Iho

Shiseido Ultimune - immuniteettibuusti iholle

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Shiseido

Minua on aina kiinnostanut stressin vaikutus elimistöön. Olen biologian opintojen yhteydessä lueskellut paljon sisäisestä ja ulkoapäin tulevasta stressistä ja siitä, miten ne vaikuttavat geeneihin ja sitä kautta solujen toimintaan ja niiden vanhenemiseen. Iho on ihmisen suurin elin ja saa myös osansa niin ulkoisesta kuin sisäisestäkin stressistä.

Ulkoa tulevalla stressillä tarkoitetaan esimerkiksi UV-säteilyä ja taudinaiheuttajia eli bakteereja ja viruksia. Näiden vaikutuksia vastaan ihon epidermiksessä taistelee tähden muotoiset Langerhansin solut. Ne pystyvät liikkumaan ja viestittämään keholle ulkoa tulevasta uhasta, joten niillä on tärkeä osa kehon immuunijärjestelmässä. Esimerkiksi toistuva UV-altistus voi haitata näiden tärkeiden solujen immuunitoimintaa ja ikääntyessä Langerhansin solujen määrä myös vähenee.

Shiseido on ottanut hyvin erilaisen lähestymistavan ihonhoitoon. Sen sijaan, että yritettäisiin vain korjata ihoon jo tulleita vaurioita, Shiseidon pyrkii sen lisäksi tehostamaan ihon omaa immuunijärjestelmää auttaen sitä puolustautumaan ja estämään näkyvien vaurioiden muodostumista. Tätä varten Shiseido on kehittänyt kasvoille tarkoitetun Ultimune Power Infusing Concentrate -tehotiivisteen, joka vahvistaa ihon immuniteettia aktivoimalla sen puolustusmekanismeja.

Ultimune-tehotiivisteen patentoitu ainesosayhdistelmä parantaa solujen puolustusmekanismeja (beta-glukaani), aktivoi kollageenin tuotantoa (Bulgarian ruusuvesi) ja kosteuttaa ihoa tehostaen sen suojauskykyä (Aqua-in-pool). Tehotiiviste tekee pitkäaikaisessa käytössä ihosta joustavamman, kiinteämmän ja heleämmän.

Ultimune Power Infusing Concentrate uudistaa ihonhoitorutiineja. Se nimittäin levitetään ennen kasvoseerumia, koska se tehostaa myös muiden ihonhoitotuotteiden korjaavaa tehoa. Ja jos seerumien käyttö ei ole jokapäiväistä, levitetään tehotiiviste kasvovoiteen alle.

Olen käyttänyt tätä jo monta kuukautta ja ollut todella tyytyväinen. Iho tuntuu todella sileältä aina käytön jälkeen ja tiiviste tekee jokapäiväisistä kasvojenhoitorutiineistani ihanan ylellisen hetken. Tiiviste sopii myös meikin alle tuomaan heleyttä ja sileyttä ja se on aivan taivaallisen tuntuinen iholla. Ohut geelimäinen koostumus levittyy helposti ja imeytyy hetkessä, mutta jättää silti todella kosteutetun fiiliksen. Itseasiassa tuote on jo yksinään niin kosteuttava, että olen pari kertaa unohtanut kokonaan käyttää tavallista kasvovoidetta sen jälkeen. Hups!

Viime vuonna lanseerattu Ultimune Power Infusing Concentrate on nousi heti todella suureen suosioon ja on sen jälkeen voittanut 55 kansainvälistä palkintoa! Se sopii ihan kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille ja hinnat ovat noin 89,90 e (30 ml) ja 125 e (50 ml).

Ensi viikolla kerron teille Shiseidon tämän syksyn uutustuotteista, jotka muuten ovat esillä tällä viikolla Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtumassa. Jos kiinnostuit tästä Shiseidon ihmeellisestä tehotiiviisteestä, suosittelen käymään tutustumassa! Eilen käynnistynut tapahtuma jatkuu tämän viikon sunnuntaihin asti.

Kommentit

poppys (Ei varmistettu)

Pitää testata tähän kuivaan korppunaamaani, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!

Kommentoi