Sunsilk Pro Heat

NUDE

Sunsilk Pro Heat on uusi tuotesarja, joka valmistelee hiusta lämpökäsittelyä varten jo hiustenpesusta alkaen. Lämpösuojaa on siis niin shampoossa, hoitoaineessa kuin suihkeessakin. Tuotteiden on luvattu suojaavan jopa 230 °C lämpökäsittelyä vastaan!

Sunsilk Pro Heat -shampoo (250 ml) puhdistaa hiukset ja valmistaa ne lämpökäsittelylle. Sh. 2,79  €.Sunsilk Pro Heat -hoitoaine (200 ml) jättää hiukset silkinpehmeiksi ja helposti kammattaviksi. Sh. 2,79 €.Sunsilk Pro Heat Repair & Shine Spray (150 ml) suojaa lämpökäsittelyltä ja tekee hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. Sh. 4,99 €.
Pääsin itsekin testailemaan tämän sarjan tuotteita ja olen kyllä tykännyt! Etenkin lämpösuojasuihke on mieleeni, sillä se on toimii hyvin (varoitus: voi jättää lattian liukkaaksi!) ja sen pienempi koko on parempi reissuille lähdettäessä :) Olen aina myös pitänyt Sunsilkin shampoista, eikä tämäkään tuottanut pettymystä. Kaiken kaikkiaan hyvä hinta-laatusuhde!

Kommentit

sara (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/11746054758323129233

näähän kuulostaa aivan mahtavilta tuotteilta , mulla on pienestä pitäen ollu sunsilk'in shampoot ja hoitoaineet käytössä mut nyt vaihdoin merkkiä kokeilunhalusta . voi olla että palaan vielä ja lähden näitä testailemaan , koska maksavat neljä kertaa vähemmän kuin tällä hetkellä käytössä olevat tuotteet ! :)

http://nailpolishanddecorations.blogspot.fi/

Fanny (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05424744690369967649

Moikka! Voisitko tehdä postauksen jostain kampauksesta juhannukseksi?:) itse haluaisin väsätä hiukset jotenkin erilaisesti kuin aina vain pelkät kiharat:( joku kesäinen?;)

Jonna (Ei varmistettu)

Tätä on ostettava! Hyvä kun kerroit :) Mitenköhän tota suihketta vois suihkia niin ettei lattiaan tulisi, ei varmaan millään? Aina meinaa kaatua kun on niin liukasta :D

Anonymous (Ei varmistettu)

Jonna, laita lattiaan matto ja suihkutteli maton päällä? (: Esim. vessaan

Anette~ (Ei varmistettu)

Heei ! En tosiaan tiedä minne täällä saa jättää palautetta, mutta heitän sen tänne.
Blogisi on aivan mahtava! Suoraan sanottuna upea. (:
Saat näyttämään kaiken meikkaamisen ja hiusten laiton todella helpoksi.
Kiitos näistä opeista ja vinkeistä, nyt on helpompi kaunistua!

Anonymous (Ei varmistettu)

Mä olen niiiiiin katkera että se Sunsilkin kesäshampoo on poistunu markkinoilta! Sitä oli oranssissa putelissa ja se tuoksui kookokselta, siinä oli jotain pientä UV-suojaakin vielä :( Mielestäni silloin kun nuo purkit vaihtuivat uusiin, jäi myös tämä tuote kyydistä :( buhu :(

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei onko näissä silikonia? Omistan Sunsilkin shampoon ja siinä on :( Kyllä huomaa kun pesee sillä, että hiukset on latteammat kuin muilla shampoilla pestessä :((

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Miten multa on mennyt nämä kaikki kommentit ihan ohi! >:(

Fanny, voih olisinkin voinut tehdä, jos olisin nähnyt toiveesi! Anteeksi, että se meni ihan ohi :( Kiharaohjeita olen tehnyt kyllä monia, kun pidin käkkäräviikon tossa pari kuukautta sitten :)

Jonna, joo sama homma. Aina olen liukastelemassa ja poikaystävä on hermona kun teen kylppärin lattiasta vaarallisen :D Mutta kylppärin matto ainakin pelastaa pienen alueen.

Anette, kiitos kiitos kiitos!! :) Ihanaa jos olen ollut sulle avuksi! Kiitos kivasta kommentista :)

Anonyymi, voih :( No toivotaan, että se tulis takaisin. Ainakin nyt niillä on yksi oranssin värinen sarja?

Anonyymi, taitaa olla, mutta mä en huomaa mitään eroa jos shampoossa on tai ei ole silikonia. En itse pelkää niitä :) Käytän kerran kuussa syväpuhdistavaa shampoota, joten voin pestä hiukseni vaikka puhtaalla silarilla jos haluan! :D

Kommentoi