Sugar Crush!

NUDE

Mattapintainen "sokerikuorrute" kynsissä on hauska kynsilakkamarkkinoiden uusin villitys. Tai ei ehkä uusin, mutta ainakin IsaDoran versio Sugar Crush ilmestyi kauppoihin viime kuussa. Oma mielenkiintoni heräsi törmättyäni netissä tuohon ylempään lakkakuvaan. Kuinka söpöt nuo liukuvärjätyt hattarakynnet oikein ovat! Mitä te olette mieltä tällaisista sokrukynsistä? :)

Kollaasin lakkakuvien lähteet: ylempi (tutorial!) ja alempi.

Kommentit

Noora (Ei varmistettu) http://curiousnoora.refashion.fi

Ihanat, ihanat, ihanat! Mä jo innoissani testailinkin kyseistä lakkaa sävyssä Sky Crush ja ihastuin niin kovasti; helposti hetkessä syntyi upea lumikuningattaren manikyyri http://curiousnoora.refashion.fi/2013/09/02/sokerina-pohjalla/

Erika Naakka
NUDE

voi noinkin on kyllä söpöt! pakko saada tollanen Isadoran lakka myös :)

anni (Ei varmistettu)

oon törmännyt noihin Isadoran lakkoihin vaikka ja missä! tää on ihan selkeesti universumin tapa kertoa että pitäis käydä kaupasta niistä ainakin yks poimimassa kotiin kerta sen verran ihania on... ;)

hannamaria (Ei varmistettu) http://hannamariav.blogspot.fi/

Muhun ei jotenkin iske, tulee enemmänkin mieleen keskeneräisen talon sokkelit :D Perus lakka + nätit kuviot on edelleenkin mun mieleen. Katotaan vaan niin pyörrän pääni ja mulla on tälläset kynnet ens kuussa...

hannamaria
http://hannamariav.blogspot.fi

Emmi L. (Ei varmistettu)

Mulla on yks tollainen Kikon lakka ja harmittaa nyt kun en keväisellä reissulla älynnyt kotiuttaa sitä myös muissa väreissä :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Kommentoi