Stila Smudge Pot

NUDE

Näittekin jo eilen Feeluniquelta tilaamani tuotteet ja ajattelin nyt esitellä vähän paremmin yhtä niistä: Stila Smudge Pot -voidemasta luomiväriä.

Smudge Pot on tahmeaa geelimäistä tatinaa, joka takertuu ihoon tiukasti, eikä kulu luomilta pois vaikka mitä tekisi. Lisäksi tämä kyseinen sävy, Kitten, on ihanan kirkas helmiäinen, joka sopii käytettäväksi muiden luomivärien alle tai ihan yksinäänkin. Tällaisia luomivärejä mä aina etsinkin! Harmi vain, että omien luomieni iho on tosi epätasainen, eikä helmiäinen pääse ihan oikeuksiinsa, mutta näyttää tää silti kivalta :)

Mutta hei, vähänkö näyttäisi hyvältä mustalla Smudge Potilla tehty smoky eye! Pitänee käydä taas vähän shoppailemassa... Smudge Potin löydät siis Feeluniquesta ja sen alennushinta on nyt 15,21e.

Huulissa Viva la Divalta saatua huulipunaa sävyssä Love affair ja ripsissä ihanat ja helposti kiinnitettävät Kissin Haute Couture Trio -irtoripset (löytyy nykyään myös Sokoksilta jee!).

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' / FACEBOOK / Feedly / INSTAGRAM

 

Kommentit

sanna (Ei varmistettu)

Hei! Mistähän voisi johtua, että hyvin usein blogisi, sekä muiden costume blogien kuvat eivät lataudu/näy mobiililaitteilla? Onkohan laitteesta kiinni, tai onko muilla ollut samaa ongelmaa? :)

Erika Naakka
NUDE

Joo joitain ongelmia on kuulemma ollut ja niiden kanssa painiskellaan parhaillaan.

Erika Naakka
NUDE

Hei kerrotko, millä laitteella sivustoa selaat?

Iris (Ei varmistettu) http://colorfulw.blogspot.com

Oi, aivan ihana meikki<3!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos :) <3

Suvii (Ei varmistettu)

Onpas kaunis meikki. Mikä eyeliner sinulla käytössä/tässä? Olen etsinyt uutta hyvää ja suositukset aina paikallaan. :-)

Erika Naakka
NUDE

Käytin tässä Maybellinen Master Precise Liquid Eyelineriä, joka on musta tosi hyvää! :)

Sale (Ei varmistettu)

Tosi kaunis ja kuulas meikki! Ootko punannut huulet hieman ylähuulen rajojen yli vai tekeekö vain rajauskynä kuvassa sellaisen vaikutelman? Huulipunankin sävy on tosi kaunis!

Ninde (Ei varmistettu)

oot kyllä niin nätti ja tuo tukanväri on aivan ihana! mitähän vaaleaa väriä siinä on?:)

Erika Naakka
NUDE

Käytän tosi paljon hopeashampoita. Eli viimeksi tälle tehtiin vaalennuspesu ja sitten itse olen käyttänyt sävyttäviä shampoita ja hoitoaineita :) Lempparit listasin tänne: http://nude.costume.fi/2014/09/10/kellertavan-ja-huonokuntoisen-tukan-pelastus/

Kommentoi