Smashbox saapuu Suomeen!

NUDE

Tämä huhu on kiertänyt kauneusbloggaajien keskuudessa jo tovin, mutta nyt se on vihdoin virallista: Smashbox saapuu Suomeen! Merkin tuotteet tulevat myyntiin KICKSeihin viikolla 33 eli tämän kuun puolivälissä!

Vuonna 1990 perustetun Smashboxin tuotteita näkee yhtenään ulkomaisten kauneusbloggaajien ja -tubettajien videoilla. Ammattilaistenkin rakastamia tuotteita on lähimpänä löytynyt Tukholman KICKS-myymälöistä, mutta nyt merkki siis saadaan vihdoin myös meikäläisten ulottuville. Tässä muutama tunnettu tuote:

Hintatasoltaan sanoisin, että Smashbox on hieman Urban Decayn hintojen yläpuolella, joten mistään halpismeikeistä ei siis ole kyse. Itse aion heti ensimmäiseksi mennä ostamaan Smashboxin palkintojakin voittaneen primerin. Oletteko te jo tutustuneet merkin tuotteisiin? :)

Kommentit

Annann (Ei varmistettu)

Ahhh niin huippua! Hitaasti, mutta varmasti alkaa huippumerkkejä löytyä suomenkin markkinoilta. Vielä kun saataisiin Too Faced ja The Balm niin olisin onnellinen ;)

jouu (Ei varmistettu)

Heippa! The Balmin tuotteita voi ostaa jo suomalaisista verkkokaupoista aika edullisesti kuten eleven.fi, nordicfeel.fi, cocopanda, beauty pop up.. Onhan näitä :)
Ei muuta kuin tilailemaan :DD

Erika Naakka
NUDE

Joo Too Faced!!! Sit kyl hypin seinille :D :D

Heinz (Ei varmistettu)

...ja kaikki kosmenörtit huutaa WOOP-WOOP!! Oh happy day :D

julleeeee (Ei varmistettu)

Aaaa jeejeejee just vähän aika sitten rakastuin palavasti tohon Full Exposure -palettiin, ja aloin tekeen taustatyötä mistä sen dais helpoiten! Tosin menin myös rakastumaan NYXin uuteen (?) Ultimate Warm Neutrals -palettiin, voi olla että sen hinta vie voiton näiden väliltä... Myös primerit kiinnostaa, kun niitä on vielä niin laaja valikoima :)

Reetta V. (Ei varmistettu)

Heh, ystäväni sattuu työskentelemään kyseisellä merkillä, joten olen onnekseni saanut joitakin tuotteita testiin. Primer on huippu, mutta myös tuo ripsari yllätti täysin - aivan huikea! Mahtavaa, että Smashbox tulee myös tänne Suomeen. :)

Erika Naakka
NUDE

No just noita tuotteita meinaan itsekin kokeilla heti ekana! :)

Lyana (Ei varmistettu)

Mun mielestä tässä ei ole mitään hienoa, kun ei ole eläinystävällinen brändi. Mielummin vien rahani muualle

Irkku (Ei varmistettu)

Mä olen bongannut Smashboxia laivoilla, Primer tarttui matkaan Siljalta ehkä vuosi sitten. Mut aika jees että maista saa kohta kans, ja KICKS kantiskortilla ehkä vähän halvemmalla joskus :)

Piia Kukkola (Ei varmistettu) http://aurinkokujalla.blogspot.fi

Mä en meikkaa,
mutta osallistuppas sä Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

Matilda L. (Ei varmistettu)

Aivan mahtavaa! Oon käyttänyt sitä perusprimeria aikanaan jo kolme tuubia, mutta toistaiseksi ollut ilman jo reilun vuoden, koska tuota pirulaista tuntuu löytyvän niin harvoin lentokentiltä! Tuubi on ollut miehen työreissuostoslistalla jo pitkään, mutta toistaiseksi ei ole joko löytynyt (yleensä pienemmältä) lentokentältä tai vaihdot isoilla, kansainvälisillä kentillä ovat olleet liian tiukkoja. Nyt pääsee ostamaan ite <3 Ainoa huono puoli on se, että tästäkin menee tietynlainen hohto, kun tulevaisuudessa löytyy varmaan joka toisen mirkun meikkipussista, kun hankinta ei vaadi yhtään vaivannäköä... >:)

Erika Naakka
NUDE

Kuulostaa aikas hyvälle! Sitä kokeilen kyllä ihan ensimmäisenä :) Ja juuri tuosta olen itsekin puhunut, että kun kaikilta löytyy ja kun tuote on helposti saatavilla, lähtee siitä tietty hohto. Mutta hyvä tuote on aina hyvä tuote, vaikka se olisi kaikilla :)

Kommentoi