Schwarzkopf Gliss Million Gloss

NUDE

Yhteistyössä Schwarzkopf

Koska olen vaalentanut aikoinaan hiuksiani useastikin, erilaiset korjaavat hiusöljyt ovat mulle erittäinkin tuttuja. Nykyään käytän hiusöljyjä antamaan hiuksille kosteutta ja etenkin kiiltoa sekä viemään sähköisyyttä pois. Nyt kun hiukseni pitkästä aikaa taas vaalennettiin ennen pinkiksi värjäämistä, hiusöljyt ovat tulleen todella tarpeeseen ja siksi tämä yhteistyö Schwarzkopfin kanssa tuli kuin tilauksesta.

Schwarzkopf Gliss on lanseerannut tänä keväänä uuden hiustehoitosarjan: Million Gloss. Nimensä mukaisesti sarjan tuotteet antavat hiuksille rutkasti lisäkiiltoa. Lisäksi Million Gloss -tuotteet sisältävät nestemäistä keratiinia, joka tunnetusti korjaa hiuksen pintaa.

Schwarzkopf Gliss Million Gloss -sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine ja Crystal Oil -hiusöljy. Lisäksi Schwarzkopf lanseeraa tänä keväänä toisen ns. seuraavan sukupolven hiusöljyn 6 Miracles Oil Essence. Million Gloss Crystal Oil sopii hyvin pohjoismaisille ohuille ja hennoille hiuksille (hinta noin 7,90 e). 6 Miracles Oil Essence sisältää argan-, marula-, pequi- ja monoiöljyjä ja se sopii kaikille hiustyypeille (hinta noin 7,90 e). Molemmat öljyt ovat värittömiä, jolloin ne eivät värjää edes platinaista tukkaa. Sarjan keratiinia sisältävät shampoo ja hoitoaine maksavat noin 3,10 euroa.

Yleensä olen käyttänyt hiusöljyjä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, mutta Glissin öljyjä voi hiustenhoidossa käyttää viidellä eri tavalla: 1. Hoitavana esikäsittelynä ennen shampoopesua. 2. Tehohoitona, jolloin öljy ja shampoo sekoitetaan keskenään. 3. Hiuksiin jätettävänä hoitoaineena, jolloin se levitetään kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen. 4. Lämpösuojana ennen föönausta. 5. Muotoilutuotteena, joka antaa kiiltoa ja sileyttä.

Itse olen käyttänyt näitä shampoon sekaan laitettuna, jolloin pesu ei aiheuta vaalennetuissa hiuksissani "purkkaefektiä" eivätkä hiukset mene pahaan takkuun. Lisäksi levitän öljyä vielä ennen föönausta, jonka jälkeen hiukset tuntuvat todella hoidetuilta ja jopa paksummilta. Lisäksi olen huomannut, että kun hiukset föönauksen jälkeen kihartaa, alla oleva öljy tekee hiuksista joustavammat, jolloin ne myös kihartuvat paremmin. Eli ne toimivat hyvin myös muotoilutuotteina!

Ja hei, myös teillä on mahdollisuus voittaa näitä tuotteita itsellenne! Olivian nettisivuilla on nimittäin arvonta, josta voit voittaa kaikki sarjan tuotteet. Kilpailuaikaa on 18.5. asti ja osallistumaan pääset tästä linkistä :)

Kommentit

tiippa (Ei varmistettu)

Öljy haalistaa väriä valitettavan nopeaa, eli jos tahtoo pidemmän värjäys/suoravärjäysvälin niin öljyjen sijaan kannattaa käyttää muita kosteuttavia, rakennepaikkaavia ja silikonia sisältäviä tuotteita!

paula (Ei varmistettu)

Miten olet kihartanut hiukses tohon kuvaan? Näyttää tosi kivalta. :) Voisitko muuten tehdä meikki/hiustutorialin, jota voisin hyödyntää kevään juhlissa? :)

Kommentoi