Sleekiä saa nyt Citymarketeista!

NUDE

Tänään vuorossa pieni uutispläjäys. Joka kylläkin on aika pahasti myöhässä ja joka minun on pitänyt teille kertoa jo ties kuinka kauan. Sanotaan nyt sitten että tämä on old news -pläjäys :D Sleek-meikkejä saa siis nykyään Citymarketeista!

Mulla on tästä tosin vähän ristiriitaisten fiilikset. Sleek on ollut pitkään sellainen tuote, jota aina kävin Tukholman Sephorassa hiplailemassa. Toisaalta on tietysti kivaa, että hyviä tuotteita on helposti kaikkien saatavilla, mutta toisaalta tykkään siitäkin, että joidenkin tuotteiden eteen pitää nähdä vähän vaivaa. If you get what I mean? Esimerkiksi Sephorassa käymisen hienous perustuu meikäläisellä siihen, että pääsen juurikin hipelöimään tuotteita, jotka muuten joutuisin ostamaan puolisokkona nettikaupoista. 

No mutta niille, jotka eivät tykkään ostaa kosmetiikkaansa nettikaupoisa, tämä juttu on varmasti tosi mahtava! Sleekin edulliset ja kehutut luomiväripaletit ovat olleet meikäläiselläkin jo kauan hankintalistalla ja nyt kynnys niiden hommaamiseen on tosiaan aika pieni. Suosittelen myös tseakkaamaan merkin poskipunat ja poskipuna-aurinkopuuteri-paletit, jotka nekin on supersuosittuja. Itseäni kiinnostaa myös merkin uudet mattahuulivärit. Onko joku teistä ehtinyt jo testaamaan niitä?

Ja kenen muun mielestä on jotenkin hassua, että Citymarket ottaa Kardashian-meikkienkin kanssa koko ajan vain isompaa jalansijaa kosmetiikan jälleenmyyjänä? :D

Seuraa Nudea: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

Sari BP (Ei varmistettu) https://zazaspetals.blogspot.fi/

Minusta on hyvä, että Citymarket on ottanut uusia kosmetiikkamerkkejä valikoimiinsa. On niin paljon muitakin merkkejä kuin iänikuiset L'Oréalit, Maybellinet ja Lumenet yms. Lisäksi kaikki eivät halua tehdä ostoksia nettikaupoista, niin on todella hienoa, että markettien valikoimat laajentuvat. Big thumbs up, Citymarket!

Tingeling (Ei varmistettu)

Kävin ostamassa Cittarista Sleekin i-Divine Oh So Special paletin heti kun ne tulivat myyntiin. Olen ollut ihan tyytyväinen :)
Minusta on kätevää kun lähikaupassa valikoima laajenee!
Kävin kuun alussa elämäni ensimmäisen kerran Sephorassa. En ostanut mitään, jäin miettimään miksi sitä kauppaa niin kehutaan...Voi olla, että fiilis jäi huonoksi kun kaupassa on n.10 myyjää eikä kukaan kysy miten voin auttaa, kaikki vaan tuijottivat niinku varasta :( Noh, mutta tämä oli minun mielipiteeni ja kaikkia ei voi miellyttää.
Mukavaa viikon alkua!!

tiiax (Ei varmistettu)

Viimeksi kun Citymarketissa kävin niin piti oikeen kääntyä taakse kattomaan että mitä ihmettä olikos tuo Sleekin meikkipaletti! Minusta on kiva että valikoima laajenee myös lähempänä ettei tarvi aina netistä tilata, vaikka kyllä sekin minulle kelpaa ;) mutta taas toisaalta ymmärrän ja olen vähän samaa mieltä tuosta Sephora esimerkistä :D

Maija / Kivipuuteri-kosmetikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Se on totta, että jos jotain meikkimerkkiä ei saa Suomesta, niin siinä on spesiaalifiilis, kun pääsee sitä ulkomailla ostamaan. NYX ja Essence olivat minulle ennen tälläisiä meikkejä :)

