Silmämeikkitutorial: kultaa ja glitteriä

NUDE

Kulta sopii täydellisesti uuden vuoden juhliin ja päätinkin tehdä yhden meikkitutorialin torstain juhlia ajatellen. Ensi viikolla laitan lisää meikkitutorialeja tulemaan, joten pysyhän kuulolla. Tässä siis ohjeet juhlavaan "halo"-silmämeikkiin kullalla höystettynä :)

1. Pohjusta luomet. Käytin meikki- ja peiteaineen lisäksi Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia. Lisäksi levitin irtopuuteria luomivaosta kulmakarvoihin asti helpottamaan luomivärin häivyttämistä.
2. Kiinnitä teipinpala silmäkulmaasi, jotta varjostuksesta tulee skarppi. Levitä sitten tummanruskeaa luomiväriä luomivakoon ja jatka hieman silmäkulman yli. Muista häivyttää hyvin. Tässä käytin Anastasia Beverly Hillsin World Traveler -paletin sävyä Fudge ja MAC 224-sivellintä.
3. Levitä mustaa luomiväriä kolmasosaan silmäluomea. Tässä käytin MAC 239-sivellintä ja saman paletin mustaa Noir-sävyä.
4. Levitä mustaa/ruskeaa luomiväriä myös silmän sisänurkkaan. Käytin samaa sivellintä ja sävyä, mutta jotta efekti ei olisi aivan liian kova, sekoitin mukaan tummanruskeaa Fudgea.
5. Irroita teippi ja levitä ruskeaa luomiväriä alaluomelle ripsien tyveen. Tässä käytin Fudgea ja Sigman kynäsivellintä.
6. Levitä sitten kultaista luomiväriä silmän paljaana olevaan keskiosaan. Tässä käytin hyvän karheaa Cailap by Mariela Sarkima -sarjan luomivärisivellintä (saatu) ja samaisen paletin Metallic-sävyä. Häivyttele kahden sävyn rajaa samalla siveltimellä.

7. Tee paksuhko rajaus yläluomelle. Tässä käytin L'Oreal Parisin Super Liner Gel Intenza, sävyssä Pure Black ja Duroyn pientä viistosivellintä.
8. Häivytä tekemäsi rajauksen reuna sumuiseksi tummanruskealla ja mustalla luomivärillä. Tässä käytin sävyä Fudge ja MAC 239-sivellintä.
9. Töpöttele kultaisen värin päälle kultaglitteriä. Helppokäyttöinen Make Up Storen glitter on tähän tosi kätsy ja sävynä Gold Digger.
10. Rajaa vesiraja mustalla kajalkynällä ja levitä ripsiväri alaripsiin. Kiinnitä halutessasi irtoripset ja kiinnitä homma kasaan mustalla ripsarilla. Tässä käytössä Millie Macintoshin Soho-ripset ja Maybellinelta saatu The Colossal Volum' Express Go Chaotic -ripsari.

Mitäs tuumitte tästä? Ja niin tuo ihana huuliväri on tietysti Stilan Stay All Day Liquid Lipstick sävyssä Aria.

BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

SHaidi (Ei varmistettu)

Ihana ihana ihana! Tämä lähtee kokeiluun!

HM (Ei varmistettu)

Hei, Miten putsaat irtoripset käytön jälkeen? Ja kuinka kauan yksi pari säilyy käyttökelpoisena?

Erika Naakka
NUDE

Olen yrittänyt löytää täydellistä tapaa putsata ne, mutta tällä hetkellä käytössä on vain desinfiointiaine jolla hinkkaan ripset puhtaiksi aina kun tarvis (vettä ei kannata käyttää). Ja jos ripsarin levittää omiin ripsiin ennen irtoripsien kiinnittämistä, ei irtoripset edes likaannu juurikaan käytössä. Omiani saatan käyttää jopa vuoden :)

edgybeauty
Edgy Beauty

Ihana look! Glitterihaukka täällä moi, pakko varmaan jotain tälläistä kehittää uuteenvuoteen.

Mitä liimaa käytät ripsien kaa?

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! Käytän Duo-ripsiliimaa :)

Kommentoi