Skam Noora -look

NUDE

Kaikki on koukussa Skamiin! Ooks sä? Ainakin mä oon. Tämä norjalainen teinien sielunelämään keskittyvä sarja on napannut mut pauloihinsa, vaikken olisi sitä ikinä uskonut, kun ensimmäisen kerran kuulin sarjasta.

Meikäläinen töllöttelee juuri kakkoskautta, joka keskittyy porukan älykköön, Nooraan. Ah, niin tyylikäs Noora tarjoilee jokaisessa jaksossa niin meikki- kuin asuinspiraatiota ja meikäläinen päättikin kokeilla hahmon tavaramerkki-lookkia, eli kirkkaita huulia, ehostettuja kulmia ja meikittömiä silmiä.

Vaikka meikki näyttää minuutissa tehdyltä, vaatii se aikamoista pohjatyötä. Ainakaan meikäläisen juuri heränneeseen naamaan ei riitä pelkkä kulmakynä ja huulipuna, vaan ihon pitää olla kuulas, pohjan tasainen ja kulmien astetta vahvemmat.

Olen ennenkin innostunut silmämeikittömästä no mascara -meikistä (postaus), mutta nyt tämä sarja on tainnut saada aikaan täydellisen arkimeikkimuutoksen! Olen nyt jotenkin todella ihastunut tähän lookiin :)

Käytetyt tuotteet: Lumene hyaluronihapposeerumi* + Sisu Hoitava kosteusvoide* + Urban Decay Self-Adjusting Complexion Primer* + Estée Lauder Double Wear Stay-in-place Makeup (Fresco) yhdistettynä Lumene Longwear Blur Foundationiin* + Make Up Store Cover All Blue + Lumene Sheer Finish -irtopuuteri* + NYX Highlight & Contour Palette* + RMS Beauty Cream Eye Shadow, Lunar* + Maybelline Brow Precise Micro Pencil* + IsaDora Matte Chocolates -paletti + Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara* + Stila Stay All Day Liquid Lipstick, Fiery.

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

*Tuote saatu blogin kautta.

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Koukussa ollaan - totally hooked!!

Ja just Nooran meikkityyli osui ja upposi, ehkä siksi että itsekin tulee usein meikattua vain huulet punaisella huulipunalla. :-)

miiajohanna
miiajohanna

Sopii sulle ihanasti. Ja ah, NOORA!!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos :)

Mimakani (Ei varmistettu)

Minuun myös iskee Nooran meikki mutta olen hieman eri mieltä pohjatyöstä. Skamissahan on nimenomaan haettu autenttista ilmettä ja finnit ja muut epäpuhtaudet näkyy. Siksi juuri minäkin tähän tykästyin, punaisilla huulilla huomio pois ihon pikku virheistä :)

Erika Naakka
NUDE

No joo se on kyllä totta, mutta Nooralla on kyllä todella tasaisen sävyinen iho, eikä silmienkään ympärillä tiunnu olevan mitään tummuutta. Toisin siis kuin minulla, kun jostain kohtaa iho punertaa, jostain kellertää ja silmänympärysket on supertummat. Eli siksi joudun tekemään vähän enemmän sitä pohjatyötä kuin 17-vuotias teini :D

Elliiiiiii (Ei varmistettu)

Sopii sulle hyvin!
Miten olet toteuttanut silmämeikin? :) yritin lukea vanhaakin postausta mutta ei ollut ohjeita ja tämä tumpelo tarvii ohjeet. :D
Mietin että toimiikohan kun ripset ovat melko vaaleat itselläni.

Erika Naakka
NUDE

Siis taivutin ripset ja laitoin iiiiihan vähäsen ripsaria, lähinnä niiden tyveen. Ideahan olisi, että silmät jättäisi täysin meikittä, mutta itse päätin tehdä näin :)

Essimmm (Ei varmistettu)

Aah mäkin rakastan skamia ja kevättä kohti on kiva kuulua teamnooraan :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Sinulla on tosi kauniit silmät! :) korostuu jotenkin nätisti tässä meikissä, vaikkei ole edes ripsaria tai muuta. Täytyypä pistää tämä look itsekin kokeiluun..

Erika Naakka
NUDE

Niin jotenkin jännästi tällainn meikki korostaa juuri silmiä, joissa itsessään ei ole meikkiä. Kokeile siis ihmeessä! :)

mystery
Vision One

Cooleintahan tossa sarjassa on ettei teineillä ole omia meikkaajia tai puvustajia. Nooran näyttelijä on siis ihan itse vastuussa tyylistään!

Mariaa
Hömppätaivas

Jokapäiväinen lookkini, tai ainakin jokatyöpäiväinen. En ole elämäni aikana käyttänyt ripsaria kuin pari kertaa ja luomivärit ja rajauksetkin on jääneet aika lailla pois kokonaan. Kirkasta huulipunaa niin kukaan ei huomaa mitään muuta! ;) Itsellä on nykyään ihan alaston olo ilman huulipunaa.

Erika Naakka
NUDE

Raikkaalta kuulostaa arkimeikkisi! :)

PiiaMarina
aaltoliikkeitä

Tämä on sellainen tyyli, jota kokeilen yhä uudelleen, mutta lopputulos on aina jotenkin väärä. En tiedä miksi. Varmaan koska oma perusmeikkityyli pyrkii aina pikemminkin pehmeyteen, rouheuteen ja utuisuuteen, joka peittää luontaisen kalpeuteni. Vaikka kalpeudessa ei olekaan mitään pahaa, tämä tyyli saa minut aina näyttämään ihan sairaalloiselta, vaikka panostaisinkin heleään meikkipohjaan.

Äääh.

Mutta silti tämän luettuani teki mieli taas antaa tällekin meikkityylille uusi chäänssi. Ehkä kesällä, jos saisi vähän väriä ensin pintaan!

Erika Naakka
NUDE

"Aurinkopuuteria, aurinkopuuteria, aurinkopuuteria" on meikäläisen motto! :D Ainakin näin keväisin ;)

Kommentoi