Delle (Ei varmistettu)

NYX sarjaa saa Sokokselta ja Sokoksen verkkokaupasta.
https://www.sokos.fi/fi/sokos/ajankohtaista/nyt-nyx-

marielina (Ei varmistettu)

Itsehän asuin kuluneen kevään Briteissä ja siellähän Sleekin tuotteita löytyi jokasesta Bootsista ja Superdrugista! Kyseinen merkki on kyllä vallottanu mun sydämen ihan totaalisesti! Erityisesti noi Matte Me -huulivärit on ihan mielettömiä, omistan niitä neljä, samoin VIP Lipstickit ja True Colour Lipstickit on i-ha-nia! Erityisesti noi True Colourit, mielettömän pigmenttisiä ja pysyy huulilla ku tauti! Ja ihanan mattanen lopputulos niilläki, noi VIP Lipstickit sen sijaan on vähän kiiltävämpiä ja mun mielestä myös "rasvaisempia", mutta niissäkin pigmenttiä löytyy! Yhden korostus- ja yhden varjostusvärin sisältävä puuterimainen Contour Kit on myös oikein hyvä erityisesti matkakäyttöön kun ei ole tilaa esim. NYXin valtavalle paletille! Omistan myös Cream Contour Kitin mutta sitä en voi kyllä suositella, sävyt ovat jotenkin tunkkaiset myös tuossa vaaleimmassa sävyssä ja iholle siveltimellä levitettyä pitää alkaa heti blendaamaan että tuote kuivu iholle. Voi toki olla että vika on käyttäjässäkin, mutta tällaisen havainnon olen tehnyt!

Lullah

WHAA?? Oispa Cittari lähellä. Siis Oulussa on niin paha Arina (paikallinen S-ryhmä) monopoli, että täällä Citymarketit on kaikki NIIN väärällä suunnalla kaikista olennaisista paikoista. Prismoilla on parhaat pelipaikat, mutta ehkä kosmetiikkavalikoima on se, jolla Cittari pyrkii ottamaan jalansijaa. No pitänee eksyillä joku kerta Cittariin :)

jusu (Ei varmistettu)

Itsekin hieroin pari kertaa silmiä, kun kävin Citymarketissa vain ruokakaupoilla piipahtamassa. Tosiaan siellä niitä Sleekin meikkejä oli nätisti rivissä hyllyllä! Itse olen tilaillut ennen netistä, mutta heti nappasin noita matte me- mattahuulipunia mukaan! Ei niin "pehmeitä" ja samettisia koostumukseltaan kuin NYX: matte lip creamit mutta pysyvätkin sitten huulilla paremmin ja "jämähtävät" huulille nopeammin! Suosittelen, itsekin pitää tutustua muihin sarjan meikkeihin! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Selvästi sun silmissä merkin arvostus laski kun merkkiä myydäänkin perustallaajien sittarissa. Ei nyxien yms. tulo sokokselle helposti saataville aiheuttanut sinussa näitä ristiriitaisia tunteita. Huoh.

Erika Naakka
NUDE

Ei arvostus ole mihinkään muuttunut! Kyllä Nyxistäkin lähti se tietty hohto, kun sitä saa niin helposti eikä sen löytämiseen tarvitse nähdä vaivaa ;) Mutta meikkejä rakastan edelleen.

MariMin (Ei varmistettu) http://lifeanddisasters.blogspot.com

Onko niillä nyt siis koko kokoelma myynnissä vai vaan ne muutamat paletit, jotka on jo tovin ollut?

Aurora V (Ei varmistettu) http://vivaciousbyaurora.blogspot.com

Whaaat, eikö mun tarviikkaan enää raahata näitä Lontoosta kotiin :D No ehkä ihan hyvä vaan, mutta olen niin samaa mieltä tuosta hohdon menettämisestä! :)

Erika Naakka
NUDE

no hyvä että joku ymmärtää ;)

Kommentoi