heti, kun pituus kasvaa. Joten kynteni ovat aina ihan töpölyhyet :D

Todella kauniita värejä, mutta kaunein mielestäni on tuo nudelakka 220 cafe au lait :)

Ninneri (Ei varmistettu)

Mun kynnet on kai luonnostaan aika vahvat, en ainakaan tietoisesti niitä sen kummemmin vahvistele. Mulla on yleensä jotain lakkaa, ja aina uuden lakan laittamisen yhteydessä tulee viilattua kynnet muotoon + kärjet tasaisiksi siitä kynnen pinnalta. Mun kynnet liuskottuu jonkin verran, mutta tuo pinnan viilaaminen auttaa siihen ongelmaan :)

Mun lemppari noista on klassinen punainen, tällä kertaa silmiin osui tuo tummin versio eli Right said red :)

UllaRuis (Ei varmistettu)

Laitan Trindin Nail Repairia ja 610 olis mieleinen.

Hhovi (Ei varmistettu)

En hoida kynsiäni mitenkään erityisesti, monipuolinen ruokavalio riittää pitämään ne hyvinä! Tällä hetkellä sävyistä iskee koviten 570 Right Said Red, sopii tähän kohtapuoleen alkavaan pikkujoulukauteen :)

kristallii (Ei varmistettu)

Mulla oli kynnet hirmu hyvässä kunnossa reilu vuosi sitten ja on koko elämäni ollutkin, kunnes vaihdoin ruokavalioni gluteenia ja maitotuotteita välttävään. Sen jälkeen mun kynnet on lohkeillut paljon herkemmin ja liuskottunut, koska kalsium-annostukset on olleet niin suuria maidon/juuston/jogurtin myötä, mutta en antanut sen häiritä liikaa, koska fiilis oli muuten sika hyvä kropallisesti ja henkisesti! Ei vitsi miten hyvä olo oikeesti on :) Kynnet on kokoajan parempaan päin, koska kroppa taitaa vihdoinkin osata käyttää uusia kalsium-lähteitäni kynsiinkin :D

Nyt pidän kynsistäni huolen kynsienvahvistajilla, kuten ennenkin, sekä kalsiumin popsimisella. MSM-jauhe olis vissii hyvä tähän vaivaan, mutta en ole kokeillut sitä. Mun lempparisävy on kanssa toi Cafe Au Lait!

Essssssss (Ei varmistettu)

Olen hieman huono hoitamaan kynsiäni, hoitavat lakat ovat ehkä ainoa keino.. Sävyistä suosikkini on ehdottomasti Plum's the Word!

Lauraa.lin (Ei varmistettu)

360 Plum's the Word on upea!

Syön sinkkiä ja rasvaan kynsinauhoja tasaisin väliajoin :)

Ninnu712 (Ei varmistettu)

Hei,

Voisin sanoa, että en hoida kynsiäni olleenkaan - hävettää!

Nudelakat oli suosikkejani :)

-Nina

Riiti (Ei varmistettu)

Eipä tule kynsiä juurikaan hoidettua, välillä lakkaan ne vain. Kynnet ovat pysyneet vahvoina, mutta tikkuiset kynsinauhat tuottavat tuskaa. Enpä edes tiedä miten kynsiä pitäisi hoitaa. Mistään näteistä rakenne- tai geelikynsistä on turha edes haaveilla, sillä ne eivät pysy hyvinä askartelu- ja puutarhanhoitovimmassa ja ovat lasten kanssa sekä tallilla epäkäytännölliset. Kivan värinen lakka piristää omaa mieltä. Suosikkilakkani on punaoranssi 560 Kook A Mango.

Jesssmm (Ei varmistettu)

Oon kyllä aika huono hoitamaan kynsiäni :D Pitäsi kai tehdä joskus jotain.......
Lemppari om 220 Café Au Lait !

Maikkinen (Ei varmistettu)

Jatkuvasta kynsilakan käytöstä johtuen kynteni ovat liuskoittuvat ja kellertävät. Olen yrittänyt muistaa käyttää kynsinauhaöljyä ja aluslakkaa laitan aina. Lempparisävyä on vaikea valita kun ei näe niitä kynsillä, mutta varmasti jokin nude tai jompikumpi pinkeistä.

mayastiina (Ei varmistettu)

Koitan viilata joka toinen päivä ja lisäksi käytän silloin tällöin kynnen kovettajaa, mikäli kynnet tuntuu haperoilta. Lisäksi lisäravinteet ja vitamiinit tukevat kynsien kuntoa. :)

Noista sävyistä ehdottomin lemppari on kyllä tuo luumuinen malva 360 Plum's the Word! Älyttömän ihana sävy!

sanniijuliaa (Ei varmistettu) http://www.sanniijuliaa.blogspot.fi

Much Fawn on mun ehdoton suosikki! Meillä kävi koulussa Sally Hansenin esittelijä (olen siis kauneudenhoitoalalla) ja saimme koulullemme testiin Sallyn geeli lakkoja, jotka ovat todella kauniita ja kestäviä ja rakastuin silloin merkin lakkoihin sekä kynsienhoitotuotteisiin:) Koulussa saamme hoitaa kynsiämme Sallyn hoitotuotteilla, mutta kotona käytän Trindin nail repairia ja nail balsamia, sekä taikaviilaa, jotka saimme Trindin kouluttajalta! Öljyän ra voitelen kynsiäni ja käsiäni usein, sekä teen Mary Kayn Satin Hands - setillä joka viikko käsihoidon:)

annakal (Ei varmistettu)

Näin loppusyksyn ja talven taitteessa lempparisävy on kyllä tuo viininpunainen :) omat kynteni pidän vahvoina mm. lyhentämällä niitä aina lasiviilalla, käyttämällä kynsinauharasvoja ja jotain muita työkaluja kuin omia kynsiä.

Pilkku (Ei varmistettu)

Cafe au lait! :) en hoida kynsiä oikeastaan mitenkään, pitäisi kyllä... :D

Pages

Kommentoi