Silmämeikkitutorial: Olivia Culpon violetti juhlameikki

NUDE

Kysyin alkuviikosta kiinnostaisiko teitä saada tutorial johonkin Emmy-gaalassa nähdyistä meikeistä. Kaikki lookit saivat ääniä, mutta ajattelin nyt ainakin aloittaa tästä Olivia Culpon upeasta juhlameikistä. Siinä huomio kiinnittyy kirkkaan violettiin rajaukseen, joka sopii aivan ihanasti erityisesti ruskeasilmäisille. Värillinen rajaus on muuten ihan superhelppo keino muuntaa päivämeikki iltameikiksi, joten kannattaa ehdottomasti testata vaikka nyt viikonloppuna!

Tässä muutama avaintuote, joita meikissä käytin: juuri postipaketista otetut Smashboxin 24 Hour Photo Finish Shadow Primeria ja Full Exposure -luomiväripalettia, NYXiltä saatu Ultimate Shadow Palette (Brights), Viva la Divan Brush Eyeliner Pen, Maybellinelta saatu Master Drama Khol Liner, sävy Deep Purple, Ardellilta saadut Demi Wispies -irtoripset ja Real Techniquesin Base Shadow Brush.

Mutta peruspilareiksi tarvitset primerin, ruskean mattaluomivärin, kimalleluomivärin, eyelinerin, violetin kajalkynän ja samansävyisen luomivärin sekä ripsaria ja halutessasi irtoripset.

Eli eiköhän aloiteta!

1. Pohjusta luomet hyvin. Tähän käytin tuttuun tapaan peiteainetta ja päälle primeria (Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primer). Sen jälkeen levitin iholle luomivaosta kulmakarvoihin asti puuteria, jotta luomivärit häivyttyisivät helposti (postaus aiheesta).

2. Levitä sitten luomivakoon tummanruskeaa luomiväriä ja häivytä se hyvin.

3. Levitä sitten kultaan taittavaa kimalleluomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Jos paletista ei tunnu irtoavan tarpeeksi pigmenttiä, voit suihkauttaa meikinviimeistelysuihketta (esim. Mac Fix+) siveltimeen. Kostealla siveltimellä luomiväristä irtoaa paremmin pigmenttiä.

4. Tee rajaus. Sen ei tarvitse olla kovin paksu, mutta tee siihen silmäkulman yli ulottuva siipi. Tässä käytössä Viva la Divan maailman paras eyeliner; Brush Eyeliner Pen.

5. Olivian rajaus ei ollut tarkkareunainen ja itsekin tykkään usein häivyttää rajausta levittämällä sen päälle mustaa luomiväriä. Näin pienet sututukin häivyttyvät kivasti huomaamattomiksi ;)

6. Rajaa sitten alaluomi ripsirajasta ja vesirajasta violetilla kajalkynällä. Kajalkynä luomiväriin pohjalla antaa luomivärille tarrumapinnan ja tekee väristä paljon intensiivisemmän.

7. Levitä sitten päälle violettia luomiväriä. Tässä käytin NYX Ultimate Shadow Palette Brights-paletin tummanviolettia sävyä. Levitin luomiväriä myös vesirajaan kajalin päälle, jolloin rajauksesta tulee entistä kestävämpi. Häivyttele luomiväriä tarvittaessa puhtaalla luomivärisiveltimellä

8. Kiinnitä lopuksi halutessasi irtoripset ja levitä päälle ripsaria. Tässä testasin Ardellin supersuosittuja Demi Wispies -irtoripsiä sekä Oriflamelta saatua Giordani Gold Iconic All-in-One Mascaraa. Haha ja samaan syssyyn tummensin kulmameikkiäni, sillä sen tämä meikki vaati ;)

Mitä mieltä? Innostuitteko värillisestä rajauksesta?

Seuraa Nudea <3 BLOGLOVIN' + FACEBOOK 

Kommentit

Mari_DBHH
marinadi

Aivan ihana meikki, korostaa sun vihreitä silmiä superkivasti! Täytyy ottaa testiin! :)

Erika Naakka
NUDE

Vaikka kuvittelin että mun silmät on siniharmaat :D Mutta värit tuovat kivasti eri vivahteita silmistä esiin! Kokeile ihmeessä :)

jazz (Ei varmistettu)

Tosi nätti! Mitenköhän violetin rajauksen saisi kivasti toimimaan myös arkimeikissä?

Erika Naakka
NUDE

Ainakin niin, että hommaa vähän vähemmän räikeän kajal-kynän. Esimerkiksi tumma luumu toimii täydellisesti myös arkimeikissä alarajauksissa :) Kannataa myös ehkä jättää tuo värillinen luomiväri hommasta kokonaan pois niin lopputulos on hyvin hillitty :)

Ms.Towerdanger (Ei varmistettu)

Pistin meikin kokeiluun eilisillä illallistreffeillä avomiehen kanssa ja mies ei vain huomannut vaan myös kehui meikkiäni. Kiitos selkeästä tutorialista, meikki oli helppo tehdä jopa pienessä kiireessä. Lila väri sopii ruskeasilmäisten lisäksi loistavasti korostamaan vihreitä silmiä tai tuomaan sinivihreistä silmistä vihreän esiin.

Erika Naakka
NUDE

Mahtavaa! Ihana kuulla ja kiitos kivasta kommentista :) <3

Kommentoi