Surffitukka yön aikana

NUDE

Kaikki helpot ja hiuksia kuumuudelta säästävät kiharruskeinot ovat mun mieleen. Kokeilin nyt tehdä surffilainetta suolasuihkeen, ponnareiden ja lakan voimin ja tällaista jälkeä sain aikaiseksi :)

Suihkutin siis hiuksiini Balmainilta saamaani suolasuihketta (joka muuten tuoksuu aaaivan taivaalliselle) ja kieputin hiukset sykkyröille. Näiden sykkyröiden päälle laitoin muuten yön ajaksi vielä sukat (!), sähköisyyden ja karheuden välttämiseksi ja se kikka toimi hyvin!

Itselläni tällaiset "lämmöttömät" kiharat pysyvät aina vähän huonosti, joten ei nämäkään kikkurat ihan iltaan asti pysyneet, mutta työpäivän ajan ainakin :)

Aurinkoista viikkoa kaikille! :)

Kommentit

hansski (Ei varmistettu)

Ihanat kikkurat! Saakohan tuota Balmainin suihketta jostain netistä edullisemmin?

Erika Naakka
NUDE

Nyt en kyllä tiedä :/ En ole missään törmännyt, mutta koita googlettaa!

Sanna (Ei varmistettu) http://www.sannaeveliina.blogspot.fi

Tuo Balmainin salt spray on ehkä paras hiusjuttu ikinä. Sain kaverilta pullon kun hän ei itse sitä kaivannut eikä oo yhtään kesäpäivää mennyt käyttämättä! Kosteisiin hiuksiin muotovaahtoa ja tuota suolasuihketta niin omat luonnonkiharat kestää latistumatta seuraavaan päivään :-) En ymmärrä miten oon pärjänny ilman!

Erika Naakka
NUDE

Se on kyllä tosi hyvää! Ja AH mikä tuoksu!

iviivi (Ei varmistettu)

Hei myös nutturavalkilla vois saada aika hauskat kikkurat, vai mitä luulet?

Erika Naakka
NUDE

Juu se toimii! :) Mutta jos sen laittaa yöksi, kannattaa se asetella mahdollisimman ylös päälaelle, ettei se häiritse nukkumista!

Tina Turner (Ei varmistettu)

Koitin tehdä tämän kampauksen, mutta en oikein onnistunut. Laineet olivat kulmikkaan näköisiä ja tuloksena oli järkyttävä pehko, kuin olisin saanut sähköiskun :D Onko kampauksen salaisuus pidemmät hiukset vai kenties löysemmät sykeröt? Omat hiukseni ovat pisimmillään solisluuhun asti ja kihartuvat aika helposti.

Erika Naakka
NUDE

Hmm.. kannattaisi varmaan kokeilla löysempiä ja isompia sykeröitä. Eli vaikka vain yhtä päälaelle. Plus paljon muotoilutuotteita, ettei kiharoista tule liian kähärät tai sähköiset :)

bertta (Ei varmistettu)

Tiedätkö mistä tuota suolasuihketta voi ostaa? Ja paljonkohan on hintaa?

Erika Naakka
NUDE

joku tais kysyä tätä aikaisemmin, enkä silloinkaan osannut valitettavasti tarkkaan kertoa :/ mut veikkaisin, että stockalta tätä saa ja pari kymppiä on hinta :)

Kommentoi