Suojaa ihosi stressiltä - Lumene Sisu [Urban Antidotes]

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Alkanut vuosi on täyttänyt arkeni ja joskus viikonloputkin työllä ja kiireellä. Kehoni ja mieleni ovat reagoineet jatkuvaan stressiin ja olen joutunut ottamaan taas käyttöön ne itselläni toimivat stressinhallintakeinot. Tuntuu, että tänä keväänä ympärillä pauhannut kiire on näkyny kehon sisäisten reaktioiden lisäksi nyt myös ulkoisesti. Silmänaluseni ovat jatkuvasti tummat, iho on kuiva, näyttää samealta ja jotenkin vain uupuneelta.

Stressin lisäksi iho voi aika ajoin olla todella kovilla. Kaupunki-ilman saasteet, väsymys ja talvisin superkuiva sisäilma ovat vain esimerkkejä siitä, miten ympäristö voi kuormittaa ihoamme ja aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista.

Lumene lanseerasi loppuvuodesta uuden juurikin näiltä kehon ulkoisilta ja sisäisiltä stressitekijöiltä suojaavan tuotesarjan. Sisu [Urban Antidotes] -sarjan tuotteet sisältävät pohjoista lähdevettä ja pohjoisen männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteiden antioksidantteja, jotka ehkäisevät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja näin auttavat ihoa kiireisen arjen rasituksessa.

Sisu [Urban Antidotes] -sarjaan kuuluu kaikkiaan viisi tuotetta: Moisture Remedy Day & Night Cream hoitava kosteusvoide, Recover & Protect Facial Oil hoitava ja suojaava kasvoöljy, Deep Clean Purifying Mask syväpyhdistava kasvonaamio, Defend & Replenish Antioxidant Mist suojaava antioksidanttikasvosuihke ja Urban Intense Hydrating Serum suojaava tehotiiviste.

Moisture Remedy Day & Night Cream hoitava kosteusvoide saattaa blogini lukijoille jo näyttää tutulta. Kerroin tuotteesta jo ennen tätä yhteistyötä viime kuussa (postaus), kun rakastuin sen äärettömän kosteuttavuuteen. Tänä talvena olen joutunut nahistelemaan poikkeuksellisen kuivan ihon kanssa ja hetkeen mikään muu kosteusvoide ei ole onnistunut pitämään talven ja stressin kuivattamaa ihoani niin pehmeänä ja kimmoisana koko pitkää päivää.

Toinen erittäin hyvä tuote meille kuivaihoisille on sarjan kasvoöljy, jota allekirjoittanut on käyttänyt viimeisten parin viikon aikana joka yö seerumin päällä. Ravitseva Recover & Protect Facial Oil -kasvoöljy sisältää omega-rasvahappoja puolukasta, mustaherukasta ja mustikasta sekä E-vitamiinia, jotka kaikki hellivät rasittunutta ihoa työpäivän jälkeen. Kasvoöljy on hyvä tapa buustata ihon kosteustasapainoa myös meikin alla näin talvipakkasilla.

Deep Clean Purifying Mask -syväpuhdistavan kasvonaamion olen taas ottanut osaksi jokaperjantaista rentoutumisrutiiniani, joka muuten on todella tullut tarpeeseen kiireisen vuodenalun aikana. Levitän työviikon päätteeksi naamion kasvoilleni, istahdan teekupin kanssa sohvalle lempisarjojeni ääreen ja karistan työasiat ja muut huolet hetkeksi mielestäni.

Savipohjainen ja puhdistava naamio sisältää myöskin männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutetta sekä karpaloista peräisin olevia kuorivia ainesosia. Käytön jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja kosteutetulta ja kuorinnan ansiosta myös näyttää äärimmäisen heleältä. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa viikko tai viikonloppu kuin kuulaan ihon antava rentoutumisrutiini :)

Defend & Replenish Antioxidant Mist suojaava antioksidanttikasvosuihke on viimeiset viikot päivystänyt työpöydälläni. Olen käyttänyt suihketta työpäivän aikana aina, kun olo on alkanut tuntua jotenkin tunkkaiselta ja väsähtäneeltä. Samoin silloin kun olen tehnyt meikin jo aamulla ja lähtenyt vielä illalla ulos ja olen halunnut kasvot astetta virkeämmiksi ja meikin heleämmäksi. Koivun mahlaa ja B3-vitamiinia sisältävä hienojakoinen suihke sopii täydellisesti kuiviin talvipäiviin tuomaan ihanan piristysruiskeen. Suihketta voi siis käyttää ihonhoidon pohjustuksena ennen muita ihonhoitotuotteita ja tai sitten pitkin päivää meikin päälle.

