Suosikkiripsarini

NUDE

Okei okei, nyt joudun syömään sanani. Maybellinen The Colossal Volum' Express ei täten enää ole suosikkiripsarini, vaan paikan korkeimmalla korokkeella on vienyt fiini violetti tulokas Oriflamelta saatu TheOne 5-in-1 Wonder Lash Mascara, joka onkin vilahtanut ihan kaikissa viimeisimmissä tutorialeissani.

Aiemmin olen kiertänyt kaukaa ripsivärit, joiden harjaosa on tällainen kuminen ja kova. Terävät piikkiharjakset tuntuvat raapivan ihon irti ja ripsiväriä ei tule koskaan tarpeeksi ripsiin. Tässä Oriflamen ripsari on poikkeus, ja vaikka harja on kuminen, se on muotoilultaan osunut täysin nappiin. Harja on nimittäin kaksipuolinen. Toisella puolella harjoja on harvemmassa ja ne ovat lyhyempiä kun taas toisen puolen pitkät harjakset ovat tiheässä.

Ja juju tulee tässä: lyhyisiin harjaksiin tarttuu enemmän ripsiväriä ja sitä saa täten reippaasti myös ripsiin asti, minkä jälkeen pitkillä harjoilla saa runsaan ripsarikerroksen näppärästi tasattua, eikä ripset jää liian klippiin! Mahtava kombo ja toimii itselläni täydellisesti.

Eipä mulla tähän maanantaihin muuta :) Mutta oletteko te koskaan testanneet tätä theOne-sarjan ihanuutta?

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit

Hanre (Ei varmistettu) http://meikinloppu.blogspot.fi

Tuo on myös mun HG-ripsari ollut jo vuosia ja parempaa en ole löytänyt :)

ninamirka (Ei varmistettu)

Leviääkö tämä päivänmittaan? Minäkin olen vuosia vannonut maybellinen ripsivärien nimeen, etenkin siksi että ne vedenkestävät versiot eivät helposti lähde leviämään edes sadekelillä. Nyt tekisi kyllä mieli laittaa oriflamelle tilausta, kiinnostaa nimittäin myös tämän samaisen sarjan kovasti hehkutettu peitevoide ja meikkivoide. Eikös sinulla ole näistäkin kokemusta? :) -N

Erika Naakka
NUDE

On molemmista. Peitevoide toimii hyvin vähän kuin valokynänä, mutta omien tummien silmänalusteni peittoon siinä ei riitä peittävyys :/ Meikkivoiteet ovat myös hyviä, mutta eivät ole voittaneet vielä Lumenen meikkivoiteita. Minä suosittelisin sarjan eyelinereita, duo-luomivärejä ja niitä pieniä voidemaisia luomivärejä. Tässä postauksia niistä:
http://nude.costume.fi/2014/03/19/oriflame-the-one-arvonta/
http://nude.costume.fi/2014/11/04/tutorial-helppo-smoky-eye-vain-yhdella-tuotteella/
http://nude.costume.fi/2014/09/13/luomivariyllattajat/
http://nude.costume.fi/2014/03/25/minitutorial-golden-brown/

ninamirka (Ei varmistettu)

Huippua, kiitos! -N

LA (Ei varmistettu)

Oletko kokeillut Lumenen Wild Curl waterproof -ripsiväriä? Käytän pelkästään tuota Maybellinea, koska se on vedenkestävänä ainoa, joka pitää ripseni taivutettuina.
Tekisi mieli vaihtaa Lumeneen kotimaisuuden ja luonnollisuuden takia, mutten halua tehdä virheostosta ja kumiharja epäilyttää..

Erika Naakka
NUDE

Käytän sitä, jos tarvitsen vedenpitävyyttä eli ihan helpo tuote :) Lumenen ripsarit vain ovat aika usein tosi löysiä ja ohuita, joten niiden kanssa ripseni menevät liikaa toisiinsa kiinni :/

veera (Ei varmistettu)

Tää on ollut myös ehdottomasti mun lempi ripsiväri jo monien vuosien ajan ! :) tekee älyttömän pitkät ja erotellut ripset ! Suosittelen itse hyvin lämpimästi!

Laura (Ei varmistettu)

Sain tuon ripsarin i love me -messuilta ja korkkasin sen pari viikkoa sitten, kun luin täältä että suosittelit sitä. Pakko myöntää, että ei toiminut mulla ollenkaan :( Sain jo toisella harjanvedolla ripset kamaliin klimppeihin, eikä kerrostaminen tai ripsiharjalla selvittäminenkään enää auttanut. Lähetin aamulla paniikkiviestejä kaverille, et nyt on ripset pilalla mut en ehdi korjaamaan tilannetta :D Tän lisäks ripsari vielä suttas päivän aikana luomen yläosaa, niin et sai olla vähän väliä pyyhkimässä :/ Tykkään, et ripsaria voi kerrostaa märkänä, tän kanssa ei onnistu ollenkaan. Onko sulla joku ihan erilainen taktiikka käyttää tuota, vai teenkö mä ihan väärin? :DD

Erika Naakka
NUDE

No mä ainakin olen huomannut että uusi ripsari ei koskaan ole hyvä :D Siis kokeile käyttää sitä pari kertaa, jotta se ihan hivenen kuivuisi ja siitä tulee vähän kovempaa ja kokeile sitten uudestaan niin varmasti tykästyt :)

Salla (Ei varmistettu)

Ei vaan ole Kanebon 38 °C:n voittanutta! Tarpeeks jymäkkää, pitää taivutuksen täydellisesti, ei varise tai aiheuta pandasilmiä öljyisellekään iholle ja silti lähtee niin helposti lämpimällä vedellä. Itse käytän volumising -versiota, jossa on isompi ja kaarevampi harja verrattuna perusversion pikkuharjaan josta en pidä. :)

Erika Naakka
NUDE

Mäkin oon kyllä sitä käyttänyt mutta vaihtui joskus Maybellineen joka on yhtä hyvää, vaan puolet halvempaa ;)

Salla (Ei varmistettu)

Ei se pari-kolmekymppiä minkä kanebo maksaa ole mielestäni opiskelijabudjetillekaan paha hinta laadukkaasta ripsiväristä. :)

Kommentoi