Shopping list

NUDE

Mulla on ollut aina välillä tapana tehdä ostoslistoja ja laittaa niitä myös tänne blogiin julki. Tässä siis tämän hetken mielenkiintoisimmat tuotteet, jotka nappaan kaupan hyllyltä mukaani heti, kun mahdollista :)

Elikkä kuten huomaatte, listallani on paljon erilaisia meikkisiveltimiä, koska mun kokoelma tällä saralla ei ole kovin suuri. Meikkauskoulussa opiskeleva ystäväni Samu kehui Cailapin taivutettua rajaussivellintä ja varjostussivellintä. Sellaisia mulla ei vielä olekaan :) Lisäksi tarvitsisin paremman meikkivoidesiveltimen (Shiseido) ja kunnon häivytyssiveltimen (The Body Shop). Olen harkinnut jo kauan Lancômen Teint Miracle -meikkivoiteen ostamista ja kun se Olivian kyselyssä valittiin parhaaksi, päätin laittaa sen ostoslistani kärkipäähän. Arvokashan se on, mutten ole vielä kertaakaan panostanut meikkivoiteeseen.

Ystäväni kehui Acon itseruskettavia ja sitä, kuinka ne ei haise perinteiselle itseruskettavalle. En myöskään omista sopivaa kasvoille tarkoitettua itseruskettavaa, joten ensi kerralla apteekissa koriin menee myös Acon purkki :) Törmäsin jossain blogissa Sleekin kasvojen muotoiluun tarkoitettuun kittiin, jossa on siis varjostamiselle ja korostamiselle omat tuotteensa. Sleekiä voi olla hieman hankalaa saada, mutta enköhän mä löydä sellaisen jostain netistä. Olen jo kauan haaveillut GHD:n suoristusraudasta.. ja taitaa se hintansa takia jäädä haaveiluksi tälläkin kertaa yhyy..

Kommentit

Stiia (Ei varmistettu)

Acon itseruskettavaa en suosittele ostamaan.. Ei nimittäin rusketa _yhtään_ (nimim. kalkkilaivan kapteeni ja 4 viikon pläräys ko. tuotteella ei tuottanut tulosta.. Lisäksi testasin voidetta myöhemmin tissiin yhteen kohtaan yli viikon (paikka joka ei altistu auringolle), että voiko se tosiaan olla ruskettamatta yhtään, ja kyllä se voi..).

GHD:n rautaa taasen suosittelen, briteistä tilattuna maksaa sen 100e. (ja on aito :) ).

Lancomen meikkivoide on ihan jees, itse tosin tykkäsin vielä enemmän Diorin forever- meikkivoiteesta. Nyttemmin olen ihastunut täysin mineraalimeikkipohjaan, peittävyys on hyvä, ihon kunto on parantunut, siitä ei jää rajoja ja yksi ilta meinasin mennä nukkumaan meikkien kanssa kun tuntuu siltä, ettei kasvoilla edes ole mitään meikkiä :D

Mutta tuon varjostustuotteen mä haluan!

Erika Naakka
NUDE

WTF! Okei eli ei siis sitä, onneksi varoitit :D Mut kuulemma se vartalovoide ainakin toimii?

Mä haluan nestemäistä meikkivoidetta, koska tykkään kuulaasta ihosta eikä mulla niinkään ole ongelmia epäpuhtauksien kansa. Joskus meinasin kyllä tilata jonkun näytepaketin mineraalimeikkipohjista.

Elina (Ei varmistettu) http://ellysway.blogspot.fi/

Sleekiä saa pretty.fi:stä, sieltä itse ainakin tilasin Sleekin Storm-luomaripaletin! :)

Emmi L. (Ei varmistettu) http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Eikö noi ghd:t on nykyään aika huonoja, tai niin oon ainakin kuullut monien sanovan. Mulla on Cloud Nine-rauta, joka on ghd:n tekijöiltä, ja se on ainakin ihan huippuhyvä. Omani ostin Verkkokauppa.comista, ja ei ollut mitenkään älyttömän hintainen mielestäni :)

Jenna (Ei varmistettu)
Erika Naakka
NUDE

Jes, kiitos miljooooonasti! Eikä oo ton kalliimpi!

minä_vaan (Ei varmistettu)

Jos mahdollista, kannattaa hankkia toi lancomen meikkivoide lentokentältä yms taxfreestä. Esim helsinki-vantaalla pullo oli muistaakseni vähän päälle 30e, kun kaupassa se on yli 50e.

Erika Naakka
NUDE

Joo, mä ajattelin tilata jostain netistä. Eka pitäisi kyllä varmaan mennä kokeilemaan sävyjä kauppaan :)

Minttu (Ei varmistettu)

En tiiä onko muilla samaa ongelmaa mutta aina sun sivuilla näkyy pornoklippejä ilmeisesti mainosten tilalla.. :/ Johtuneeko tästä sivusta (muissaki blogeis tekee kyl samaa) vai johtuuko tästä kämäsestä koneesta. Ajattelin vaan ilmoittaa. Kiva blogi muuten :)

Erika Naakka
NUDE

Ööh? No taitaa olla sun koneesta kiinni :D

Tiina (Ei varmistettu)

Minäkin oon kuullut että nykyään jostain valmistussyistä ghd:eet ei ole enään niin laadukkaita kuin ennen! joten suosittelen tutustumaan asiaan:)

Oma "vanhan ajan" ghd on kyllä ihan täysin unelma ja eii oo mikään muu suoristusrauta ollu sen jälkeen läheskään niin hyvä! Raudalla oli kyllä ostaessa hintaa mutta näin 6 vuotta myöhemmin seurattuna kavereiden raitojen lyhyitä elinkaaria ei voi kuin todeta säästäneensä! :D

Marya (Ei varmistettu)

moikka, jos asut helsingissä niin jätkäsaaren verkkokaupan outlet-osiossa oli muutama cloud ninen ja ghd:n rauta poistomyynneissä, 80-100e. Suosittelen pikaista visiittiä sinne! :) Ja molempia käyttäneenä suosittelen myös cloud ninea ghd:n sijaan :)

Ter (Ei varmistettu)

Ei kannata ostaa tuota ACOn kasvoille tarkoitettua ruskettavaa, ei nimittäin rusketa yhtään! Kannattaa ostaa ennemmin se vartalolle tarkoitettu, ja käyttää sitä kasvoihinkin. Siinä on enemmän ruskettavaa ainesosaa ja sopii ainakin omasta mielestä kasvoillekkin hyvin. :)

Miia (Ei varmistettu)

Hei! Olen parturi-kampaaja opiskelija ja meille on kerrottu ja monesta paikkaa olen lukenut, että GHD:n tekijät ovat GHD:n alaisuudesta lähteneet ja raudan laatu on huonontunut huomattavasti. He ovat siirtyneet valmistamaan rautoja nimeltä Cloud Nine! Suosittelen ottamaan selvää sillä GHD:ta ei enää kannata ostaa :)

Pilkku (Ei varmistettu)

Suosittelen ehdottomasti tuota The Body Shopin häivytyssivellintä! Se on aivan uskomaton käytössä ja kestää paremmin kuin jotkin halpikset:)

Kommentoi