Suositun kampaustrendin paluu + videovinkki

NUDE

Korkea ponnarikampaus syrjäytti suositun korkean nutturan eli top knot -kampauksen viime vuoden puolella. Alkukesän punaisen maton kampaukset ja julkkisten Instagram-tilit todistavat kuitenkin, että nutturabuumi on palaamassa, tällä kertaa entistä siistimpänä. Suttunuttura saa väistyä, kun tänä kesänä nutturasta tehdään kirjastotätien perässä kireä ja sliippi!

Pakko myöntää, etten ole oikein koskaan ollut mikään suuren suuri top knotin ystävä. Johtunee varmaan siitä, että tunnen korkea ponnarin sopivan minulle aavistuksen paremmin. Mutta aion nyt paneutua nutturan saloihin ja tekemiseen, että onnistun sen väsäämisessä yhtä nopeasti kuin tämän videon tekijä Desi Perkins. Hän nimittäin sutaisee nutturan päähänsä kymmenessä sekunnissa! Täydellinen kesäkampaus, eiksje? ;)

// The top knot is back again! The new version is more sleek and styled higher than the old fun bun. Check out Desi Perkins' video and copy the perfect and the most easiest summer hairstyle now!

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

linpuu (Ei varmistettu)

Makuasioita tietysti, mutta mun mielestä toi videon tytsy on kyllä miljoona kertaa nätimpi ilman meikkiä! :D

Erika Naakka
NUDE

Desi on kyllä ehdottomasti yksi taitavimmista meikki-vloggaajista ja kaunis toki ilmankin pakkelia :)

Susanna // Hyväksynnän hylje (Ei varmistettu) http://hyvaksynnanhylje.com

Ah, korkeat kampaukset, nuo pyörrepäiden pahimmat viholliset :D

Toystory (Ei varmistettu)

Olen ollut aikaisemmin täysin kädetön kampausten kanssa. Mutta postaamiesi videoiden avulla olen vihdoin onnistunut. Jopa jo useamman kerran. Iso kiitos sinulle (:

Erika Naakka
NUDE

Mahtavaa!! Tosi kiva kuulla :)

Kommentoi