Superhyvä, liian hintava

NUDE

Kirjoitin tätä postausta jo ihan innoissani ja olin niin iloinen, että olin löytänyt todella toimivan huulirasvan, sillä niitä meikäläisen arsenaalissa on todella vähän.

Postauksen loppuun olin tuttuun tapaan lisäämässä tuotteen hintaa, kunnes löysin sen pr-tiedotteesta ja melkein sain sydärin: 94 euroa!! Siis yhdeksänkymmentäneljä. 94. Huulirasvasta. Eli ihan FIY ennen kun ehdit lukea tämän hypetyspostauksen ja innostumaan itsekin tästä tuotteesta. Jos taskustasi ei siis löydy tuosta vain satkua, kannattaa seilata suosiolla seuraavaan postaukseen :D

Sain Sensai Cellular Performance Total Lip Treatment -huulivoiteen testiin pari kuukautta sitten pr-tilaisuudesta. En ole kovin syvällisesti tutustunut merkin tuotteisiin, mutta olen kuullut niiden olevat todella laadukkaita ja ihonhoidossa ihan omassa luokassaan. Otin huulivoiteen samantien käytöön, koska tiedän niiden kohdalla melkeinpä heti kuinka hyvästä tuotteesta on kyse.

Ja jo ensimmäisenä päivänä rakastuin. Siis olin todella hämmästynyt sen tehosta. Omat huuleni ovat kuivat, usein rohtuneet ja usein myös stressipureskelun jäljiltä haavoilla, joten huulivoiteilla on aina aika kova savotta edessään. Tämä Sensain Cellular Performance Total Lip Treatment hoiti kuitenkin homman kotiin heti.

Se imeytyy huuliin nopeammin ja paremmin kuin mikään koskaan kokeilemani huulivoide. Huulet kosteutuvat samantien, mutta pinnalle jää ihana pehmeä ja kevyt voidemainen tuntu. Olen pitänyt pienempää mukanani laukussa ja isompaa yöpöydällä. Aamulla huulet ovat yön jäljiltä kuin uudet, eikä mistään röpelöistä ole tietoakaan. Tajusinpa juuri, etten ole tämän käytön aikana kaivannut huulten kuorintaa kertaakaan, wow!

Olen pohtinut, mikähän tämän ainesosalistassa on sellaista, joka tekee tästä niin ihmeellisen hyvää. Yksi seikka on ainakin se, ettei tämä sisällä vaseliinia, joka ei ainakaan auta omien huulten kuivuudessa hevon helvettoa. Ja toinen ja paras veikkaukseni on silkkiuute, joka tuoteselosteen mukaan kiihdyttää hyaluronihappotuotantoa ja vaikuttaa näin ihon kosteustasapainoon. Ja varmasti myös tuotteen hintaan... Joka edelleenkin oli se yhdeksänkymmentäfuckingneljä euroa.

No, jos nyt kuitenkin olet valmis panostamaan näinkin pitkän pennin huuliisi, tämä meikäläisen lemppari löytyy mm. Bangerheadilta (adlink).

Kommentit

Ihan paras! (Ei varmistettu)

Pojallani sai aknelääkekuuri huulet niin kuivaksi, että ne vuosivat verta kaiken aikaa. Kaikki rasvat ja voiteet kokeiltiin, ihan kaikki, kantapäärasvatkin, mikään ei auttanut. Eräässä kempparissa oli tuttu myyjä, jolle vuodatin ongelmasta. Hän antoi pikkuruisen testerin tuota voidetta. Ja se auttoi!!! Marssin samaiseen kauppaan muutaman päivän päästä (testeri oli erittäin riittoisa) ostamaan tätä ihanuutta. Mutta joo, 94 euroa....taisin horjahtaa järkytyksestä hieman. Tuttu myyjä huomasi epätoivon ja järkytyksen sekoittuvan katseessani ja ta-daa.....käsissäni oli neljä testeriä. Jos ei nyt ihan maailma, niin poikani huulet pelastuivat ja kestivät aknekuurin loppuun hengissä sekä superpehmeinä.

Erika Naakka
NUDE

OOOOOHH! Tuli ihan kylmät väreet myyjän teosta! Todella hienoa toimintaa, kaikilla ei todellakaan ole varaa näin kalliseen voiteeseen. Harmi, että tämän ihanuuden pitää olla niin saakelin hintavaa :( Tosi moni voisi oikeasti hyötyä tästä. Toivottavasti poikasi iho paranee <3

Ma Tilda (Ei varmistettu)

No silmät kiinni sais maksaa laivallakin tax free -hinnan 72 €, mutta kyllä siinä vähän säästää, jos tuon oikeasti haluaisi...

Sanniina (Ei varmistettu)

Itse olen löytänyt loisto-huulirasvan kylmäpuristetusta neitsytoliiviöljystä :-) allergisena meinasi epätoivo iskeä kun mikään rasva ei huulille sopinut. Mutta sitten keksin oliiviöljyn eikä ongelmia ole ollut. Kannattaa käyttää vedellä kostutetuille huulille, kun öljy itsessään ei sisällä kosteutta. Halvempaa kuin tuo sensai :-D Mutta ei varmastikaan sovi kaikille eikä riitä kaikkiin kuivuustilanteisiin oliiviöljy, joten hyvä että näitä erikoistuotteitakin löytyy!

Kommentoi