Suosikkivartalovoiteet

NUDE

Syksyn tullen alan aina pitämään vartalostani ja ihostani astetta enemmän huolta. En tiedä, johtuuko se ilman ja ihon kuivumisesta vai siitä, että alkuillan hämärässä on ihanaa hemmotella itseään paksuilla ja ihanasti tuoksuvilla vartalovoiteilla. Sen jälkeen on ihanaa vuorata sitten itsensä villasukilla ja villapaidoilla :)

Tässä postauksessa esittelenkin tämän hetken kolme vartalovoidesuosikkiani, joilla voi järkätä ihanan hemmotteluhetken omassa koti-spassa. Kolmikkoon kuuluu: The Body Shopin Honeymania-vartalovoi, Laveran Basis Sensitiv Soft Moisturising Cream ja Vuottaren Rauni-vartalovoi. Kaikki kolme on saatu blogin kautta.

Koostumuksilaan tämä kolmen kopla on hyvin vaihteleva. NaTrue-sertifioidun luonnonkosmetiikkamerkin Laveran voiteen lähes vesimäinen koostumus leviää todella helposti iholle ja imeytyy supernopsaa. Tämä sopii hyvin päiväkäyttöön, koska vaatteet voi pukea nopeasti levittämisen jälkeen ja itse käytänkin tätä useimmiten ennen uloslähtöä. Voide sisältää orgaanista jojobaa ja aloe veraa sekä E-vitamiinia, jotka jättävät ihon pehmeäksi ja kevyt voide pitää ihon kosteana yllättävänkin pitkään. Ruusuilta tuoksuva monikäyttöinen voide sopii myös herkkäihoisille ja kasvoille.

The Body Shopin Honeymania-vartalovoi on nimensä mukaisesti paksu ja voimainen. Levittäminen ei ole yhtä vaivatonta, kuin Laveran voiteen, mutta vaivannäkö palkitaan, kun iho tuntuu todella ravitulta kauan levittämisen jälkeen. Hemmotteluiltoinen tämä sopii täydellisesti ja ennen nukkumaan menoa levitettynä voide saa vaikuttaa yön ajan ja aamulla iho on todella pehmeä. Kukkaistuoksu on melko voimakas, joten herkkänenäisen kannattaa harkita ostamista. Tuote muuten sisältää luomutuotettua reilun kaupan hunajaa, joten käyttö antaa myös ripauksen hyvää omatuntoa :)

Vuotar-merkkiin tutustuin Astubutiikkiin-verkkokaupan kautta, jossa äitini korut ovat myös myynnissä. Sainkin heiltä testattavakseni Rauni-vartalovoin, joka on tehty käsin karitevoista ja aprikoosinkiviöljystä. Lyhyt inci-lista sisältää peräti kolme ainesosaa (karitevoi, aprikoosinkiviöljy, e-vitamiini), joten kyseessä on todellinen luonnontuote. Vartalovoi on paksua ja purkista otettuna kuivankin oloista, mutta levittämisessä syntyvän lämmön ansiosta se muuttuu iholla öljymäiseksi ja on siksi paksusta koostumuksestaan huolimatta helppo levittää. Pienestä kantahämäläisestä kosmetiikkapajasta tuleva alumiinipurkki on myös niin tyylikäs, että se on asetettu kylppärissä parhaalle aitiopaikalle :)

Mutta nyt ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! Muistakaahan kaikki välillä myös vähän hemmotella itseänne kaikkien arjen kiireiden keskellä :)

Kommentit

Vilma (Ei varmistettu) http://vilmajasmiina.blogspot.com

Oi nytkö vihdoin on Body Shopin hunajasarja rantautunut kauppoihin? Ihanaa, eihän tässä ole odotettukaan kuin puoli vuotta! :D Täytyy heti huomenna mennä nuuskimaan, toivottavasti ovat yhtä ihania, kuin odotan. :)

Kommentoi