Sarjan viides tuote; Urban Intense Hydrating Serum suojaava tehotiiviste on nimensä mukaisesti oikea tehopakkaus ja täynnä tehokkaita ainesosia. Pihkamaisen keltainen seerumi pitää sisällään männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteiden lisäksi mm. hyaluronihappoa ja lakan siemenöljyä, jotka yhdessä suojaavat ihoa rasitukselta, pitävät kosteuden paikoillaan ja jättävät ihon ihanan heleäksi.

Tämä onkin noussut yhdeksi lemppareistani ja olen käyttänyt tätä oikeastaan joka välissä; ennen päivävoidetta, ennen yövoidetta ja etenkin meikin alla tuomaan kuulautta väsähtäneeseen ihoon. Rakastan erityisesti sitä, kuinka seerumi melkeinpä saa minut mielessäni metsän keskelle, sillä tuoksu on muita tuotteita vieläkin metsäisempi. Iho pysyy tämän ja kosteusvoiteen kanssa kosteutettuna ja pehmeänä pitkään, eikä rutikuivasta talvi-ihosta ole oikeastaan ollut enää merkkejä. Mahtavaa!

Oletteko te jo ehtineet testata näitä Lumenen uutuuksia?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Ite oon kiinnittäny huomiota uudistuneeseen valikoimaan.. muttei jaksa kaupan hyllyillä paneutua mitä kaikki uutuudet tekeekään. Vähän liikaa uutta kerralla. Mut toi maski tulee ehdottamasti haettua! Kiitos sulle!

BT (Ei varmistettu)

Voiteessa on ainakin järkyttävän voimakas haju, joka leijuu nenään vielä tunteja levityksen jälkeen. Ei jatkoon. Lumenella voitaisiin todellakin miettiä tarviiko hajusteiden olla noin uskomattoman vahvoja.

elisa_annamari

Itse huomasin saman asian, eli hajusteet ovat todella voimakkaita uusissa tuotteissa. Siksi jätinkin kaikki hyllylle. Jopa Lähde-geelimaskin tuoksu on todella voimakas, onneksi se ei kuitenkaan aiheuttanut reaktiota omalle iholle. Silloin olisi harmittanut se maksettu 20€

Hahanna (Ei varmistettu)

Heips! Itselläni tulisi varmasti muuten kokeiluun, mutta Lumenen törkeähkö hintojen korotus pistää etsimään useammat luottotuotteet muiden merkkien hyllyiltä... Esim Lumenen kulmakynän vannoutuneena käyttäjänä sylettää maksaa entisen noin 8 euron hinnan sijaan nykyinen 12 euroa, varsinkin kun tuote on huonontunut merkittävästi :-( no can do, valitettavaa silti!

Erika Naakka
NUDE

Höh, ikävä kuulla että sulla meni fiilikset :/ Mutta nämä Sisu-tuotteet onkin vähän eri hintaluokassa merkin muiden tuotteiden kanssa ja nämä voi laskea astetta luksuksemmiksi tuotteiksi :)

Sain sisu voide näytteen jota en ole kokeillut ja luultavasti en kokeilekaan koska Sokoksella haistelin tuotteita ja hyi sitä hajua.... Vaikka kuinka kosteuttaisi hyvin, haju tuntui liian voimakkaalta kasvoihin laitettavaksi.

Erika Naakka
NUDE

Mäkin aluksi ajattelin niin, mutta nyt olen niin rakastunut tähän metsäiseen tuoksuun. Joka kyllä haalenee aika nopeasti kasvoille laittamisen jälkeen :)

Mimi de Paris (Ei varmistettu)

Erittäin suuri pettymys nämä Lumenen Sisu tuotteet. Olen vuosia käyttänyt Lumenen tuotteita ja usein kokeillut kaikkia heidän uutuuksiaan heti kun kauppoihin ilmestyvät. Ensimmäiset Sisu tuotteet jotka hankin oli misellivesi meikin puhdistukseen sekä geelinaamio. Järkytys oli suuri, kun molemmat tuotteet polttelevat iholla ja misellivesi kuivatti ihon niin pahoin, että on mennyt yli viikko eikä iho ole normaali vieläkään. Tyttäreni kokeili myös samoja tuotteita ja hänkin valitteli samaa, että misellivesi polttelee ja ärysttää ihoa. Ei jatkoon siis. Omat sisu kokeilut loppuivat siihen. Myös Lumenen tuotteiden hinnannousu saa minut jatkossa siirtymään muihin kosmetiikkamerkkeihin.

Erika Naakka
NUDE

Mutta eihän Lumene Sisu -sarjaan kuulu misellivettä tai geelinaamiota :o

Kommentoi