Seksihellemeikki

NUDE

Haluatteko kuulla vitsin? Suomen kesä.

Ehe. Tällä jokella olen hauskuuttanut kanssaolijoitani koko alku"kesän" ajan ja nyt viime viikolla se keli sitten kosti. Järkyttävä seksihelle oli meneillään, joten oli kehitettävä meikki, mikä kestää paahteen ja ihon läpi tihkuvan hien. Kevyt ruskettunut pohja, kuultoa ja punatut huulet. Okei, eihän tämä hellettä sinänsä kestä, mutta ei mene pilalle hikeentyessään, koska pieni lisäkuulto ei tässä peilipallossa paljon paina. Varma valinta hellepäiviin!

Enkä voi sanoa, etteikö tämä meikki olisi ottanut vaikutteita Jennifer Lopezin Booty-videolla nähdystä meikistä. Kokeilkaa tekin! Linkkaamastani postauksesta löydät videotutorialinkin ;)

Tämä puna pääsikin yllättäen päärooliin. Kyseinen L'Oréal Parisilta saatu Infallible Le Gloss huulikiilto sävyssä 106 Alerte Rouge. Sain tämän testiin jo jonkin aikaa sitten, mutta koska olen mattatyttö henkeen ja vereen, ei huulikiilto oikein iskenyt. Paitsi nyt kun kokeilin sitä. JärkyTTÄVÄN intensiivinen puna on paljon enemmän kuin huulikiilto. Tämä on huulikiiltomaali! Vaatinee vielä lisää testailukertoja, mutta tämä ensimmäinen testi aiheutti jo syvän ihastuksen <3

Meikissä käytetyt tuotteet / Products used:

Kasvot / Face: Lumene Arctic Sun Skin Tone Perfector, 10 Honey Glow* + Lumene Touch Of Radiance Serum Foundation -meikkivoide, 3 Perfect Beige* + Clinique All About Eye Concealer + Lumene Sheer Finish Loose Powder* + Benefit Hoola Bronzer + theBalm Mary-Lou Manizer highlighter

Silmät / Eyes: MAC Paint Pot, Soft Ochre + Urban Decay eyeshadow, Half Baked + IsaDora Eye Shadow Palette, 50 Matte Chocolates + NYX Roll On Shimmer, Salmon* + Lavera Soft Eyeliner, Brown* + i-ENVY by Kiss eyelashes, Au Naturale 02 + Oriflame theOne 5-in-1 Wonder Lash Mascara*

Huulet / Lips: Oriflame theOne Colous Stylist Lip Liner, Coral Ideal* + L'Oréal Paris Infallibe Le Gloss, 106 Alerte Rouge* (loving it!)

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

// When the temperature rises over +22 celsius and we're melting here in Finland, it's called seksihelle. Translated as sex heat. Yep.

*tuote saatu blogin kautta.

Kommentit

Mimppu (Ei varmistettu)

Päivän lukihärö: "Tämä on huulikiiltomaali!" -&gt; Tämä on huulikiiltotomaatti!

Ei meinannut ei millään mennä tuon lauseen luku oikein :D

Erika Naakka
NUDE

Hahahah en kestä!! :D

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Todella kaunis meikki! itsekin tuli hilluttua suht. samanlaisessa meikissä viikonloppu, silmät oli tosin hiukan yksinkertaisemmat ja ilman luomiväriä ollenkaan. Sopii tosi hyvin suomen 'kesään', joka on jälleen kerran muuttunut ihan täysin :D

hanna
www.hannamariav.com

Erika Naakka
NUDE

Jep! "Kesä"...

Maiski
40 hours and counting

Ihanalta näyttää - pakko siis testata!

Neeuli (Ei varmistettu)

Voi kun saisikin omista kulmakarvoista noin luonnollisen näköiset... Tänäänkin yritin ja yritin, mutta ei tullut mitään. Seuraavaksi taidan kokeilla NYXin kulmatussia, jospa sillä saisi parempaa jälkeä kuin tällä hetkellä käytössä olevalla puuterisella paletilla.

Kiva kesämeikki. Tein itse sattumoisin melkein samanlaisen silmämeikin tänään käyttäen juuri Matte Chocolatesia ja alennuslöytöäni, Make up storen puuterista Venusta &lt;3

Erika Naakka
NUDE

Joo jos luonnollisuutta hakee niin terävä kynä tai tussi ovat parhaita apuvälineitä, kunhan niillä ei väritä koko kulmakarva-aluetta tasaisen väriseksi!

MakeupTiger (Ei varmistettu)

Niinpä, mutta mieti tätä: Bulgarian kesä ja kylmä. Kyllä, eilen olin ihan jäässä. Ja kyllä, mittari näytti +25.... Anyway, hyvä meikki-idea, täytyy kokeilla nyt kun lämpö hyökkää päälle eilisenkin puolesta. Huh mä en kestä, kun meikit ei suostu pysymään paikoillaan.

Lauralaura (Ei varmistettu)

Mä hankin tän perusteella ton huulikiillon, olen sitä jo testannut ja se on kiva! Ajattelin tällä punata huulet Ilosaaressa la, jospa vielä tuota vesiputoslettikampausta koettaisi siihen pariksi ;)

Erika Naakka
NUDE

Oi ihanaa! Jos oot instassa ni mä haluun nähdä kuvia huulista ja letistä ;)

Lauralaura (Ei varmistettu)

Joo tulee kuvaa, jos vain onnistuu ;)

Kommentoi