Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtuma tulee taas!

NUDE

Yhteistyössä Sokos ja Emotion.

Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtuma on taas ihan nurkan takan, se alkaa nimittäin ylihuomenna maanantaina 1.9. ja jatkuu sunnuntaihin 7.9. asti. Sokoksista, Emotioneista ja Sokoksen verkkokaupasta löytyy viikon aikana hyviä tarjouksia ja esillä on kauden uutuustuotteita. Tässä postauksessa esittelen muutaman itseäni kiinnostava tarjoustuotteen, joita kannattaa lähteä tapahtumasta kärkkymään ;) Hinnat löytyvät kuvan alta ja koko tarjouskuvasto löytyy täältä.

Lancôme Teint Miracle -meikkivoide 39,90e (norm. 53,50e), Biotherm Blue Therapy Serum-in-Oil -yöseerumi 49e (69,50e), Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release Advanced Multi-Protection -värillinen antioksidanttivoide 44,90e (62e), Sensai Mascara 38 °C -ripsiväri 16,90e (24,10e) ja Lumene Raspberry Miracle Eyeliner -silmänrajaustussi 8,90e (13,90e).

Osa eduista on voimassa siis vain tietyn päivän ajan, mutta esimerkiksi näiden tarjoushinnat ovat voimassa ihan koko viikon:

We Care Icon Magnetic Lips Perfect Volume -huulikiillot ja Moisture Wear -huulipunat 5,90e (norm. 6,90-7,50e), L'Oréal Paris Nude Magique Blur Cream -meikinpohjustusaine (SUPERHYVÄÄ!) 15,50e (19,50e), Lumene Color Correcting Cream eli CC -meikkivoide (postaus tuotteesta täällä) 9,90e (16,50e), Yves Saint Laurent Touche Éclat -valokynä 29,90e (normaalisti 44,50e), Lumene Complete Rewind Retinol -yövoide (postaus tuotteesta täällä) 26,90e (41,90e).

Lisäksi ostosten kylkiäisenä voi saada esimerkiksi erilaisia minikokoisia tuotteita ja meikkipusseja. Kaksi esimerkkitarjouspakettia näkyy yllä olevassa kuvassa.

Balmainilta on muuten tullut uusia hiustuotteita ja koska edellisetkin ovat olleet minulla kovassa käytössä, aion kyllä hankkia nämä uutuudetkin! Näitä kelpaa pitää kylppärissä näkyvällä paikalla. Nämä uutuudet sekä muut Balmainin superlaadukkaan hiustuotteet löydät myös siis Sokoksilta :)

Sokos on järjestanyt tapahtuman kunniaksi myös Kutsu Kauneuteen -kilpailun. Osallistumalla siihen, voit voittaa Lancôme-meikkitaiteilijan henkilökohtaisen kauneusopastuksen tuotteineen sekä tuotepaketteja tapahtumassa mukana olevilta merkeiltä! Osallistumaan pääset tästä linkistä.

Ja tosiaan muistakaa,Meikä suuntaa Turun Sokokselle heti alkuviikosta, joten siitä lisää myöhemmin :)

Kommentoi