Sallyt toimii!

NUDE

No nyt on pakko hehkuttaa. Esittelin vähän aikaa sitten Sally Hansenin uusia Salon Effects -kynsitarroja ja lupasin kertoa, kuinka hyvin nämä pitävät sen kymmenen päivän lupauksensa. Noh, nyt on 12. päivä menossa ja voitte itse tästä kuvasta päätellä, kuinka hyvä pysyvyys näissä on. Nyt ongelma ei suinkaan ole kynsitarrojen irtoaminen, vaan omien kynsien kasvaminen ja se, että itse haluaisin jo jonkun muun väriset kynnet :D

Kommentit

Noora (Ei varmistettu) http://curiousnoora.blogspot.com

Haha, allekirjoitan postauksesi niin täysin! :D Testailin itse ensimmäistä kertaa samaisia tarroja tällä viikolla, ja tarrat ovat pysyneet kynsissä paremmin kuin hyvin, mutta jo tänään löysin itseni Citymarketin hyllyiltä ihastelemassa niitä kaikkia muitakin tarrakuoseja, joita tarjolla oli ja, joita pitäisi pian päästä testaamaan! :D Hyvin siis kestävät, ehkä jopa liiankin hyvin! :D

Erika Naakka
NUDE

Hei mä oon huomenna niin Cittarissa! Ollaan moneen kertaan tutkittu ja kummasteltu mun kaverin kanssa mun kynsiä :D Kukaan ei voi uskoa, että nää on vaan kynsiin liimatut tarrat, eikä esim. geelilakkaukset.

ansku (Ei varmistettu)

Mä ostin Seppälästä semmoset punaset glitteritarrat, mutta ne on tosi paksut eikä meinaa pysyä paikallaan.. ja koska tarra on niin paksu, se on myös jäykkä eikä taivu oman kynnen muodon mukaisesti :( harmittaa, koska ne olisivat olleet ihan todella siistin näköiset! kukkaroa se ei onneksi köyhdyttänyt kun kolmen euron verran..

Erika Naakka
NUDE

No höh :/ Mäkin oon ostanut ihan halpistarrat netistä, mut en oo vielä ehtinyt koittaa niitä. Näiden jälkeen en kyllä enää muita ostakaan!

netta (Ei varmistettu)

Itselläkin Sally Hansenit sormissa jo kolmatta viikkoa, eikä ole muuta ongelmaa kuin se kynsien kasvaminen :) Suosittelen ja kiitos Cittari vinkistä, omani olen ostanut Stockalta.

Erika Naakka
NUDE

Joo mullakin nää olis kestänyt vaikka kuinka kauan, mut eilen nyt sit haikeana otin ne pois kun piti saada vähän uutta väriä kynsiin :)

Kommentoi