Silmämeikkitutorial: kultaa ja ruskeaa

NUDE

Eilen nähtyyn silmämeikkiin on nyt vuorossa se lupaamani tutorial. Kultaa tulee harvemmin käytettyä silmämeikissä, mikä on vähän hölmöä, sillä sehän sopii tällaisille suomalaisille sinisilmille kuin nenä päähän. Kokeilkaapa te joku tätä meikkiä tänä viikonloppuna ja tägätkää se Instagramissa #nudeblogi! :)

  1. Pohjusta hyvin luomet ja levitä luomivaosta kulmakarvoihin asti ihonsävyistä luomiväriä, jotta ruskeita sävyjä on sitten helpompi häivyttää. Itselläni on pohjalla meikki- ja peitevoide sekä sipaisu MAC Paint Pot voidemaista luomiväriä sävyssä Soft Ochre. Luomivärinä IsaDora Eye Shadow Palette, sävyssä 50 Matte Chocolates (vaalein sävy) ja MAC 224-sivellin. 2. Levitä sitten luomivakoon isolla siveltimellä ruskeaa luomiväriä ja häivytä hyvin. Käytössä saman IsaDora Eye Shadow Palette, sävyssä 50 Matte Chocolates (keskimmäinen sävy) ja MAC 224-sivellin. 3. Levitä liikkuvalle luomelle kultaista luomiväriä. Yritä jättää kultaisen ja ruskean sävyn raja mahdollisimman tarkaksi. Käytössäni Urban Decay Naked2-paletin (tilattu täältä*) sävy Half Baked ja MAC 239-sivellin. 4. Lisää tummempaa ruskeaa alaluomelle ripsien tyveen. Käytössä sama IsaDora Eye Shadow Paletti ja tummin sävy sekä Sigma E30 kynäsivellin. 5. Sipaise sitten kultaa myös silmän sisänurkkaan. 6. Tee paksu kissansilmärajaus (ohjeet) voidemaisella eyelinerilla. Tässä käytössä Maybellinen Lasting Drama Gel liner ja sen mukana tuleva sivellin. 7. Rajaa myös alaluomi mustalla tai tummanruskealla. Käytössä Maybelline Master Drama Khol Liner sävyssä Dark Brown. 8. Viimeistele meikki irtoripsillä ja ripsarilla. Ripset: Ardell Demi Pixies ja ripsivärinä Oriflamelta saatu TheOne 5-in-1 Wonder Lash Mascara.

Valmis! Kokeilin silmämeikin kaveriksi ensin nude-huulia, mutta tajusin, että nämä viinihuulet sopivat tilanteeseen paljon paremmin. Kesällä tämä silmämeikki menisi varmasti jonkun ihanan pinkin punan kamuna! :) Mitäs pidätte meikistä ja kai testaatte? ;)

 

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

Laura (Ei varmistettu)

On kyllä upea meikki! Heti sunnuntaina testiin :-)

Erika Naakka
NUDE

Jei! Haluan nähdä lopputuloksen! :) #nudeblogi

mssaramilena (Ei varmistettu) http://twnca.wordpress.com

Vau! Kulta korostaa kyllä todella elegantisti sinisiä silmiä. Kokeiluun!

hanna (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Todella kaunis meikki! Aivan törkeä kaunis :) Täytyy ottaa tää heti käyttöön!

hanna
www.hannamariav.com

Riikka (Ei varmistettu)

Ihana huulipuna! Kertoisitko mika se on?

Erika Naakka
NUDE

Se on Malu Wilz huulipunaa sävyssä 60 ja päällä sipaisu puuteria :)

chatte (Ei varmistettu)

Tosi nätti meikki, pitänee siis testata! Oletettavasti saa aika vastaavan tehtyä myös Naked ykkösellä. :) Mutta sitä mä en ihan hiffaa, että miksi laitat meikkivoiteen ja peitevoiteen luomelle ennen luomiväriä sun muuta? Siis eikö pelkkä pohjustaja riitä? Mä laitan meinaan aina vaan UDPP:n puhtaalle luomelle, koska ajattelen sen pysyvän parhaiten. Siihen päälle normaalisti luomivärit vaan. :o

Erika Naakka
NUDE

Kyllähän se toki riittää, mutta itselläni näkyy niin pahasti luomista verisuonet läpi ja sävy on epätasainen, että on pakko laittaa peiteaineita ennen primeria ja luomivärejä. Ja puuteri kiinnittämään kaikki paikoilleen.

Jonna (Ei varmistettu)

Oletko tehnyt postausta kulmakarvojen meikistä, laittaisitko linkin?:) kauniit kulmat ja tutorial olisi kiva!

Erika Naakka
NUDE

täältä löytyy viimeisimmät: http://nude.costume.fi/category/kulmakarvat/ :)

Pauliina A. (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Heii, mä linkkaan sulle mun postauksen, kun kokeilin yhtä sun vanhempaa meikkiä! :) Käypä toki kurkkimassa! :)
http://allthelittleroyals.blogspot.fi/2015/03/clubbing-with-nudeblogi.html

Erika Naakka
NUDE

Jeee tosi hyvältä näyttää! Ihanaa, että mun tutorialista oli sulle apua :)

Kommentoi